تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 773 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

2

سلام دوستان

من بالاخره یک LED مدل C6260 خریدم، البته اول میخواستم C695 یا همیون C650 رو بگیرم ولی تصمیمم عوض شد!

اما الان احساس میکنم اشتباه کردم و همون C695 خیلی بهتر بود البته میدونم LED مزایایی برای خودش داره ولی چند مورد هست که یکمی من رو دلچرکی کرده :

- این مدل و البته فکر میکنم تمام سری های LED خروجی صدای استریو نداره! و برای کسی مثل من که سینمای خانوادش قدیمیه و ورودی Optical نداره یک نقص به حساب میاد! (تقصیر خودمه که موقع خرید زیاد دقت نکردم!)

- شفافیت تصویر این مدل آنقدری که در تبلیغات گفته میشه (1 به 3000000 در برابر 1 به 240000 در C695 ) بالا نیست. اینو از ین جهت میگم که من مدتی با LCD مدل B650 (اگه اشتباه نکنم) کار کردم و به جرات میشه گفت که شفافیت تصویر ایندو مشابه همه! (همی برای پخش تصاویر عادی تلویزیون و هم تصاویر HD)

- مهمترین نکته ای که موقع خرید دقت نکردم اینه که فکر میکنم در C695 یک محافظ شیشه ای رو صفحه داریم البته اینو مطمئن نیستم چون هنوز فرصت نکرم برم ببینم! ولی در این مدل LED که خریدم هیچ محافظی در کار نیست و فکر میکنم خیلی زود صدمه میبینه!

اساتید اگه نظری دارید عنوان کنید.
    الان دیگه نمیدونم چیکار کنم حسابی دلچرکی شدم! این مدل 60 هزار تومان از C695 گرونتر بود و من فقط به حساب LED بودن و داشتن قابلیت های بهتر از مدل قبلی اینو خریدم!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فرق زیادی بین C650 و ال ای دی که شما گرفتین نیست (ادیت: فکر کردم C6900 گرفتین، همونطور که ابی خان فرمودن فرق زیاده.). از خریدتون لذت ببرین.

- شفافیت تصویر این مدل آنقدری که در تبلیغات گفته میشه (1 به 3000000 در برابر 1 به 240000 در C695 ) بالا نیست. اینو از ین جهت میگم که من مدتی با LCD مدل B650 (اگه اشتباه نکنم) کار کردم و به جرات میشه گفت که شفافیت تصویر ایندو مشابه همه! (همی برای پخش تصاویر عادی تلویزیون و هم تصاویر HD)
    شفافیت یا برایتنس با کنتراست فرق میکنه. در کل برایتنس C650 بیشتر هست، ولی براتنیس تی وی شما هم کم نیست.
    Last edited by afshin b; 21-10-2010 at 13:30.

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض ابی خان سلام چند سوال

-سلام اگر led بودن براتون مهم نيست به c650 فكر كنيد البته كمي گرانتر

ابی جان من دیروز یک جایی تلویزیون 55 اینچ ال سی دی رو دیدم از نزدیک خیلی نویز داشت این طبیعیه یا نه برفکی بود خیلی ؟ سوال دوم علت اینکه اون حالت کشیدگی در اینچهای بالا کمه ودر اینچ پایی زیاده چیه ؟ سوال سوم ایا قرار دادن محافظ کامپیوتر در طول عمر ال سی دی موثره یا نه برای جلوگیری از نوسان برق؟ سوال چهارم کلا اینچ بالا از 40 شروع یا نه؟

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیزم
    من میخوام یه hdtv واسه اتاق بگیرم واسه همین ترجیح میدم 32 باشه و پورتاش هم کامل باشه (حداقل ubs با پخش ویدئو فرمتهای معمول رو داشته باشه) کیفیت تصویر هم عالی باشه، خیلی فول اچ دی بون واسم مهم نیست.نمیخوام بازی کنم ولی فیلم زیاد میبینم که اونم فول اچ دی خیلی کمه
    به نظرتون با یه قسمت مناسب (زیر 800-700) چی میتونم بگیرم، اگه میشه دو سه مدل معرفی کنید اخه میخوام از بانه هم قیمت بگیرم
    ممنون...
    Last edited by Cyber-Dude; 21-10-2010 at 10:09.

داره خودمونی میشه flashmemory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...
    32 اینچ برای تماشای فوتبال و تصاویر پرتحرک SD و فیلم های HD چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط کیفیت برام مهمه ...
    توانایی پخش فرمتهای مختلف توسط usb اصلا مهم نیست فقط و فقط کیفیت، مخصوصا تماشای فوتبال و فیلم 1080p ...!!

----------------
    Last edited by flashmemory; 21-10-2010 at 11:29.

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام...
    32 اینچ برای تماشای فوتبال و تصاویر پرتحرک SD و فیلم های HD چی پیشنهاد میکنید ؟ فقط کیفیت برام مهمه ...
    توانایی پخش فرمتهای مختلف توسط usb اصلا مهم نیست فقط و فقط کیفیت، مخصوصا تماشای فوتبال و فیلم 1080p ...!!

