برای من، در هر دو حالت فوکوس و بدون فوکوس، با فشار شاتر عکس میگیره نه با رها کردن. (تقریبا یک ثانیه بعد از فشردن دکمه، فرمویر آپدیت هست)در ضمن توجه کنین که شاتر ویواز با اولین فشار، عکس رو ثبت نمیکنه، بلکه با ول کردن شاتر
برای من، در هر دو حالت فوکوس و بدون فوکوس، با فشار شاتر عکس میگیره نه با رها کردن. (تقریبا یک ثانیه بعد از فشردن دکمه، فرمویر آپدیت هست)در ضمن توجه کنین که شاتر ویواز با اولین فشار، عکس رو ثبت نمیکنه، بلکه با ول کردن شاتر
دقیقا مشکل من
که با آپدیت جدید هم 1 هفته درست بود دوباره مشکل پیدا کرد
مرسي
يعني هيچ برنامه اي ،ترفندي، راهي چيزي واسه مخفي كردنه فايل تو ويواز نيست؟؟؟
اين كه خيلي بده!
-----------------------------------------
دنبال نسخه كرك شده handy shell نگشتم، بگردم ببينم پيدا ميكنم،
اين spb mobile shell رو هم دانلود كنم ببينم چه جورياست......
------------------------------------------------------------------------
آقا پيام اگه ميشه لينكه spb mobile shell واسم پيام خصوصي كنيد
چند جا پيداش كردمَ، ولي نميدونم با ويواز سازگارن يا نه
ممنون ميشم
![]()
Last edited by NiKtA20; 09-09-2010 at 23:28.
چرا برا مخفي كردن برنامه زياده بهترينك اكسپلور هست كه باهاش ميشه كاري كرد كه ديگه حتي تو مديا هم چيزي نره
پيام جان حق با گلمحمدي هست عكس هاي ما به اين كيفيت نيست شما عكساتو با فوتوشاپ دستكاري هم كردي؟
منم از گربم عكس گرفتم دقيق مثل تو ولي به اين كيفيت نيست الان اپش مي كنم
بابا هستش
البته من دقیق تست نکردم
کلی برنامه برای مخی سازی فایلها و ویدئوها وجود داره
spb mobile shell هم تو همین انجمن وجود داره میتونی بری دانلود کنی
سلام
من مودم وایرلس گرفتم . خب خیلی خوب به اینرتنت وصل میشه و سرعتش خوبه و ...
ولی !!
ولی واسه من یک مشکل خیلی خیلی بزرگ داره اونم این که توی صفحه مرورگرش (حالا چه آیکون اینترنت توی منو یا گوگل و ... ) هیچ کدومش برام کیبرد مجازی رو نمیاره ! فقط وقتی بخام اسم سایتی رو تایپ کنم همه جوره در خدمته !
برای مثال من میزنم p30world رو میاره . حالا میخام جای یوزر پسورد اسمم رو وارد کنم کلیک میکنه ولی اونجا فقط میشه از کیبرد سخت افزاری استفاده کرد و مشکل خیلی خیلی بزرگش اینه که _ نداره !
خط تیره کوچیک رو داره ولی بزرگ نه ! نمیدونم چه کنم !
رو کیبورد سخت افزاری اگه دکمه sym که کنار اسپیس هست رو بزنی توش _ هم دارهخط تیره کوچیک رو داره ولی بزرگ نه ! نمیدونم چه کنم !
===
دوستان راهی واسه استفاده اینترنت کامپیوتر روی موبایل با کابل usb وجود داره؟
سرچ انجمن خرابه مجبور شدم بپرسم
Last edited by armin_goooodboy; 10-09-2010 at 07:33.
ميشه يكي دوتا معرفي كنيد، بچه ها گفتن Explore!
من تو گوشي دارم يه نسخه شو، ولي انگار كار نميكنه!
ميرم هيدنو سيستم رو تيك ميزنم، ولي باز همه تو گالري هستن!
ايراد از كجاست؟
آرمین من فکر میکنم چون کیبرد فارسی بهش اضافه نکردی sym برات کار میکنه . ولی برای من نه !
کلا دکمه sym غیر فعاله واسه من هر جایی .
