تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 1291 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به علت مشكلات وايمكس
    براي دانلود بايد از دانلود منيجر استفاده كني چون ممكن است با قطعي هاي پياپي مواجه بشويد و اينطوري مجبور به شروع مجدد نيستي . منظورم اين است نميتوني به دانلود مستمر اميدوار باشي.
    ممنون. از راهنماییتون. من بیش تر از تورنت استفاده می کنم. با اون که دیگه مجبور نیستم از اول شروع کنم. حالا این مودم usb با تفویت کننده برای منطقه ما خوبه یا نه؟

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ممنون. از راهنماییتون. من بیش تر از تورنت استفاده می کنم. با اون که دیگه مجبور نیستم از اول شروع کنم. حالا این مودم usb با تفویت کننده برای منطقه ما خوبه یا نه؟
    اگه بیش تر از تورنت استفاده میکنید کلا ممکنه به مشکل بربخورید
    چون مقدار زیادی از ترافیک سرویس تون رو صرف سند میکنید (آپلود)
    این ایرنسل لعنتی هم که میدونید حتی نامحدود هاش هم محدودیت حجمی داره

3. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام...
    من می خوام واسه کافی نت سرویس 1 مگ وایمکس بگیرم...تورنت باز هم هستم...نظرتون چیه؟در ضمن...من موقع ثبت نام گزینه کاربر شرکتی حقیقی رو انتخاب کردم...چون فقط کاربر خانگی و شرکتی داشت...مودم wifi indooer رو هم انتخاب کردم...کلا می خوام نظرتون رو در مورد وایمکس 1 مگ بدونم...کسی تا حالا گرفته ؟وضعیت قطعیش چجوریه؟در ضمن من تقریبا در منطقه سبزرنگ پوشش هستم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه...
    نحوه شر کردن وایمکس در شبکه (با کابل شبکه) چه تفاوتی با ADSL داره؟
    ADSL من به این شکل بود که وارد سرور می شد و از اونجا با یه کارت شبکه دیگه شر میشد تو شبکه...وایمکس هم همینطوریه ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بببخشید من مودم وایرلس مودل dlink dir 600 دارم و میخوام اشتراک وایمکس ایرانسل بگیرم . و نمی خوام مودم از خود ایرانسل بخرم. البته تو سایت وایمکس ایرانسل چند تا مودم رو نام برده که مودم من هم جزو همونها است و میتونن با ایرانسل مچ بشن.
    به نظر شما قبول میکنن که از اونها مودم نخرم و از مودم خودم استفاده کنم.؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظر شما مودم USB بهتره یا WiFi؟ می خوام طی هفته آینده از خود ایرانسل بگیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان به نظر شما مودم USB بهتره یا WiFi؟ می خوام طی هفته آینده از خود ایرانسل بگیرم.
    جابجایی USB راحتتر است و نیاز به کابل برق و آداپتور نیز ندارد ولی برای شیرینگ به کامپیوتر نیاز داری. WiFi می‌تونه برای چند نفر سرویس بده و اگه پوشش ضعیف باشه بهتر می‌شه جانمایی کرد تا آنتن بهتری بده.
    USB درایور میخواد و به هر سیستمی نمی‌تونی وصل کنی ولی WiFi با هر سیستمی مثلا گوشی آیفون و آندروید کار می‌کنه.
    خوب می‌شد اگه مثل سرویس دهنده‌های وایمکس خارجی هر دو را برای یک اشتراک داشت تا هر کدوم راحتتر بود استفاده کنیم.

