تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 334 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

میدونی نوید چرا دچار تردیدم.چون ته دل ادم اونایی که تیبا دارن خالی میکنن.وگرنه من نداشته طرفدار این ماشینم .طراحی خوبی داره امکانات عالیه.و ....
    حرفهای اینجا یجور نیست
    خود من بشخصه هدفم از عضویت تو اینجا جمعبندی نظرات و پیشنهادات بود واسه خرید.و مطمعن باش اگر بخوام ماشین صفر بگیرم تو این رنج حتما تیبا میگیرم

من متوجه هستم چی میگی
    اما یه کم توجهکن.شما همون آدمی هستی که چند روز پیش یه حرفای دیگه ای میزدی و از مجموع حرف چندین نفر نتیجه و جمع بندی کردی به صورتی.
    الان باز کلا 180 درجه خلاف نتیجه گرفتی.
    به نظرم همه چیز خوبه اما نه دیگه تاثیر پذیذی تا این حد.
    اگه بحث حرف و حدیث باشه 2 تا درست 5 تا دروغ 10 تا درست 2 تا دروغ چیزی که هس حرف زیاده فعلا
    من که این داستانا رو قبلا هم دیدم
    بازار ایران همینه
    اگه طوری هستین که هنوز ماشینو نگرفته و ننشسته پشت ماشین مثلا من بگم آقا این تیبا عجب ماشینیه.
    الگانس به گردش نمیرسه ،ماشینو تو ذهنت ببری بالا
    و یک دفعه اگه با بیام بگم آقا ماشینم مثلا برف پاک کنش سوخته.
    روغن ریزی گرفته
    رنگش پوسته شد.
    اگزوزش دود میکنه
    و ....
    ماشینو از آسمون یه دفعه تو ذهنت بندازی پایین که ژیان ازین بهتره ...
    اگه این قدر اعصابت درگیر میشه من به خاطر راحتی خودت میگم شما انصراف بده
    چون درصد ریسکت نمیگم پایین.بلکه صفره.
    چون هنوز ماشینو ندیده.ننشسته به خاطر اینکه مثلا ماشین من نوعی فلان ایرادو داره دیگه یعنی ....؟؟
    به نظرم اگه واقع بین باشیم استرسی هم نمیشیم.
    نه زیاد ببریم بالا.
    نه بیاریمش پایین.
    الان مثلا اول همین صفحه یه اقا باز ازش تعریف کرده
    این چیزا زیاده
    خوب یه نفر که اذیت میشه طبیعیه دلش پره و به همه بد و بیراه میگه.
    بگذریم.....
    دنبال ماشین خودموگرفتم
    مال من هنوز تحویل باربری نشده بود
    با این عجله ندارم بازم زنگ زدم اداره تحویل
    گفتم ببینین علت چیه.
    بعد طرف نگاه کرد گفت بله 22 ماه قبل فاکتور شده
    اما مشکل بوستر ترمز داشته یه سری از تولیدات و همه ی تولیدات رو برای بررسی برگردوندن تا همه بازبینی بشن که اگه تو اون سری باشن رفع بشه ایراد.

ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کدوم نمایندگی بردی؟؟
    اگه مدل ماشینت سال 89 باشه باید قبول کنن
    اگه مدل ماشینتو برج 4 -90 زده باشن باید ثابت کنی که تولید سال89 بوده
    با شماره ایی که رو کارت نارنجیت خورده (یا سایپا یدک)تماس بگیر جریانو بگو ببین اونا چی میگن
    اگه سایپا یدک هم قبول نکنه دیگه واویلاست

اقا ميگه كارتت وقتي ميخوره اينجا چون مال تير ماه صادر شده ربطي نداره توليد كي هست . چون كارت تير صادر شده رو 4 هزارتا سرويس اوليه بيا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=bryan1;6314937]مال من هم حاشیش سفید نیست ...میشه مگه عوضش کرد؟

