یه همچین سرعتی دارم من
اینترنت خونگی دانلود از سرور مدیافایر ساعت 4 بعد از ظهر
چه حالی میده یه فیلم 188 مگی رو تو 10 دقیقه دانلود میکنیحیف که محدودیت حجمی داره
یه همچین سرعتی دارم من
اینترنت خونگی دانلود از سرور مدیافایر ساعت 4 بعد از ظهر
چه حالی میده یه فیلم 188 مگی رو تو 10 دقیقه دانلود میکنیحیف که محدودیت حجمی داره
این نت مال کجاست؟ محدودیت رو که همه شون دارن ولی خب خیلی فرقه با سرعت 30ک وبگردی کنی یا 300
من که پینگم خوبه لاقل تو بازی لگ نمیزنه سرعت هم سقفش 100ک شده ولی باز بد نیست
شبانه هم که به لطف دوستان 20 کیلوبایتی میرسه نزدیک صبح
این اوضاع پارس انلاینی که من هستم...
ملایر - اینترنت زمان
شبانه هم 7 ساعت داریماز 1 تا 8
سرعتم اگه از سرور خوبی مثل مدیافایر دانلود کنی از 50 -60 شروع میشه و تا 70-80 هم میرسه ولی سرورهای ایرانی بالای 20-30 نمیره![]()
یعنی سرعت از 500 میرسه به 70-80 ؟؟ این که خیلی اختلاف داره...
سرویستون 512ست؟؟
نه روزانه بین 300 تا 500 است منظور من شبانه بود
آره 512 4 گیگ که انلاین شارژ کنی یه گیگم اضافی میدن![]()
والا من كه الان شبانه فقط ميتونم شبي حدود 200 الي 400 مگ دانلود كنم به نظرتون از اين شركت هايي كه توي اينترنت هستن مثل همين پيشگامان يا جاهاي ديگه هست بگيرم كه لااقل بتونم شبانه 1 گيگ دانلود داشته باشم
دوست خوبم عملا دارن با سرعت بالا در طول روز ترافیکتون رو زیر زیرکی میکشن بالا!!!
منم تجربه یه همچین سرعت و پکیجی رو داشتم و به وسط ماه نمیکشید تراقیکم تموم میشد.
ولی سرعت شبانه نسبتا قابل قبولی داره.
بله منظور منم شبانه بود.
پس معلوم میشه شبا سرعت رو اسمی میبندن و از کل پهنای باند استفاده نمیشه.
البته این ترفندها بعد این همه مدت رو من دیگه جواب نمیده
من کلا دانلود زیادی ندارم دانلود من فقط فیلم و موزیک هست که اونم زیاد نمیشه اکثر شب ها سیستم رو خاموش میکنم و چیزی دانلود نمیکنم
بله دیگه فکر نکنم شرکتی باشه که سرعت شبانه رو باز بذاره![]()
جون من هر چی سریعتر شاتلیا بیان سرعت شبانشونو توی دانلود بگن کلا هر شب معمولا چند مگابایت دان میکنید عکس نزارید از تست سایت اسپید نت اخه با موبایل میام درست نشون نمیده ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)