----------------
    دوست عزيز بودجه مورد نظر شما چه قدر هست؟

8. این کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

-سلام اگر led بودن براتون مهم نيست به c650 فكر كنيد البته كمي گرانتر
    به غیر از LED بودنِ c5550 دیگه چه تفاوتی با هم دارن ؟
    امکانات و قابلیتهاشون چه طور ؟ یکیه ؟

داره خودمونی میشه flashmemory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزيز بودجه مورد نظر شما چه قدر هست؟
    حدود 700 ...

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان

من بالاخره یک LED مدل C6260 خریدم، البته اول میخواستم C695 یا همیون C650 رو بگیرم ولی تصمیمم عوض شد!

اما الان احساس میکنم اشتباه کردم و همون C695 خیلی بهتر بود البته میدونم LED مزایایی برای خودش داره ولی چند مورد هست که یکمی من رو دلچرکی کرده :

- این مدل و البته فکر میکنم تمام سری های LED خروجی صدای استریو نداره! و برای کسی مثل من که سینمای خانوادش قدیمیه و ورودی Optical نداره یک نقص به حساب میاد! (تقصیر خودمه که موقع خرید زیاد دقت نکردم!)

- مهمترین نکته ای که موقع خرید دقت نکردم اینه که فکر میکنم در C695 یک محافظ شیشه ای رو صفحه داریم البته اینو مطمئن نیستم چون هنوز فرصت نکرم برم ببینم! ولی در این مدل LED که خریدم هیچ محافظی در کار نیست و فکر میکنم خیلی زود صدمه میبینه!

اساتید اگه نظری دارید عنوان کنید.
    الان دیگه نمیدونم چیکار کنم حسابی دلچرکی شدم! این مدل 60 هزار تومان از C695 گرونتر بود و من فقط به حساب LED بودن و داشتن قابلیت های بهتر از مدل قبلی اینو خریدم!
    -در مورد اون اعداد و ارقام بارها به دوستان توضيح داده شد كه زياد جدي نگيرين
    -در مورد c695 خوب واقعا متفاوت هست با مدلي كه شما تهيه كردين شايد اگر c6900 ‌ميگرفتيد والبته با پول بيشتر ر اضي تر بودين
    -و اما در مورد صفحه محافظ نه در c695 هم صفحه محافظ نداريم همون صفحه گلاسي هست كه تصور ميكنيد محافظي روش هست
    -در پايان همونطور كه افشين خان گفتند خودتون رو زياد درگير نكنيد و لذت ببرين

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

به غیر از LED بودنِ c5550 دیگه چه تفاوتی با هم دارن ؟
    امکانات و قابلیتهاشون چه طور ؟ یکیه ؟
    خوب همين تفاوت در led حاشيه اي بودن و lcd ‌بودن باعث تفاوت در كنتراست ميشه
    كنتراست خيلي بهتر در c650
    -صداي ضعيف تر نسبت به c650
    .
    -اما در مورد امكانات و قابليت ها مشابه هم هستند

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

سلام خدمت همه دوستان عزیزم
    من میخوام یه hdtv واسه اتاق بگیرم واسه همین ترجیح میدم 32 باشه و پورتاش هم کامل باشه (حداقل ubs با پخش ویدئو فرمتهای معمول رو داشته باشه) کیفیت تصویر هم عالی باشه، خیلی فول اچ دی بون واسم مهم نیست.نمیخوام بازی کنم ولی فیلم زیاد میبینم که اونم فول اچ دی خیلی کمه
    به نظرتون با یه قسمت مناسب (زیر 800-700) چی میتونم بگیرم، اگه میشه دو سه مدل معرفی کنید اخه میخوام از بانه هم قیمت بگیرم
    ممنون...
    -فكر ميكنم با توجه به نيازتون و قابليت usb

-32b650
    -32c550

12. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ابی جان من دیروز یک جایی تلویزیون 55 اینچ ال سی دی رو دیدم از نزدیک خیلی نویز داشت این طبیعیه یا نه برفکی بود خیلی ؟ سوال دوم علت اینکه اون حالت کشیدگی در اینچهای بالا کمه ودر اینچ پایی زیاده چیه ؟ سوال سوم ایا قرار دادن محافظ کامپیوتر در طول عمر ال سی دی موثره یا نه برای جلوگیری از نوسان برق؟ سوال چهارم کلا اینچ بالا از 40 شروع یا نه؟
    -اولا چه سورسي بهش وصل بوده چون 55 هم سايز بزرگيه و كاملا اگر تصوير sd ويا سورس خوب نداشته باشه نشون ميده بعد هم اينكه ممكن مربوط به اتصالات بوده باشه
    -خوب صفحه هر چه بزرگتر باشه ميزان كشيدگي كمتر به چشم مياد نه اينكه كمتر باشه خطاي چشم هست
    -بيشتر براي همون جلوگيري از نوسانات هست
    -متوجه نميشم منظورت رو ولي اگر در مورد كشيدگي تصوير هست منظورت اره همون 40

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •