پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
خیر ، حل معما های بازی الزامی نیست!این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
گرافیک هر دو معرکست. اگه میخواهی از داستان سر در بیاری از یکش شروع کن.پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معما ها چیه
وقتی بناهای اصلی رو تو شهر ببینی یه تصویر از بنا که یه نشان چشم قرمز روش هست نشون می ده. این به معنی وجود یک معما در اون مکانه.
وقتی دکمه ی E رو بزنی و از قابلیت چشمی استفاده کنی و تو اون بنا جستجو کنی، یه نشان یا تصویری هست که با دیدنش به مرحله ی حل معما هدایت می شی.
اگه هر معما رو حل کنی یک قسمت از یک فیلمی برات باز می شه. با حل کردن همه ی معماها کل فیلم درست می شه و می تونی ببینی.
فیلمش چی است؟ مربوط به بازیه؟ ارزش حل کردن داره یا بهتره به ادامه بازی پرداخت؟ تو دو معما داره یا تو یک هم دارد؟
سلام دوست من.
به پست دوست عزيز (havas_1980) كه در چند صفحه پيش گذاشته توجه كن:
- - - - - -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم () !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم
!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
سلام من هنوز هیچ نسخه ای از این بازیو بازی نکردمبه نظرتون الان هر دو شو بگیرم چند روزه تموم میکنم
![]()
نسخه اولی در سریعترین زمان, حدودا 7 ساعت و نسخه دومی, حدودا 9 ساعت... البته توصیه میکنم حتما از اولی شروع کنین.
من با توجه به داستان یه حدس هایی زدم ولی نمیدونم که درسته یا نه:راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم () !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم
!!!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)