سلام
متاسفانه نميدونم چه جوري ميشه پاكش كرد.ولي اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه.
يه سئوال داشتم:
گوشيتون رو از كجا گرفتين كه ارغواني هست؟
سلام
متاسفانه نميدونم چه جوري ميشه پاكش كرد.ولي اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه.
يه سئوال داشتم:
گوشيتون رو از كجا گرفتين كه ارغواني هست؟
سلام اسپانسر همراه اول
اصلا از استون استفاده نکن. نم نمک و نموره نموره و آسه آسه و گاماس گاماس از الکل سفید استفاده کن!![]()
سلام دوستان:
امشب رفتم محافظ ال سی دی گرفتم،ولی یه وقت خوب کار می کنه،یه وقت هم اونقدر باید فشار بدی تا کار کنه،یه وقت هم اصلآ کار نمـــــی کنه!
آقایون میخوام فرق این 2 تا عکس رو بهم بگید البته باید بگم که تا الان متوجه نشدم و وقتی پک گوشیم رو به عکس پشتش نگاه کردم دیدم که یه فرقی میکنه با تمام x6 های بازار و مهمچنین خودم نظرتون در مورد این چیه مشکل از خود نوکیا است یا بازاریا و یا ... یا اصلاً مشکلی نیست
عکس 1
و اینم عکس 2
البته عکس 2 مربوط به ما و من هست عکس گوشیم هست ولی یه خورده مشکوک در قسمت دوربین اونایی که این گوشی رو دارن با عکس پشت کارتن مقایسه بکنند
آره باید اینقدر کامل میگفتم اصلاً حالم خوب نیست احساس رفتن تو پاچه بهم دست داده اندازه لنز با عکس مطابق نیست
3.7
5.2
فکر کنم رفته تو پاچم
يادمه گفته بودين از علاءالدين گرفتين.
به فروشنده نشون دادين؟
به نظرم زودتر اقدام كنين و بهش نشون بدين.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
منم اين سئوال رو از خيلي ها پرسيدم.
ولي نميشه نظر قطعي داد.
تو هفته اي كه گذشت قيمت ها خيلي بالا رفته بود اما الان يه مقدار پائين اومده. آخرين باري كه از مغازه دار پرسيدم گفت احتمالا ديگه رو همين قيمت ثابت ميمونه و بيشتر نشه، پائين تر نمياد.
البته بازم ميگم نميشه با قطعيت گفت و احتمال هرچيزي هست.
من الان نفهميدم .. يعني گوشي شما مثل عكس 2 هست؟ ... گوشي منم گارانتي اصلي و همين جوريه ...
آره عزیز برای من هم گارانتی اصلی و همین جوری
تمامیه گوشی هایه 8گیگ چینی با گارانتی خود نوکیا ارغوانی و 16 گیگ مشکی و این سیاست خودشونه تا تفاوتی بین 16 و 8 باشه ،من خودم رنگ مشکیو میخواستم و چون 50-60 تومن گرونتر بود نگرفتم
سلام دوستان
من میخوام یه x6 8g( رنگ مشکی) بخرم موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که سرم کلاه نذارن؟؟
باید ساخت کجا باشه؟؟
یکی از فروشنده امروز به من گفت به احتمال 98 درصد در هفته اینده بازهم شاهد کاهش قیمت هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)