رایان ببخشید زیاد سوال میکنم.
فضایی که من میخوام از سینمای خانگی استفاده کنم حدود 35 متره با احتساب این
شما ازبین فیلیپس 3578 و3569 وپایونیر RS30همون RS30رو انتخاب میکنید؟
آیا انتخاب دیگری هم هست؟
بازم شرمنده.
رایان ببخشید زیاد سوال میکنم.
فضایی که من میخوام از سینمای خانگی استفاده کنم حدود 35 متره با احتساب این
شما ازبین فیلیپس 3578 و3569 وپایونیر RS30همون RS30رو انتخاب میکنید؟
آیا انتخاب دیگری هم هست؟
بازم شرمنده.
باباتون توی تهرانم نمایندگی دارند
سلام دوستان . من قصد داشتم یک ست سینمای خانگی بخرم . البته بیشتر موزیک گوش میدم تا فیلم . و بین مدلهای rs پایونییر مونده بودم که کدوم رو بگیرم که متاسفانه یهو با افزایش قیمت ناگهانی این مدلها مواجه شدیم و با توجه به وضعیت دلار و افزایش شدید قیمت لوازم صوتی و تصویری و خانگی فعلا نمیتونم در اون حد هزینه کنم و ترجیح میدم فعلا تا قیمتهای بیشتر گرون نشده یک آمپ بخرم و بعدا باندهاشو بگیرم. از طرفی یک آمپ سونی قدیمی و 2تا باند سونی هم دارم که زمان خودش برای خودش یلی بوده. فعلا تصمیم گرفتم که فقط یک آمپ تهییه کنم و به این دو تا باند سونی وصل کنم تا بعدا پول که اومد دستم براش باند هم بخرم . این دو تا باند رو الان مدلشو یادم نیست اما واقعا کیفیت خوب و قدرت بالایی داره و 50 وات rms هم قدرتش هست . سیستمش passive radiator هستش . و از نظر ابعادی هم بزرگ هستش و باکسش کاملا چوبیه و صدای بسیار شفاف و خوبی داره . با اینکه قدیمیه اما واقعا کیفیت داره و زمان خودش برای خودش غولی بوده . خلاصه به قول معروف باند خفنیه
وسائلی که میخوام به آمپ جدید وصل کنم اینا هستن : PS3 - WD MEDIA PLAYER LIVE - DVD PLAYER - و یک ریسیور
3 تای اولی رو ترجیحا با کابل HDMI وصل میکنم که صدا و تصویر از یک کابل منتقل بشه ! چون از شلوغی و زیاد بودن کابلها خوشم نمیاد . پس لازم دارم که این آمپ 3 تا ورودی HDMI رو داشته باشه و یک خروجی که بدم به TV تلویزیون هم یه سونی 32" فول اچ دی هستش . ضمنا میخوام که حتما 5.1 باشه چون بعدا قصد دارم براش باند بگیرم (7.1 هم اگه نباشه برام خیلی مهم نیست) هزینمم هم ته تهش دیگه ماکزیمم 500 تومان برای آمپ هستش . خودم بین این چند تا مدل که لینکشو میدم براتون دودل هستم . از طرفی همشون کارم رو راه میندازه اما خوب باید به فکر آینده هم بود که چیزی بگیرم که فعلا تا مدتی همینو استفاده کنم به قول معروف 1 سال دیگه منسوخ نشه ! البته خیلی هم اهل این نیستم که تا هر سیستم جدیدی میاد بگیرم . معمولا صبر میکنم تا سیستم جدیدی که میاد تو بازار جا بیوفته و افت قیمتشو پیدا کنه بعد میخرم . مثل ps3 که اولش 1 تومن بود بعد 1 سال شد حدود 500 600 تومن الانم که شده حدود 400 تومن .
حالا اصلا به نظر شما هر کدون از این آمپها با این باندهای سونی من فعلا کارمو راه میندازه تا یک سال دیگه براش باند بخرم ؟ اهل صدای خیلی زیاد و بلند هم نیستم . بیشتر کیفیت برام مهمه که این باند هام کیفیتش مناسبه و با همین آمپی که خودش داره واقعا کیفیت خوب و راضی کننده ای داره (البته صداشم حسابی بلند میشه بدون اینکه کیفیتش افت کنه). امروز عصر که برم خونه مدلشو مینویسم عکسشم میزارم براتون . حالا به نظر شما کدوم از این آمپها برام مناسبه ؟؟؟
VSX 819 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتشم زده 390کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VSX 919 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت 480کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VSX-519V-K [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت 310کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این آخری 2 تا ورودی HDMI داره که خوب میتونم یکی از اون دستگاه های بالا رو مستقیم به TV وصل کنم و صداشو با اپتیکال بدم به باند .