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------

سلام.. جدی میگی ؟ آخه این صدا موقتی هست . مخصوصا تو گرما بیشتر میشه ولی یکی میگفت از لنتش ممکنه باشه
    اگه صدا از تسمه هات باشه چيزه مهمي نيست فقط يك آچار كشي ميخواد تا تسمه سفت بشه . تسمت شله . ولي اگه مشكل از لنت باشه يا بعد از يك مدت كار كردن خوب ميشه و گرنه لنتات بايد عوض بشه و جنس خوبشو استفاده كنين

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا ميگه كارتت وقتي ميخوره اينجا چون مال تير ماه صادر شده ربطي نداره توليد كي هست . چون كارت تير صادر شده رو 4 هزارتا سرويس اوليه بيا
    درسته ،براي من هم رو كارتو نگاه كرد
    نميخواست انجام بده كارت من برج 2 هست
    وافعا بايد سرخودمون و اونارو هر دو كوبيد به ديوار راحت بشيم

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يه توصيه دوستانه به دوستاني بكنم كه ميخوان تيبا بخرن

اين صحبتا بدون تعصب هست با اينكه خودم 3سال منظر اين ماشين بودم و گرفتم دارم استفاده ميكنم و مجبورم استفاده كنم و ديگه نميتونم عوض كنم
    براي من توليد 90 هست 500 كيلومتر اول همه چيش رديف بود و خوب

بعداز 500 كيلومتر مشكلاتش قلمبه داره ميزنه بيرون مثل مصرف سوخت كه هيچ كاريش نميشه كرد.و خدا ميدونه بعدا ديگه چي ميشه

نظر من اينه كه اصلا براي ماشين صفر و جديدي كه اين همه ملتو منظر گذاشتن اين حرفا خنده داره كه فرمونش سفت بشه و صدا بده كمكهاش صدا بدن درا خوب بسته نشه ،اتاق و موتو صدا بده،صداي زياد فن ،و .....

بااينكه تو سرويس اوليه به اصطلاح رفع ميشه ،جاي هيچ توجيهي نداره تو هيچ كجاي دنيا

دوستاني كه اگر بيشتر پول دارن 3-4 ميليون گزينه ريو و ليفان رو انتخاب كنن چون واقعا ماشين هاي خوبي هستن
    كه اگه من داشتم همين كارو ميكردم

ولي اگه پول نداريد 1سال يكسال ونيم صبر كنيد (من هم بايد همين كارو ميكردم اشتباه كردم)

همين تيبا بعد از يكسال ديگه به مراتب ماشين بهتري خواهد شد اينو مطمئن باشيد
    تيبا ظرفيت اينو داره كه به مراتب بهتر بشه ولي حالا حالا ها كار داره

شانس ما اين بود كه موش آزمايشگاهي شديم

6. این کاربر از rgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از آقای بندری چی بود.واقعا خودم هم تعجب میکنم.چرا مال من اینقدر زشته. اما مال تیبا جدید خیلی خوشکله.همین یه دو روز میبرمش صفحه کیلومترو عوضش کنم.
    آقای بندری توی سایپا کاشان کار میکنند و اطلاعات دقیق و منسبی دارند. به نظر منم بهتره صفحه کلیومترت رو با نمونه های جدید که خیلی زیباتره عوض کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام در مورد روش آبندی ماشین اطلاعاتی میخواستم ممنون میشم
    سلام
    توی دفترچه اش نوشته فقط مدت طولانی با سرعت ثابت باهاش نرونید. فقط همین!

