حق با شماست . نقش میده ۴۵ تومن . ظاهرا باید از نقش بگیرم
حق با شماست . نقش میده ۴۵ تومن . ظاهرا باید از نقش بگیرم
سلام
دورو بره یک ملیون چهارصد پونصد یه لپتاپ اپل مک پرو 13 اینچ (یه مدل قبلا شنیده بودم که نسبت به قیمتش خیلی میارزه) که بشه ویندوز روش نصب کرد( و از تمام امکانتات ویندوزش استفاده کرد) چی معرفی میکنید؟ و چه ویندوزی میشه روش نصب کرد؟ و ببخشید اگه خیلی مبتدیانه هست سوالم یعنی هر کاری که با ویندوز معمولی میکنم با اینم میشه کرد؟
یه سوال هم درباره لود شدن ویندوز دارم که چه جوری لود میشه؟ اولش که لپتاپ روشن میشه سوال میکنه؟
اون مدلی که معرفی میکنید چه معایبی و چه مزایایی داره و چه قطعه های سخت افزاری از دیگر لپتاپهای دیگه احیانا کمتر داره؟ سرعت اون لپتاپی که بهم معرفی میکنید چه طور هست؟
از لحاظ بدنه کیفیت و... چه طوره؟
بعد یه سوال مهم تر تفاوت قیمتها با مالزی چه طوره؟ من مبتدی میتونم اونجا بعد از خرید لپتاپ خودم روش ویندوز بریزم
ببخشید که این همه سوالو یه جا پرسیدم چون خیلی سخت به اینترنت دسترسی دارم و نمیتونم زود به زود بیام
Last edited by mac_world; 27-08-2011 at 23:59.
سلام برادر
سری حرفه ای لپ تاپ های اپل از 1600 پایین تر نداره که می شه مدل ام سی 700
رو تمام لپ تاپ های اپل ویندوز نصب می شه اما در سری 2011 فقط ویندوز 7 ساپورت می شه
اصلا هم مبتدیانه نیست، قرار نیست که همه از بدو تولد عالم دهر باشن. پس راحت هرچی سئوال داری بپرس
آره هر کاری که با ویندوز های دیگه می شه با اینم می شه
بوت شدنش خودکار روی یکی از سیستم عامل هاست، که اینم قابل تنظیمه که خودکار رو مک بالا بیاد یا رو ویندوز. اما می تونی وقتی روشن شد دکمه ی آلت رو نگه داری و با هر کدوم که خودت خواستی بوت کنی
تنها ایرادش کارت گرافیکشه که واسه بازی های حرفه ای ساخته نشده. یعنی اگه واسه بازی می خوای باید مدل های بالاتر و بخصوص 15 اینچ بگیری که از 2200 شروع می شه تا 2600
سرعتش از تمام سیستم هایی که تا حالا باهاش کار کردی بیشتره
بدنه و کیفیت ظاهریش بی نظیره، اگه از نزدیک ببینی و تو دستت بگیریش در خریدش لحظه ای درنگ نمی کنی
راستش 5 ماه پیش قیمت مالزی و دوبی و هند تقریبا با اینجا یکی بود، الان اینجا ارزون تر شده اونجا رو دیگه نمی دونم. اما در کل از ایران بگیری بهتره
نصب ویندوز روش با سیستم های دیگه هیچ فرقی نداره، اگه الان می تونی رو پی سی نصب کنی بعدا رو لپ تاپت هم می تونی
هر سئوال دیگه ای هم بود در خدمتم
دوست عزیز واقعا دست شما درد نکنه
ایشالله تیم محبوبت قهرمان بودسلیگا بشه
این مدل mc700 از لحاظ سخت افزاری چی کم داره چون یادمه قدیم بعضی مدلها مودم نداشت یا یه همچین چیزایی دقیقا یادم نیست.
بالاخره یه لپتاپ 4 ملیونی هم معایبی داره میخوام بدوم معایب این چیه و چی نداره که اون لپتاپ 4 ملیونی اپل داره؟
در کل اگه mc700 بگیرم بدون نیاز به بامبولاضافه همه کارام درسته ؟
چه فونت فارسی برنامه های کرک شده و...مشکل نداره باهاشون؟
و اگه بخوام آتیش بزنم به مالم یه 724 بخرم اون با این 700 چه تفاوتهایی داره؟
Last edited by mac_world; 28-08-2011 at 00:16.
