نميتونم دست از نگراني بردارم..اخه وقتي كچل شي زن بهت نميدن...خلاصه قضيه اينه...
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
نميتونم دست از نگراني بردارم..اخه وقتي كچل شي زن بهت نميدن...خلاصه قضيه اينه...
به لحاظ قيمت داتك خيلي خوب است
من از صبا نت دارم.
اسم کاملش انتقال داده ی ندا گستر صبا هست.
سرعت دانلودش خوبه من که 128 سه ماهش رو دارم سرعت بین 20 تا 60 متغیره !.
ولی چون ترافیک ماهیانه ی محدود داره مثلا 10 گیگ تو 3 ماه اکانت مجانی شبانه هم داره که 3 تا 7 صبح مجانیه.
یک خبر خوب اینکه قبض ما امروز اومدبرای همه فکر کنم تا آخر هفته باید، نه من نظرم عوض نشده ...چون از آسیا تک خیلی بد شنیدم...تو محل کارم آسیا تک دارم..قبلا خیلی خوب بود ..ولی الان همه ناراضین ..همون داتک را می گیرم
با 128 با سرعت 60 دانلود می کنی؟؟؟؟؟
یکی از دوست های منم صبا داره مال اونم همینه فکر کردم برای اون اشتباهی 512 وصل کردن (!)پس مال تو هم همین طوریه؟
با سلام
ميخواستم بپرسم كداميك از سرويس هاي فوق دسترسي به برنامه هاي p2p مثل emule رو محدود كرده؟
اگر ميشود در مورد شاتل و پارس انلاين بيشتر توضيح دهيد چون تو منطقه مون فقط اين دو تا سرويس ميدن
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینترنت 128 آسیاتک رو دارم.میخواستم از بقیه بچه هایی که این سرویس رو دارن بپرسم سرعت دانلودشون چند هست؟مال من به طور متوسط 13-14 کیلوبایت هستش.صبحا البته بیشتره.البته نوسانش زیاده.یوهو میره تا 21 سریع برمیگرده 10-11.ولی هرچی به ظهر نزدیکتر بشه کمتر میشه.مثلا ساعت12 سرعتش میره زیر 6.ولی الان باز بد نیست(9 هستش)بقیه چطور؟
راستی سرعت دانلود آی اس پی های دیگه با همین سرویس 128 کیلوبایت چقدر هست؟قیمتاشون چی؟من خودم 20 تومن دارم با 128 میدم.مشکلی هم تاحالا نداشتم(تو این 2ماه)
براي من هم اكثرا 15-16 هستش...
واقعا سرعت دانلودت 20 تا60؟
میشه آدرس سایتشو بدی؟
بررای منم اومد.نظرت در مورد صبا نت که این دوستمون گفته سرعت دانلودش 20 تا 60 هست چی میگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)