واسه اینترنت 3 تا برنامه ریختم : opera mini - omera mobile - bolt
opera mini همون اپرای قدیمی جاوا هست . که تقریبا همه چیش خوبه ! اون مشکل کیبرد هم نداره . فقط قدیمیه و نوشته های فارسی رو نشون نمیده !
opera mobile رو اپرا واسه سیمبین داده بیرون و قیافه قشنگی داره ولی نوشته های فارسی رو نشون نمیده !
bolt هم فارسی رو برعکس نشون میده !
به کسی نگین ولی opera mini ی جاوا قیلتر نیست !
کلا تنها برنامه ای که تست کردم مشکلی با فراسی نداشت همون مرورگر خود گوشیه که متاسفانه کیبردش مشکل داره !
Last edited by vahid_civil; 10-09-2010 at 14:09.
سلام
امیدوارم شاهگلی خوش گذشته باشه
اگه شاتر رو با دقت فشار بدین و انگشتتون اصلا تکون نخوره ، اگه ولش نکنین بعد از شمارش 1001-1002 یا اگه قبل از اون ولش کنین باید عکس بگیره. اگه مشکل از کلید شاتر نباشه فکر میکنم موقع فشار شاتر رو انگشتتون تمرکز کافی نداشتین. کیفیت دکمه هم که عالیه ولی احتمال اسکرپ بودن اینجور قطعات بکار رفته تو گوشی هست...
اینبار حتما روی فشار دکمه تمرکز کنین و یه بارم امتحان کنین... اگه نشه تنها احتمال، متفاوت بودن کیفیت کلیده...
من همین مشکل رو حتی روی KISS X3 به اون گرونی هم داشتم و دادم کل دوربینو عوض کردن. هیچ بعید نیست.
برای عکاسی تو شب با ویواز بهترین نتیجه رو وقتی میشه داشت که اولا خودتون تو جای تاریکی ایستاده باشن. و هیچ گونه آلودگی نوری تو هوای اطرافتون نباشه... مثلا اینجا که شما از عمارت وسط آب عکس گرفتین فکر میکنم دور و برتون چراغای پیاده رو یا نور افکن های درختا یا اون چراغای روشنایی بین گل های لب آب بودن...
ثانیا اگه تو این حالت واستاده باشین فقط از اتو مد استفاده بشه و اصلا روی night mode نزارینش. چون باعث نویز روی تصویر میشه. سوما سعی کنین دستتون اصلا تکون نخوره که من تو اونجا از نرده های کنار آب استفاده کردم و دوربین رو اون گذاشتم و تایمر رو روشن کردم.از طرفی حواسمون باشه که فلاش اصلا روشن نباشه. چون خودش باعث نویز روی تصویر میشه.
به نور نئون یا مشتقات اون هم نباید دید مستقیم داشت...
اینا چیزایی بود که فعلا یادم میومد...
واسه همین بود که میگفتم عکاسی با این گوشی قلق داره و یه تاپیک بحث های عکاسی میشه واسش زد. تا اینجا اندازه یه تاپیک جدا صحبت شده روش.
در ضمن موقعی که این عکسها رو میگرفتم همشون تو مونیتور گوشی عالی بودن، ولی وقتی میاوردم روی مونیتور کامپیوتر معلوم میشد چی از آب درومدن. به همین خاطر همیشه وقتی واسه عکس گرفتن جایی میرم لپتاپ رو همراه خودم میبرم تا بلافاصله بعد از عکس انداختن تو هر وضعیت و هر تنظیم مشخص دوربین، نتیجه رو روی مونیتور لپتاپ ببینم و بدونم واسه عکس های بعدیم تو هر شرایطی چه تنظیمی بهتره...
مثلا برای اینکه بهترین نتیجه رو روی عکس عمارت شاهگلی داشته باشم، حدود 40 بار عکس گرفتم و تو لپتاپ نگاش کردم تا این نتیجه به دست اومد. هر دفعه با یه تجربه کوچیک کم کم بهتر شد. 6 تا از واضح ترین اختلاف ها تو تنظیمات رو ببینین:
در ضمن عکس شماره 6 گه گذاشتم اصلا ویرایش نرم افزاری نشده. سورس خام اون رو هم تو سایز اصلی که متا دیتا هم داره میزارم تا خودتون ببینین:
این عکس آخری (شماره 6) که همون کوچیک شده چند تا پست قبلی هست تو exposure time : 1/8 و ISO: 800 با white balance: Auto گرفته شده. اونقدر واضح درومده که حتی هتل پارس پشت walk hill توش دیده میشه. سورس هر کدوم از اون یکی ها رو هم بخواین میتونم بزارم اینجا. راستی اون عکسی که من گذاشتم هم مال قبل از آپدیت آخر هست...
