دوستان
لطفا بگید وسایل های کامل !! در جعبه گوشی که موجوده چیه .
دوستان
لطفا بگید وسایل های کامل !! در جعبه گوشی که موجوده چیه .
سلام امروز گوشیم رو آپدیت کردم ولی نه به a5 الان ورژنش شده pda:i900jphi5/jphi5 & phone : i900jvhi3 چرا این دوتا باهم فرق میکنن ؟ ورژن قبلیم DXHH1 بود چرا حالاشده JV ?
تشکر مشکل حل شد....
سلام.بچه ها من يه امنيا خريدم اما انگار تقلبي هستش :( اخه توي جعبش نه دفترچه راهنما داره نه سيدي.تازه مگه هدفونش نبايد جوري باشه كه بشه جدا كرد كنترلش رو از قسمت اصلي؟ واسه من نميشه. روي جعبش هم عكس امتيا جوري هست كه مثل ان95 كشويي هست انگار. ميشه كسي كمك كنه؟
واسه شما هم اينجوريه؟
سلام.
دفترچه راهنما و سی دی و اینکه هدفونش 2 تیکه هست دقیقا" مشخصات اون چیزیه که من تا الان دیدم رو جعبه هم عکس به وضوح امنیا رو نشون میده البته شاید سری های جدیدش اینجوری باشه که شما میگید ولی من بعید میدونم.
شما گوشه سمت چپ گوشیت بالا ,مقدار ظرفیت حافظه نوشته شده؟ اگر نوشته نشده از این گوشی های چینی هست که مدل میزنن.
فكر كنم روي 24 گيگي ظرفيت رو روش نميويسن .. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
طرفداران امنیا...............................
گوشیتون کم کم داره تو نظر سنجی کم میاره لطفا تو نظر سنجی بین i8510\i900 شرکت کنید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا اصلاً 24 گیگ نداره.اونی که میگن 24 گیگ همون 16 گیگه که یه مموری 8 گیگ و یه شارژر فندکی روشه
ع
سلام.
نه امنیا 24 گیگ نداره .همون 16 گیگه یک مموری 8 گیگ20 تومنی هم میزارن روش و اونموقع 50 تا 60 تومن گونتر میفروشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)