حالا واقعا امکانات این سه مدل در حدود 100 تومن و 200 تومن اختلاف قیمتی که بینشون هستش با هم تفاوت داره یا مثلا ارزش نداره مدل 480 رو بگیرم و اگه همون 390 رو هم بگیرم برای استفاده من فرقی نداره ؟
خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید و نظرتونو بگید . بودجم ماکزیمم 500 هستش البته اگه کمتر هم بشه که چه بهتر . و اگه از برند های دیگه هم تو این رنج قیمت میشناسید ممنون میم بهم معرفی کنید و راهنماییم کنید .
سلام دوستان من یه سیستم صوتی خوب JBL می خوام کسی می دونه الان چی خوبه ؟ تا قیمت حدود 500 هزار تومان دیگه![]()
عزیزم من به خاطره این گفتم وارد کنند است که این آقا پژمان گفت تعصبی صحبت می کنم منم به کنایه گفتم بابام وارد کنند است شما جدی نگیر فقط جهت مزاح بود![]()
به نظر من با قيمت سيستمهايي كه نمايندگي پايونير با اسپيكرهاي Moinitor Audio ست كرده، ميشه انتخابهاي بهتري داشت. . من شنيدم كه اسپيكرهاش تفكيك صداي خوبي دارند، ولي در مورد توان و حجم صداي آنها اطلاعاتي ندارم. خود فروشنده يكبار كه من براي تست سيستمهاي مختلفش به نمايندگيش رفته بودم، يك ست رسيور پايونير 1019 و اسپيكرهاي Monitor Audio رو كه حدود 1700000 تومان بود ، فقط براي فيلم ديدن پيشنهاد ميداد و ميگفت كه براي پارتي و مهموني با صداي بلند نميتونه بكار بره .
به هر حال با توجه به قيمتشون كه بيش از دو برابر Rs70 هست قابل مقايسه با هم نيستند
اولين راه حل اين است كه اگر رسيورت خروجي ديجيتال صدا ( اپتيكال يا كواكسيال) داره از خروجي ديجيتال رسيور به ورودي ديجيتال سينما وصل كني ، اين بهترين حالت براي داشتن صداي ديجيتاله
دومين راه حل : اگر رسيورت فاقد ورودي ديجيتال هست، از طريق كابل آنالوگ صدا ( كامپوزيت)، از Audio Out تلويزيون به Audio in سينما وصل كن و سورست رو رو حالت Aux قرار بده، اينجوري صداي ديجيتال نداري ولي بهر حال از هيچ چي بهتره
خواهش می کنم.
برای فضای مورد استفادشما هر کدوم از این مدل ها مناسب هست ولی با توجه به استفادتون که خودتون تو پست قبل فرمودید rs30 مناسب تره چون ورودی خروجی های کاملی داره.اگر هم وایرلس می خواید 3578 مناسب تره.
از لحاظ کیفیت و سبک صدا هم که خودتون برید و هر سه مدل رو تست کنید تا تصمیم بگیرید.
ببین دوست عزیز بستگی به استفاده شما از آمپلی فایر داره.اگر فقط می خواید به عنوان یه دستگاه مبدل و جهت اتصال ورودی خروجی ها استفاده کنید خب یه مدل ارزون بگیر و زیاد هزینه نکن.
اما
موارد دیگه خیلی مهم هستند مثلا آیا upscaling هم برای شما مهم هست یا نه.آیا پشتیبانی از فرمت صدای DTS-HD و Dolby True Hd برای شما مهم هست.آیا در آینده که می خواید بلندگو براش تهیه کنید می خواید بلندگوهایی تو چه سطح و چه قیمتی براش تهیه کنید.چند کاناله بودن مهم هست و ....
بهرحال باید مصرف شما دقیقا مشخص بشه.وگرنه اگه اینجور موارد برای شما مهم نیست زیاد نمی خواد هزینه کنی.یه آمپ 300 تومنی بگیر و صرفه جویی کن.