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونی نوید چرا دچار تردیدم.چون ته دل ادم اونایی که تیبا دارن خالی میکنن.وگرنه من نداشته طرفدار این ماشینم .طراحی خوبی داره امکانات عالیه.و ....
    حرفهای اینجا یجور نیست
    خود من بشخصه هدفم از عضویت تو اینجا جمعبندی نظرات و پیشنهادات بود واسه خرید.و مطمعن باش اگر بخوام ماشین صفر بگیرم تو این رنج حتما تیبا میگیرم
    من تیبا دارم
    تیبا به نسبت قیمتش میشه گفت ماشین خوبیه وقابل مقایسه با هم قیمتاش با اختلاف یکی دو میلیون نیست و یه سروگردن از اونا سره.من با تندر90 ،ریو و 206 رانندگی کردم،کیفیت تندر از همه بهتره ولی قیافه و دید عقبش نامناسبه،ارتفاعشم زیاده،صدای موتور در داخل اطاق خیلی کمه،قیمتشم به نسبت تیبا وحشتناکه.
    ریو فضای داخلیش به نسبت تیبا به نظر خیلی کمتره، قیافه اش جالب نیست،کیفیتش خوبه و ایراداش کم، ایربگ سرنشین نداره، ارتفاعش خیلی پایینه و به هر ناهمواری گیر میکنه، مصرفش مناسبه.
    206 هنوز یه خودرو مورد پسنده ولی فضای داخلیش خیلی کمه و اصلا به تیبا نمیرسه،کیفیتش عالیه امکانات مناسبی داره اما قیمتش زیاده.
    تیبا یه محصول نیمه ایرانیه البته برندش 100 درصد ایرانیه ولی طراحیش قطعاتش کاملا ایرانی نیست.مشکلات فعلی حل میشن اما اگه سیاسی کاری و محاسبه حاشیه سود زیاد برا سایپا بذاره ، خیلی نگران بحثای غیر تخصصی بعضی اشخاص نباشید

10. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

QUOTE]

من تیبا دارم
    تیبا به نسبت قیمتش میشه گفت ماشین خوبیه وقابل مقایسه با هم قیمتاش با اختلاف یکی دو میلیون نیست و یه سروگردن از اونا سره.من با تندر90 ،ریو و 206 رانندگی کردم،کیفیت تندر از همه بهتره ولی قیافه و دید عقبش نامناسبه،ارتفاعشم زیاده،صدای موتور در داخل اطاق خیلی کمه،قیمتشم به نسبت تیبا وحشتناکه.
    ریو فضای داخلیش به نسبت تیبا به نظر خیلی کمتره، قیافه اش جالب نیست،کیفیتش خوبه و ایراداش کم، ایربگ سرنشین نداره، ارتفاعش خیلی پایینه و به هر ناهمواری گیر میکنه، مصرفش مناسبه.
    206 هنوز یه خودرو مورد پسنده ولی فضای داخلیش خیلی کمه و اصلا به تیبا نمیرسه،کیفیتش عالیه امکانات مناسبی داره اما قیمتش زیاده.
    تیبا یه محصول نیمه ایرانیه البته برندش 100 درصد ایرانیه ولی طراحیش قطعاتش کاملا ایرانی نیست.مشکلات فعلی حل میشن اما اگه سیاسی کاری و محاسبه حاشیه سود زیاد برا سایپا بذاره ، خیلی نگران بحثای غیر تخصصی بعضی اشخاص نباشید

فرزاد جان هر 3 خودرویی که گفتی رو داشتم .ولی در حال حاضر بودجه ای که برای خریدم در نظر گرفتم در حد همین تیبا هستش و نمی خوام هم بیشتر از این هزینه کنم

ال90 ماشین خیلی خوبیه البته نه با قیمت الان .ظاهرش هم سلیقه ای هستش.بخوایم اون ماشینم نقد کنیم نقاط ضعف زیاد داره مثل جنس داشبورد .نوع صندلی و ... اما واقعا از لحاظ فنی و موتوری شاید زیر ماشین 20 میلیون اولین باشه

ریو هم که صدای موتور و نداشتن امکانات کافی و همین ارتفاع کمی که میگی شما نقطه ضعفشه.
    از لحاظ قیمتی هم که اختلاف فاحشی با تیبا دارند .
    206 تیپ 2 هم که اصلا قبول ندارم .به نظرم 14 میلیون برای یه ماشین هاچبک با اون موتور ضعیف و فضای کم غیر قابل قبوله

من هم اگر تا الان صبر کردم و ثبت نام رو کنسل نکردم به خاطر این بوده که
    ببینم نقاط ضعف این ماشین چیه؟ اگر با 4 تا پیچ جفت کردن حل میشه که مشکلی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من مشكلات تيبا همگي جزيي و قابل رفع هست فقط يك مقدار صبر ميخواد تا اين ماشين جاشو تو بازار باز كنه بعد نتيجه بهتري در پي خواهدداشت . ان شاء الله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •