محمد از اول می گفتی اهل معامله نیستی تا الکی وقت منو نمی گرفتی. آخه پویول تکی می خواد جای کاروالیو و تری باشه حالا هر چه قدر بازیکن خوبی باشه جای دو تا بازیکن که نمی تونه بگیرهچک،تری،کاروالیو،بالاک--------والدز،اینیستا،پویول
وحید طوره؟
محمد از اول می گفتی اهل معامله نیستی تا الکی وقت منو نمی گرفتی. آخه پویول تکی می خواد جای کاروالیو و تری باشه حالا هر چه قدر بازیکن خوبی باشه جای دو تا بازیکن که نمی تونه بگیرهچک،تری،کاروالیو،بالاک--------والدز،اینیستا،پویول
وحید طوره؟
چند تومن تخفیف بده قضیه ژیرکوف رو تمومش کنیم .
مارسلو رو خودم می خوام بذارم دفاع چپ.یا هافبک چپ.مارسلو رو من حتما ميخوام
تو يك بايكن ديگه بگو تا بهت همراه اكوييلاني بدم
اگه مارسلو رو بخوای .به من باید آکوئیلانی و دگن یا دوسنا رو بدی.چون مارسلو خیلی بهتره.
آخرین وضعیت بازار نقل و انتقالاتخرید :
بارسا
بکام
رونالدینیو
upson
ویا
فروش :
مسی
بودجه باقی مانده : 30.4 م
میلان
خرید :
مسی
روبرتو کارلوس
فروش :
بکام
رونالدینیو
بودجه باقی مانده : 42 م
یوونتوس
خرید :
ناواس
رافینا
فروش :
-
مبلغ باقیمانده سرمایه : 38 م
اینتر میلان
خرید :
ریکلمه
فرلان
فروش :
-
سرمایه باقیمانده باشگاه : -
منچستر یونایتد
خرید :
آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک
فروش :
-
باقیمانده سرمایه باشگاه : 49 میلیون دلار
چلسیخرید :
اگوئرو
فروش :
-
باقیمانده سرمایه : 32 میلیون دلار
بایرن مونیخ
خرید :
جو کول
مالودا
فروش :
-
باقیمانده سرمایه باشگاه : 100 میلیون دلار
رئال مادرید
خرید :
روبینیو
توره
فروش :
-
باقیمانده سرمایه : 13.2 م
لیورپول
خرید :
Heinze
Pienaar
Di Natale
پروتا
فروش :
کویت
باقیمانده سرمایه : -
آ اس رم
خرید:
کویت
فروش:
پروتا
باقیمانده سرمایه : 108 م
بچه ها هر جا اشتباه کردم بگید تصحیح کنم .
مارسلو رو خودم می خوام بذارم دفاع چپ.یا هافبک چپ.مارسلو رو من حتما ميخوام
تو يك بايكن ديگه بگو تا بهت همراه اكوييلاني بدم
اگه مارسلو رو بخوای .به من باید آکوئیلانی و دگن یا دوسنا رو بدی.چون مارسلو خیلی بهتره.
جواب دادم که فعلا پولام ته کشیده.عادل صدبار پست دادم.حداقل بگو نه راحت بشم.کیتا رو چند میگیری؟
حسین یه پیشنهاد دارم خواهشا مثل محمد نباشچند تومن تخفیف بده قضیه ژیرکوف رو تمومش کنیم .
من بهت زیرکوف + بالاک + 32 میلیون میدم به جاش فلامینی+ سیدوروف یا پیرلو+زامبروتا رو بده
وحید پاتو , نستا و اینزاگیو جا انداختی . رو هم خوب چیزیه به قرآن
چرا معادله چند مجهولی نوشتی من فقط گفتم ژیرکوف در برابر فلامینی + چند تومن که معاملش شرعی هم باشه .
Last edited by 4039; 27-02-2010 at 23:59.
خب الان نهایتا چقدر میتونی بدی؟جواب دادم که فعلا پولام ته کشیده
ببخشید از همه.من نیم ساعت داشتم سعی میکردم دوباره وارد پی سی ورلد بشم اما خیلی اذیتم.کرد الان هم سرعت افتضاحه.
وحید جان اون پیشنهاد آخرم به اضافه چی کنم که راضی بشی؟
حسین من الان باید برم چون یه نفر جای من میاد. اگه میشه با هم فردا صبح در این مورد توافق کنیم.
---------- Post added 28-02-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-02-2010 at 11:58 PM ----------
ببنین من کل پولم یعنی 32 میلیون رو میدم پویول و ژاوی یا اینیستا و والدس در مقابل بالاک و چک و کاروالیو بدهوحید جان اون پیشنهاد آخرم به اضافه چی کنم که راضی بشی؟
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
زودتر محمد بگو من تا دو دقیقه دیگه باید برم
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
سریع باشید
حسین اگه میشه فردا صبح هم به من وقت بده. من در مورد چیزهای دیگه هم باهات صحبت دارم.مثل ترکیب تیم ها و ...
وحید هستی؟والدز،پویول،بویان،آب یدال با چک،تری،بالاک پیشنهادت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)