سلام بچه ها به نظرتون تو پودمانی که فناوری اطلاعات it نداره از بین 2 تا رشته شبکه های کامپیوتری و تعمیر و مونتاژ سیستم های رایانه ای کدومشون بازار کار خوبی دارن ؟
سلام بچه ها به نظرتون تو پودمانی که فناوری اطلاعات it نداره از بین 2 تا رشته شبکه های کامپیوتری و تعمیر و مونتاژ سیستم های رایانه ای کدومشون بازار کار خوبی دارن ؟
شبکه های کامپیوتری عالیه همیشه هم بازار داره.
مرسی نظرت در مورد برق صنعتی چیه ؟
سلام
1) اگر من كاردانيمو از علمي كاربردي پودماني بگيرم براي كارداني به كارشناسي ميتونم برم دانشگاه هاي دولتي ؟يا بايد حتما علمي كاربردي پودماني برم ؟
2) الان كه رشته نرم افزار از پودماني حذف شده ،اگر من برنامه سازي رو انتخاب كنم بعدا ميتونم رشتمو عوض كنم ؟ چون بين انتخاب رشته شبکه های کامپیوتری و برنامه سازي موندم؟
3) الان كه رشته ها رو اينطوري جدا كردن بهتر شده يا موقعي كه فقط نرم افزار بود؟
1. کارشناسی هر دانشگاهی دوست داشته باشید میتونید برید.
2.بله میتونید تغییر رشته بدید.
3.معمولا هر سال شهریور نرم افزار ارائه نمیشه و در عوض واسه ترم 2 نرم افزار رو دانشگاه ها ارائه میدن. سال های قبل هم همینطور بود.
ضمنا مدت زمان دوره پودمانی 2 سال هست.
توی دانشگاه ما هم 95 درصد متولدین هفتادی به بالا هستن!
شما چون معدلتون خوبه هر رشته ای انتخاب اولتون باشه قبول میشید حواستون باشه.
Last edited by mojtaba2321; 12-09-2012 at 18:14.
ثبت نام کاردانی به کارشناسی پودمانی و ترمی 27 تا 30 ام هست درسته؟
چاره ای نیست برای ثبت نام که پول ندیم برای ما که نتیجه کنکور دولتی مهر مشخص میشه؟
خيلي ممنون
اگه از ترم 2 نرم افزار هست پس چه فرقي بين نرم افزار با برنامه سازي و شبکه های کامپیوتری هست؟
من در سعادت آباد (تهران) هستم ، نميخوام زياد دانشگاه دور باشه ، شما موسسه آموزش عالي آزاد هادي رو ميشناسين ميخوام الويت اولم قرار بدم با رشته كارداني فني برنامهسازي كامپيوتر
كلا موندم چه دانشگاهي انخاب كنم ؟
نميدونم از بين 1)موسسه آموزش عالي آزاد هادي 2) مركز آموزش علمي - كاربردي ساپكو 3)مركز آموزش علمي - كاربردي شركت كارخانجات پارس الكتريك 4) مركز آموزش علمي - كاربردي فرهنگ و هنر واحد 34 تهران
5) مركز آموزش علمي - كاربردي فرهنگ و هنر واحد 49 تهران كدومو انتخاب كنم ؟
كلا از لحاظ سطح علمي ترتيب اين دانشگاه ها چطوري ميشه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
خوبه .از تعمیر و مونتاژ بهتره.
بچه ها کسی بخواد از دانشگاه ازاد بیاد علمی کاربردی واحداش معادلسازی میشه؟
دوستان به نظرتون من با معدل 14/23 اولویت چندم قبول میشم برای کاردانی پودمانی ؟
الان رشته مورد علاقم ابزار دقیقه ولی نمیدونم اولویت اول بزنم یا نه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)