سلام دوستان
من بالاخره یک LED مدل C6260 خریدم، البته اول میخواستم C695 یا همیون C650 رو بگیرم ولی تصمیمم عوض شد!
اما الان احساس میکنم اشتباه کردم و همون C695 خیلی بهتر بود البته میدونم LED مزایایی برای خودش داره ولی چند مورد هست که یکمی من رو دلچرکی کرده :
- این مدل و البته فکر میکنم تمام سری های LED خروجی صدای استریو نداره! و برای کسی مثل من که سینمای خانوادش قدیمیه و ورودی Optical نداره یک نقص به حساب میاد! (تقصیر خودمه که موقع خرید زیاد دقت نکردم!)
- شفافیت تصویر این مدل آنقدری که در تبلیغات گفته میشه (1 به 3000000 در برابر 1 به 240000 در C695 ) بالا نیست. اینو از ین جهت میگم که من مدتی با LCD مدل B650 (اگه اشتباه نکنم) کار کردم و به جرات میشه گفت که شفافیت تصویر ایندو مشابه همه! (همی برای پخش تصاویر عادی تلویزیون و هم تصاویر HD)
- مهمترین نکته ای که موقع خرید دقت نکردم اینه که فکر میکنم در C695 یک محافظ شیشه ای رو صفحه داریم البته اینو مطمئن نیستم چون هنوز فرصت نکرم برم ببینم! ولی در این مدل LED که خریدم هیچ محافظی در کار نیست و فکر میکنم خیلی زود صدمه میبینه!
اساتید اگه نظری دارید عنوان کنید.
الان دیگه نمیدونم چیکار کنم حسابی دلچرکی شدم! این مدل 60 هزار تومان از C695 گرونتر بود و من فقط به حساب LED بودن و داشتن قابلیت های بهتر از مدل قبلی اینو خریدم!
.gif)