پس حالت 360 درجه دیگه قطعیه ؟
الان من گیج شدم.
پس حالت 360 درجه دیگه قطعیه ؟
الان من گیج شدم.
تو سایت IGN تاریخ انتشار بازی رو زده November 2009.درسته؟عوض شده؟
اینم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس واسه PC کجاست دوستان ؟
تاریخ انتشار برای PC ، Xbox360 و PS3تو سایت IGN تاریخ انتشار بازی رو زده November 2009.درسته؟عوض شده؟
23 اکتبر 2009
برای PSP و PS2 :
6 نوامبر 2009
خوب می دونم چیز تعجب آوری هم نیست درجات سنی بازی طبق سالهای قبل به همین منوال هست:
امیدوارم بزودی پست اول هم ویرایش بشه و اطلاعات تکمیلی قرار بگیره باید یه صحبتی با ساسان بکنم
درجه ESRB بازی : Everyone
درجه PEGI بازی : 3+
البته روی کاور های بازی 3+ رو نوشته که این نشون میده این کاور ها برای نسخه اروپایی هست
Last edited by Spaniuly; 26-08-2009 at 16:38.
سلام دوستان عزیز
اگه میشه یکی این گیم پلی رو یه جا اپ کنه :
من الان چند روزه که منتظرم اینو ببینم ولی نشد خواستم از خود سایت ببینم که تا یه جای لود می کنه دیگه تموم بعد خواستیم دانلود کنیم که تا 27 % دانلود می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی به ما کمک کنه ..
ممنون میشم
سلام؛
دوستانی که کاور PC می خواستن من یدونه درست کردم:
مشاهده در اندازه بزرگتر:
ببخشید که خیلی خوب نشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون حسین جان مثل همیشه عالی بود.همیشه از این سوال و جوابها بین طرفدارا و ادام رو تو تاپیک بذار چون خیلی از این سوالات واسه طرفدارا مشترک هستند.مثلا من چندتا از این سوالات رو خودمم داشتم که جوابشون رو تو متنی که گذاشتی دیدم.
یه سوال.....دوستانی که سال پیش تو این تاپیک فعال بودن,میخواستم بدونم که کونامی دقیقا در چه تاریخی عرضه دمو رو تعیین کرد و دمو کی عرضه شد؟؟؟؟؟؟؟
كاور قشنگيه ولي من نميدونم اين دو تا عكس واقعيه يا ساختگيه چون خيلي جالب طراحي شده.
اما يه سوال دارم كه ميخوام حسين جان از اعضاي كونامي بپرسه اونم اينه كه هنوز در موردBECOME A LEGEND هيچ صحبتي نشده؟ آيا اين بدليل اينه كه هيچ كار خاصي انجام نشده يا همه چيز داره ژشت ژرده انجام ميشه چون درمورد بيشتر بخشهاي بازي صحبت شده ولي از اين بخش هنوز خبر خاصي نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)