مرسی
از نظر سخت افزاری گفتم کارت گرافیکش مخصوص بازی تعبیه نشده
مودمی که یه سیم به تلفن وصل کنی و بری تو اینترنت نه نداره. یا باید مودم ای دی اس ال داشته باشی یا خودش مودم وایرلس داره که بی سیم به اینترنت نصب شه که خب اینم یه مودم می خواد
لپ تاپ 4 میلیونی نداره اما تفاوت هاش مثلا کارت گرافیکه، سی پی یو قوی تره و مانیتور بزرگ تره. در باقی قطعات فرقی ندارن مگر مدل سفارشی باشه که می شه تا 4 میلیون هم رسوندش
نرم افزار ویندوز که به قول یکی از دوستان از سطل آشغال هم می شه در آورد، نرم افزار مک هم هرچی ساخته شده کرک شدش هم هست حتی تو سایت های فارسی
خود مک فونت فارسی داره اما آفیسی که مخصوصه مک ساخته شده یه کم با فونت فارسی مشکل داره فعلا
700
13-inch: 2.3 GHz
2.3GHz dual-core
Intel Core i5
4GB 1333MHz
320GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
Built-in battery (7 hours)2
724
13-inch: 2.7 GHz
2.7GHz dual-core
Intel Core i7
4GB 1333MHz
500GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
Built-in battery (7 hours)2
متشکر
و این سری جدید مک بوک پرو کی قرار هست بیاد؟ و چه تفاوتی میکنه؟
و چون من میخوام تو هفته آینده بخرم لطفا میشه توضیحی درباره این که ساخت کجا باشه بخرم چون انگار کیبرداشون با هم متفاوته و از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟
در کل اون چیزایی که نیازه قبل از خرید و بعدش دقت کنم لطفا بگید و با چه گارانتی بهتره؟
و سوال آخرم اینکه ...ویندوزی که کنار مک نصب میشه به صورت قانونی و درست نصب میشه یا باید -- کرد و...
چون من تا 6 ماه پیش یه آیفون 2g داشتم و میشد کنار اندرویید هم نصب کرد ولی باید حتما --(جیلبرک ) میکردم.
Last edited by mac_world; 28-08-2011 at 10:17.
تو ایران از سال 91 به بعد
مشخصاتش هم هنوز معلوم نیست
همه ساخت چین هستند و تنها باید به پارت نامبرش دقت کنید که LLA باشه
که مخصوص امریکا بوده و کیبردش مثل کیبردهای معمولی هست
از گارانتی های نقش یا الماس بگیر
جعبه پلمپ باشه کافیه
ویندوز کاملا قانونی و بدون مشکل از طریق نرم افزار بوت کمپ نصب می شه
و مشکلی نخواهید داشت.
موفق باشید.
سلام ؛
مدتیه که مدل 11.6 اینچ مک بوک ایر تو ایران اومده و واقعا طراحی فوق العاده ای داره...
اگه این دستگاه رو بخرم و بخوام که با mac کار کنم چه محدودیتهایی نسبت به windows خواهم داشت؟؟؟ منظورم راحتی نصب برنامه و راحتی کار با این سیستم عامل نسبت به windows هست...
با سپاس
کار کردن با مک از ویندوز خیلی راحت تره
تمام ماها که تو این 4 ماه خریدیم از همون روز اول راحت باهاش کار کردیم
فقط یه خورده رنج نرم افزاریش نسبت به ویندوز محدود تره که مطمئنم اینم به زودی رفع می شه
آقا سعید ممنونم از اینکه با فعالیتتون تو این تاپیک به سوالای ما جواب میدین
من امروز رفتم و چند مدل دیدم و چندتا سوال برام پیش اومد
1_مدلهای 721 و 724 و 700 میتونن full hd پخش کنن؟
2_من پورت hdmi ندیدم آیا درپوشی چیزی روش داره که دیده نمیشه؟
3_تومک اون مشکلاتی که گفتین با فونت فارسی داره ..آیا تو ویندوز هم داره؟
4_ و آیا اینا هارد سرعت بالا دارن؟
5_و کیفیت تصویرش دربرابر سونی چه طوره؟ مقایسه کردین؟
6_و آیا همون 7 ساعتی که توسایت اپل نوشته واقعا باتریش دووم میاره؟
7_حقیقتش من تو مالزی زندگی میکنم اونجا اینترنی داررم که مثل دایال آپه که باید سیم وصل کنی به کامپوتر ولی خوب سرعتش خیلی بیشتره
و تا اونجا که فهمیدم مودم نداره این مدلها
من تو ایران الان یه مودم adsl ایسوس دارم که نه تنها من استفاده میکنم بلکه از طریق وایرلسی هم که داره لپتاپ دوستمم که تو خونه ما یاشه میتونه از اینترنت استفاده کنه فکرکنم اسمش روتر باید باشه
حالا سوال اینه که این مودم میشه ببرم و استفاده کنم تو مالزی؟ یا باید مودم جدا بخرم و اگه باید بخرم چه مارکی و چه مدلی باید باشه؟
ببخشید به خدا خودتون میدونین که تو پایتخت چه وضعیه....
Last edited by mac_world; 29-08-2011 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)