9. 2 کاربر از keliledemne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام بببخشید من مودم وایرلس مودل dlink dir 600 دارم و میخوام اشتراک وایمکس ایرانسل بگیرم . و نمی خوام مودم از خود ایرانسل بخرم. البته تو سایت وایمکس ایرانسل چند تا مودم رو نام برده که مودم من هم جزو همونها است و میتونن با ایرانسل مچ بشن.
    به نظر شما قبول میکنن که از اونها مودم نخرم و از مودم خودم استفاده کنم.؟
    برای ارتباط با شبکه وایمکس فقط از مودم خودشون می‌تونی استفاده کنی.
    اون چند تا مودم رو که نام برده هیچ ربطی به شبکه وایمکس نداره و فقط جای یک اکسس پوینت و یا روتر عمل می‌کنند که چند تا کامپیوتر همزمان وصل شوند. همه اونهایی رو که نام نبرده اگه سالم باشند و بتونی بهشون وصل بشی با پورت اترنت مدم ایرانسل مچ هستند و اگه مچ نباشند یعنی پورت اترنت مودم ایرانسل اترنت نیست.
    دقت کن که مودم ایرانسل دو بخش داره یکی قسمتی که به شبکه وایمکس وصل می‌شه و دومی قسمتی که به شبکه داخلی LAN یا WLAN وصل می‌شه. اون چند تا مودم رو که نام برده به شبکه داخلی وصل می‌شوند و در این بخش قرار نیست ما به مارک و مدل محدود باشیم و مثال بگیم کامپیوترمون اگه سونی بود به شبکه وصل می‌شه و اگه اچ‌پی بود وصل نمی‌شه. برای همین هر مودمی که گفته و نگفته کار می‌کنه. ولی در بخش وایمکس خودش ارتباطو می‌بنده و مثلا مودم‌های مبین نت که همون مارک و مدل هستند و فقط سریالشون فرق می‌کنه وصل نمی‌شوند.

11. 2 کاربر از keliledemne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه...
    نحوه شر کردن وایمکس در شبکه (با کابل شبکه) چه تفاوتی با ADSL داره؟
    ADSL من به این شکل بود که وارد سرور می شد و از اونجا با یه کارت شبکه دیگه شر میشد تو شبکه...وایمکس هم همینطوریه ؟؟؟؟
    وایمکس هم همین‌طوریه. هر شبکه‌ای رو می‌شه اینطوری share کرد. اگه از مودم WiFi استفاده بکنی رو خود مودم هم می‌شه Share کرد نیازی به کامپیوتر نداری. مودم‌های دیگشو من کار نکردم ولی هر کدومو که بشه در مود Route تنظیم کرد می‌شه رو خودش اینترنتو شیر کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام...
    من می خوام واسه کافی نت سرویس 1 مگ وایمکس بگیرم...تورنت باز هم هستم...نظرتون چیه؟در ضمن...من موقع ثبت نام گزینه کاربر شرکتی حقیقی رو انتخاب کردم...چون فقط کاربر خانگی و شرکتی داشت...مودم wifi indooer رو هم انتخاب کردم...کلا می خوام نظرتون رو در مورد وایمکس 1 مگ بدونم...کسی تا حالا گرفته ؟وضعیت قطعیش چجوریه؟در ضمن من تقریبا در منطقه سبزرنگ پوشش هستم...
    بعضی موقع‌ها زیادی عالیه قیمتش هم که خوبه بعضی موقع‌ها اگه قطع نشه سرعتش از دایال‌آپ هم کمتره. سبز بودن منطقه هم هیچ ربطی به کارش نداره من تو منطقه سبز با مودم دم پنجره نتونستم وصل بشم ولی تو منطقه قرمز مودم ته اطاق خوب هم میگره. واسه همین مودمو با آدرس منطقه سبز گرفتم ولی تو منطقه قرمز(بالای جردن) استفاده می‌کنم. مهمتر از آنتن‌دهی اینکه که تو منطقه به چند نفر سرویس می‌دند و اینترنت با سرعت خوب به دستگاه‌هاشون وصل شده یا نه که اینارو هیچوقت نمی‌گند. کیفیت ارتباطش به پای ADSL نمی‌رسه ولی همه جا نمی‌شه ADSL داشت و ADSL با این قیمت هم نمی‌دند.

14. این کاربر از keliledemne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •