کارنامه نهایی چیز خاصی نداره در واقع اون انتخاب رشته ای که کردی رو داره + ممکنه تو یه سری کد رشته ها قبول شده باشی اونو واست مشخص کرده
البته یه رتبه ای هم جلوی اون کد رشته زده که دقیق نمی دونم چیه کسی میدونه بگه![]()
کارنامه نهایی چیز خاصی نداره در واقع اون انتخاب رشته ای که کردی رو داره + ممکنه تو یه سری کد رشته ها قبول شده باشی اونو واست مشخص کرده
البته یه رتبه ای هم جلوی اون کد رشته زده که دقیق نمی دونم چیه کسی میدونه بگه![]()
فکر کنم جلوی هر رشته رتبه ی شما رو میزنه و زتبه ی آخرین نفر قبولی رو
رتبه ی شما رو بین همه ی کسانی که اون کد رشته رو انتخاب کردن میزنه.
و همینطور رتبه ی آخرین نفری که از اون بین قبول شده رو میزنه.![]()
خیلی وقته نبودم ولی شاید این خبر خیلی ها رو آروم کنه
از این رو دانشگاه صنعتی شریف توجه داوطلبانی که رتبه کشوری آن ها بین 1 تا 150 می باشد را به این نکته جلب می نماید :چنانچه در هر رشته این دانشگاه توسط سازمان سنجش قبول شوند می توانند با تکمیل فرم تغییر رشته از همان ابتدای ورود به دانشگاه به هر رشته دیگر که مورد علاقه آن ها باشد تغییر رشته داده ,ثبت نام نمایند
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت تاپیک ، درست مثل قبل از اعلام نتایج شد ... همه فقط میگن پس کی میاد ! ... دانایلا سرش درد میکنه واسه بستن تاپیک ! ... اسپم ندید لطفا ...
بچه ها.خواهش می کنم بیخودی نگید نتایج کی میاد.مطمئن باشید زودتر از 15 شهریور نمیاد.پس تا 15شهریور صبر کنید.
بعد هی بگید پس نتایج کی میاد.سال پیش با اینکه نتایج اولیه 6 مرداد اومد نتایج نهایی 14 شهریور اعلام شد.
حالا امسال که 9 مرداد اعلام شده پس قاعدتا باید حدود 17 شهریور بیاد.
ضمنا امسال فرایند گزینش انتخاب رشته بیشتر طول می کشه.
چون باید دو جور بومی گزینی رو واسه رشته ها اجرا کنن.
پس تا 15 شهریور همگی آرامش خود را حفظ کنند.
Last edited by pozitron1369; 25-08-2009 at 10:23.
اگر مثل پارسال باشه حدوده 4-5 روز فکر کنم ازاد زود تر از سراسری اومد (در زودتر اومدن ازاد از سراسری پارسال شک ندارم ) دقیق یادم نیست پس باید هفته دیگه نتایج رو میز باشه![]()
با توجه به اینکه پارسال نتایج 11 ام اومد
سلام
دوستان عزیز انقدر سر اینکه کی نتایج میاد اسپم ندید لطفا
اگر خبری دارید که موثق هست اعلام کنید در غیر این صورت اینکه پارسال کی اومد و دو سال پیش کی اومد و اینها، جز اینکه بحث تاپیک رو منحرف کنه نتیجه ی دیگه ای نداره
ممنون![]()
سلام
من یه سوالی داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
یکی از دوستای من موقع انتخاب رشته یکی از کد ها رو اشتباه زده یعنی به جای مواد اهواز کشاورزیش رو زده!!!
حالا چیکار باید بکنه؟تا موقع اعلام نتایج باید صبر کنه یا همین الان هم میشه کاری کرد؟
اگه رتبش به مواد خورده باشه بعدا میتونه تغییر رشته بده؟از همون ترم اول؟یا باید صبر کنه؟
سلام
دوستتون میتونن حذف رشته بکنن که تا جاییکه میدونم همین الان باید حضورا برن سازمان سنجش باز هم بپرسید من اطلاعاتم دقیق نیست
تغییر رشته بستگی به ضوابط دانشگاه داره ولی فکر نکنم به محض ورود تغییر ممکن باشه
این به محض ورود رو من تاحالا فقط توی همین اطلاعیه شریف دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)