همون اختلافی رو که میگین طول میکشه، اگه ولش نکنین و بشمرین میشه 1001-1002 دقیقا دو ثانیه تمام از لحظه shutter dead. اگه قبل ازون ول کنین زودتر میگیره در واقع رها کردنش دستور گرفتن عکس رو میده و نه فشار دادنش.
شما سیمکارت دولتی دیگه ای رو هم روی ویوازتون تست کردین؟
ترفند که چرا، هست. فقط تا هـــ ک نشه، نمیشه تصاویری رو که از نصب برنامه ها میاد پنهون کرد.
وگرنه فایل های دیگه رو چرا... هم میشه دستی پنهون کرد و هم با برنامه. راحتترین روش دستی اینه که اونایی رو که نمیخواین تو Gallery>Photo>Pictures دیده بشن، با یه برنامه ای مثل اکسپلور ببرین بزارین توی پوشه system . میتونین اونتو یه فولدر باز کنین و هر چی که میخواین دیده نشه بزارین توش که با بقیه فایلهای سیستمی هم قاطی نشن. حالا این یه راهشه... ازین روش میتونین برای انواع فایل ها، حتی ویدیو ها هم استفاده کنین. تا سیمبیان هست این روش جواب میده. راه نرم افزاری هم مثلا webgate advanced device lock هست. ورژن 2.03 ویرایش 87 عالی جواب میده.
لینک SPB رو هم همینجا میزارم به امید اینکه نگن تبلیغه تا همه دوستان استفاده کنن. فقط اینم بگم که هیچگونه مسئولیتی رو در قبال این برنامه و مشکلات احتمالی ناشی از اون به عهده نمیگیرم.
در ضمن برای استفاده از مود های بیشتر این برنامه، گوشی باید هـــک شده باشه که در نتیجه ویواز فعلا ازون مود های اضافی بی بهره هست... البته تو این ورژنی که معرفی کردم تمام مود های با کیفیت و مورد نیاز وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما خوشتون میاد...
البته عکاسی تنها استفاده از دوربین نیست. دوربین باید بیس کار رو فراهم کنه و اونقدر قدرت داشته باشه که امکان ویرایش رو هم به عکاس بده. ولی من تو این عکس ها اصلا دخل و تصرفی نداشتم. چون راستش وقتشو پیدا نکردم. ولی میشه با ویرایش بهترشون هم کرد. مثلا تو عکسهای تاریک پراش لنز رو تصحیح کرد یا...
ولی همونطور که گفتم به خاطر کمی وقت تو فوتوشاپ یه ماکرو اکشن تعریف کردم که فقط عکس رو میگیره و بعد از اِعمال : auto tone - resize to25% و سیو تو FTP فولدر سایتم عکس رو میبنده. هیچ کاره اضافی دیگه ای انجام نمیده...
فعلا روشی مستقیمی وجود نداره...
تو پست 2049 دلیل کار نکردنشو گفتم!
چند تا روش دیگه هم تو همین پست اشاره شد.
آخرین ورژن اپرا مینی 5.2 هست که از سایت خود اپرا در دسترسه. هم زبون فارسی برای منو داره و هم پشتیبانی کامل فارسی.
اپرای سیمبیان هم دیگه مشکل فارسی نداره.
بولت هم یه مقدار ناپایداره و هنوز واسه تاچ بهینه سازی نشده. ولی گاهی میتونه ویدیو های استریم رو هم پخش کنه.
علاوه بر اینا skyfire هم هست که اگه تو ایران باشین به خاطر تحریم فقط میشه با وی پــی ان ازش استفاده کرد.
Digia web هم هست که فقط یه گزینه اضطراریه...
UCweb هم که بعد از اپرا مینی واقعا عالیه...
Last edited by payam20; 10-09-2010 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)