یکی نتونست راهنمایی کنه ؟
حالا یه سوال دیگه !
اگر بخوام مولتی رو از صفر شروع کنم یعنی درجه ها و امتیازام صفر بشه چیکار کنم ؟
یکی نتونست راهنمایی کنه ؟
حالا یه سوال دیگه !
برو به
همه چیز تمام و کامل نوشته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بهشت از اطلاعات به روز در مورد بازی.
دوستان اون بلگ رو حتا اگه بن کنن یوزرشون رو
joorabeban
باز 300 تا یوزر میدن بهمون دوستان.
متاسفم واقعا ضاهرا ای پی مارو توی بلک لیست قرار دادن دوستان پی سی ورلد یا ما باید پست اسپم بدیم تا با یوزر خودم بتونم وارد بشم.
joorabeban
grandolderwolf
این یوزر های من اجازه دست رسی نداره به فروم.
NIN9S AM امیر هستتم.کسی فهمید مشکل ما رو بگه.با یوزر دوستان اومدم![]()
این وبلاگ درسته همه چیزو توضیح داده اما این یکیشو پیدا نکردم لطفاً جواب بدین عزیزان داره اشتراک این ماه اینترنتم به پایان میرسه :( زودتر اساتید کمک کنن :
اگر بخوای قسمت co-ops رو با یکی از دوستانتون بازی کنید(بصورت شبکه) باید از این لینک استفاده کنی.توی این قسمت شما مراحل رو با یک نفر(فقط یک نفر) از دوستات کنار هم بازی می کنید.
ولی اگر می خوای قسمت مولتی پلیر رو با دوستانت و به صورت چند نفره بازی کنی باید از لینک زیر بری.تو این قسمت شما روبروی هم هستید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میگم چطوری میشه درجه ها و تایتل ها و این چیزا که به دست آوردیم صفر بشه روشن نبود حرفم ؟
با سلام منو رفیقم میخوایم همدیگه رو بکشیم بصورت lan و بدون وصل شدن به اینترنت مثل کانتر چیکار باید بکنیم؟![]()
با سلام
میشه با سرعت 30kb/s و پینگ 300-400 راحت بازی کرد ؟
بهترین و کاملترین آموزش کدومه ؟ویندوزم سونه میخوام اینترنتی خیلی راحت بازی کنم باید چی کار کنم ؟فقط یه روشی که تست کرده باشید خودتون ؟
هر وقت بخوام کسی هست واسه بازی یا با بچه های اینجا باید قرار بزاریم/؟؟؟؟؟
به بلاگ
سری بزنید.مشکلتون رو شاید بتونین حل کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت اینه که با 128 کی یا 256 ؟
میشه با 256 به بالا
128 کی خیلی ستمه
بلاگ رو برو بازیتو اوکی کن.به کلن ایکس فایر هم جوین شو.خوشبختانه 500 نفر ایرانی هستند.هروقت بیای سرور هست اما جا اگه داشته باشه.
7 ماه که داریم بازی میکنیم.پس تست شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)