بچه ماله کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییه؟کیییه ؟کییییییییییییییییییییییی ییییییییییه؟
بچه ماله کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییه؟کیییه ؟کییییییییییییییییییییییی ییییییییییه؟
منظور اون دوستمون از اون دو تا عکس این بود که یکیش ماله تهرانه ولی اون نقشه به زمان قاجار یا کریم خان یا کلا زمان افشاریه نمیخورد . فکر کنم ماله هخامنشیان یا اشکانیان باشه نمیدونم![]()
محتوای مخفی: سوال
تریاک دیگه.کل دربار تریاکی هستن یعنی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مدارکشان هم موجوده ها !!!دم مهران گرم
![]()
![]()
Last edited by humankhan; 19-11-2010 at 19:43.
از دوستان کسی هست که سیدی یا دیویدی خریده باشه اما اجرا نشه یا از یه جایی به بعد رو نتونه ببینه.
من این پک رو بعد از چند سری که دیویدی گیرم اومد مجبور شدم سیدی بخرم اما از شانس بد قسمت ۲۳ رو تا یه جایی اجرا میکنه و بعد هم مدیا پلیر هنگ میکنه و با برنامه دیگهای هم نمیتونم ببینم.سیدی رو نگاه کردم دیدم یه حالتی مثل خش افتادگی داره که البته با ناخن هم قابل تشخیص نیست اما باعث میشه سیدی درست اجرا نشه.
الان میتونم پک رو ببرم پیش فروشنده و عوضش کنم؟
کسی چنین مشکلی داشته؟
مال منم همین مشکل را داشت و اخرش تو کامپیوتر هم کپی نشد
با دایویکس پلیر هم اونجاش خش داشت
فکر کنم برا جلوگیری از کپی این کارو کردن
چون دقیقا چند نفر دیگه هم این مشکل را داشتن
مال من هم مشکل داشت. هر سه قسمت فکر کنم. من روی سی دی خریده بودم و کپی کردم که روی هارد نگاه کنم. ویندوز مدیا پلیر و Kmplayer که پخش نکردند و با VLC تونستم پخش کنم. فقط تو هر قسمت یکی دو دفعه صفحه سیاه می شد و وفقط صدا می اومد که باید سریال رو pause می کردم و از دست pop up ایی که اومده بود راحت می شدم.
اگه برای جلوگیری از کپی باشه که بدجور خراب کردند چون اینجوری اصلا یه جاهایی رو نمیشه دید.![]()
با Cd Player نگاه کن درست نشون میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)