مرسي
اينم سيو بازي
بابا تو آخرشي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي
اينم سيو بازي
بابا تو آخرشي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
یه باگه که هیچ رقمه نمیشه درستش کرد...
بنابراین از سیوی که ضمیمه کردم استفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون اشکال.
دستت درد نكنه علاوه بر ادامه بازي چند تا مطلب ديگه هم ياد گرفتم .
علت اين مشكل چيه و ممكنه بازم اين مورد پيش بايد
گفتم. یه باگه (یه مشکل برنامه نویسی) این مشکلات یا از طرف سازنده هاس که بعدش براش پچ میاد شایدم نیاد! مثل این مورد که پچی نداره و مجبورین متوصل یه سیو یه نفر دیگه بشین... و یا هم از کرک بازی میتونه باشه که ممکنه کرک اصلاح شده بیاد بعدش یا هم نیاد!...
الان تو اين مرحله گير كردم .اول اسكلتهارو كشتم اما هرچي اين غول رو ميزنم درجه خونش پايين مياد وغوله ميسوزه اما دوباره خونش زياد ميشه و جون ميگيره .شايد بيشتر ا ز پنج بار هم خونش رو از بين بردم اما دوباره جون گرفته .
از درودیوار میری بالا؟؟؟
باید از دیوار روبروییت بری بالا و اونجا نابودش میکنی
سلام عزیزان از زحمت فراوان شما تشکر میکنم
اگه میشه به منم کمک کنید من در مرحلهThe Royal Chambersگیر کردم
اونجایی که وارد یه اتاق میشی و دشمنارو نابود میکنی بعد از سمت راست میری از فواره ی آب رد میشم دوباره اون غول میبینم که زمینو جلوی پام خراب میکنه بعد از دیوار سمت راست رد میشم دوباره میپرم روی فوارهی اب وهمینطور میپرم روی فواره بعدی بعد یه زمین جلومه که اون غول خرابش میکنه همونطور که میپرم رو زمین میمیرم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از بیکاری این بازی رو دوباره بازی کردم. یه Kids به تمام معنا! برای سنین 5+ تا 15-
فقط قابلیت های یخ کردن آب و سفت کردن اجسام جالب بود.
اون قسمتی هم که اتاقک های زندان آویزون بودن هم نمای خیلی قشنگی داشت.
اون زنه که الاهه ی آب بود خیلی خوب فارسی صحبت می کردا! می گم بیاید براش امضا جمع کنیم بهش Tofel یا IELS زبان فارسی بدیم. حیفه استعدادش از بین بره بدبخت
آی چه بدبختیم ما که بازی برای سن و سالمون پیدا نمی شه.
این UBISoft احمق هم شعور نداره، وقتی می خواید یه بازی ش رو مطرح کنه سطح کیفی یه بازی دیگه ش رو پایین می کشه تا اون گل کنه. شعور و سیاست در حد فضاست. شایدم عقل شون نمی رسه بنده های خدا. وگرنه یه شرکت تمام انرژیش رو می گذاره تا بازی هایی که ارائه می ده بهترین باشن. نه اینکه یکی رو طعمه یکی دیگه بکنه.
نمره ی خوبی هم بهش ندادم. فکر کنم دیگه باید بازی کردن رو بگذارم کنار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by آریا ایرانی; 27-05-2011 at 12:41.
اره این بازی اصلا به دلم ننشست..فقط pop:ww خیلی حال داد به من..میگم بچه ها چیزه..زنه کجا فارسی حرف میزد؟سربازا اول فارسی میحرفیدن(حملههه) ..اون قول زشته(بسووووووووز بسووووووووووووز) دیگه جاییش فارسی نفهمیدم میگفتن؟
خب....به دل من که کاملا نشست....یادش بخیر....سال پیش ماه رمضون که بود،از نصب شب تا صبح بازی میکردمش....اون خانومه + باس های بازی فارسی حرف میزدن،ولی خیلی زشت...پسر سلیمان را بگیرید و بکشیدش!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)