امروز فرصتی شد تا یه نگاهی به محصولات سینمایی جدید شرکت فیلیپس بندازم و یه تست کوچیکی هم ازش بگیرم.لازم به ذکر که مدل 3569 فیلیپس دیگه به این راحتی ها گیر نمیاد و دیگه به طور کل تولید نمیشه.(حیف شد سینمای خوبی بود)
مدل HTS5550
قیمت حدود 590 تومن.دیزاین سیستم بد نبود ولی من بخاطر اینکه به بلندگوها حالت گرد داده بودند نپسندیدم.سطح جلوی ساب ووفر به صورت براق کار شده و ووفر خود دستگاه کنار دستگاه کار شده و خروجی هوا هم در جهت مخالف تعبیه شده.کلا دیزاین ساب ووفر قشنگ بود ولی کمی کوچیک بود.پلیر هم خیلی زیباتر شده بود ولی نمایشگرش خیلی کوچیک بود.
در مورد صداش هم بگم که من انتظار بیشتری داشتم.بیس که خیلی خشک شده بود و واقعا نا امید کننده ولی تفکیک صدا مثل مدل های قبل حفظ شده بود.
کلا انتظار من از مدل جدید این شرکت خیلی بیشتر بود ولی متاسفانه به نظرم نسبت به مدل های سال قبل پسرفت هم داشته.
ModelHTS5550Surround System Class5.1 ChannelDisc Capacity1 DiscOutput Total Power1200 WSupport Media FormatCD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD R, DVD RWHome Theater Freq Range20-20000 HzAUDIO SYSTEMSupported Digital Audio StandardsMPEG4, VCD, SVCD, WMA, MP3, Picture CD, JPEGVIDEOBuilt-in DecodersDolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTSProgressive ScanningYesHDTV ScalingYes
Output Resolution (High Definition)720p, 1080i, 1080pRADIORadio TunerYesRDS SupportYesFM Broadcast Band87.5-108 MHzMAIN UNITMain Unit Size17.1x2.3x14 inch (435x58x358 mm)Main Unit Weight7.9 lbs (3.56 kg)Main Unit TypeSingle BlockConnectionsHDMI, Composite, SCART, Audio Analogue, Audio Coaxial, HDMI, Composite, SCART, Audio Analogue, Audio CoaxialInterfacesUSB (type A)SUBWOOFERSubwoofer Freq Range40-150 HzSubwoofer Weight11.6 lbs (5.25 kg)Subwoofer Size7.7x15.5x13.4 inch (196x395x342 mm)SPEAKERSSpeakers ColorBlackCENTER SPEAKERCenter Speaker Weight3.1 lbs (1.4 kg)Center Speaker Size11x3.7x3.6 inch (280x95x92 mm)Center Speaker Magnetic ShieldYesRIGHT/LEFT SPEAKERSRight/Left Speakers Weight82.2 lbs (3.73 kg)Right/Left Speakers Size10.2x43.2x10.2 inch (260x1101x260 mm)RIGHT/LEFT REAR SPEAKERSRight/Left Rear Speakers Weight8.2 lbs (3.73 kg)Right/Left Rear Speakers Size10.2x43.2x10.2 inch (260x1101x260 mm)
سینما بلوری مدل HTS7540
قیمتش 945 تومن بود.به نظرم قیمت بالایی داره ولی تفکیک صدای بسیار راضی کننده ای داشت و از صداش خوشم اومد.همینطور دیزاین زیبایی داشت.همه پلیر و هم بلندگوها.در کل به نظرم از همه نظر عالیه به جز یک مورد،متاسفانه فرمت صدای DTS-HD رو پشتیبانی نمی کنه که این برای یه سینمای بلوری ضعف بسیار بزرگی محسوب میشه.
Type
Wired home theater system
Basic specs
1000W digital amplifier output.
Onboard features
Built-in decoders include DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II; Dolby Digital Plus; Dolby TrueHD; digital FM tuner; 1080p DVD upscaling; Easylink (HDMI-CEC).
Connectivity
Output: HDMI x 1; component-video x 1; composite-video x 1, Input: Digital optical audio x 1; digital coaxial audio x 1; analog audio x 2; USB x 1.
Supported media formats
Blu-ray; DB-Video/R/RE, DVD-Video, DVD-R/R DL/RW, DVD+R/R DL/RW, VCD, CD, CD-R/RW, MP3/WMA/JPEG/DivX Ultra/WMV/AVCHD playback.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)