دیروز توی Nokia Ovi Suite برای آپدیت چک کردم! یک لحظه ورژن جدید رو نشون داد ولی فورن کانکشن ارور داد و خارج شد و بعد دیگه نبود!
کسی دیده؟
دیروز توی Nokia Ovi Suite برای آپدیت چک کردم! یک لحظه ورژن جدید رو نشون داد ولی فورن کانکشن ارور داد و خارج شد و بعد دیگه نبود!
کسی دیده؟
راس میگیییییییییییییییییییییی ؟!؟!!؟!
یعنی ممکنه؟!؟!؟!
یه سوال تکراری دارم اما یه جواب جدید میخوام،
من قبلا با مطلب لینک زیر میتونستم اینترنت خونه رو از طریق وایرلس لپ تاپ شیر کنم و با وایرلس n97 ازش استفاده کنم ولی چند روز پیش که گوشی رو هاردریست کردم دیگه نتونستم این کارو کنم و همش میگه invali server name. میخواستم بدونم کسی راه ساده تری بلد نیست که بشه باهاش این کارو کرد؟
اینم لینک اون مطلب تو همین سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من والا از مطالعه این لینکی که گذاشتی چیز زیادی متوجه نشدم ولی اگه میخوای اینترنت موبایل رو واسه کامپیوتر شیر کنی (gprs رو به وایرلس تبدیل کنی و با لپتاپ یا
پیسی استفاده کنی ) میتونی خیلی راحت از نرم افزار
Joikusoft JoikuSpot Premium v.3.10 استفاده کنی
دوست عزیز اونی که شما میگی که زیاد کار سختی نیست، من میخوام اینترنت لپ تاپو به موبایل انتقال بدم!
حالا چرا میزنی؟
مگه من گفتم کار سختیه؟
من بلد نیستم چجوریه که اینترنت لپتاپو روی موبایل شیر کنی؟
من یه اینترنت 8 مگ دارم که فقط میتونم با لبتاپ بهش وصل شم اگه بخوام با موبایل باهاش وصل شم باید دستمو از پنجره خونمون بکنم بیرون تا جواب بده که زیاد حال نمیده پس به ما هم بگو تا حالشو ببریم
پس این آپدیت کوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووو
خسته شودم از این گوشی مزخرف
هنگ.ری استارت.سرعت پایین.خدمات کم.
همون 5800 خیلی خیلی از این بهتره.
با این قیمت که این داره اصلا گوشی مناسبی نیس
![]()
داداش ما جسارت نکردیمالبته ما از اون امکانات فضایی نداریم، یه 512 انداختیم گوشه خونه میخوایم زیاد بیکار نمونه.
فقط من 4،5 ماه بود به همین روش به اینترنت وصل میشدم با گوشی. واقعا حال میده
روی لپتاپ یه کانکشن ad hoc بساز با گوشیت بش وصل شو
و لذتشو ببر
8 مگ؟
یعنی سرعت دانلودت اینقدره ؟
از کجا آوردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)