Z2 همونه که دنبالش بودم. اگه بیاد چند میشه قیمتش ؟؟ فکر کنم گرونه!
یعنی میشه با 350 تا 400 تومن یه 16 گیگش رو خرید؟؟
Z2 همونه که دنبالش بودم. اگه بیاد چند میشه قیمتش ؟؟ فکر کنم گرونه!
یعنی میشه با 350 تا 400 تومن یه 16 گیگش رو خرید؟؟
نبود.......؟!
لطفا در مورد i10 هم توضیحاتی بدید.
سلام
در درجه اول چند تاپیک هست که جسته گریخته درباره کیفیت صوت صحبت کردند در درجه اول توصیه میکنم همه اون ها رو مطالعه کنید.
هزینه ایی که میخواهید بکینید بین پلیر و هدفون به شکل معقول تقسیم کنید.
هزینه برای هدفون مهتر از پلیر هست.
فقط کیفیت خروجی بی تاثیر نیست تنظیمات پلیر هم میتونه کارساز باشه مثل این که صدا رو خوب تنظیم بشه.سازی بشه و....
کیفیت آرشیو آهنگ هاتون رو افزایش بدید.
اگه 1 واحد بودجه دارید خیلی کم خرج هدفون بکنید باید 0.6 هزینتون رو خرج هدفون و 0.4 خرج پلیر کنید.
پلیر های کوون همشون یک کیفیت دارند کمی تو میزان تنظیمات و بلندی صدا متفاوت هستند. غیر این فرق ها تو میزان دوام باطری و لمس بودن و.... چیزهایی هست که به کیفیت خروجی مربوط نیست.
من میخوام هفون رو بذارم تو گوشم و از آهنگ لذت ببرم ؛ وقت ندام بشینم EQ تنظیم کنم!
فرق بین iPod و Cowon همینه ها !! واقعا اینکه میگن آیپاد یه چیز دیگست بیراه نگفتن.
مرسی
هر سورس با کیفیت یا بی کیفیت بر اساس نوع نیاز باید تنظیم بشه تا به نوع سبک موسیقی و هدفون تنظیم بشه هر چی تنظیمات پیشرفته تر و بیشتر بهتر.
کسی هم نخواد تنظیم نمیکنه .
متوجه نمیشم که نبود یه قابلیت بارز چطور تبدیل به یه مزیت تبدیل میتونه بشه.
--------------------------------
اگه دنبال همچین چیزی هستید برندهای زیر رو توصیه میکنم:
1) سن دیسک
2) سامسونگ
3) اپل
البته نه بخواطر این که برندشون دهن پر کن هست و نه بخواطر این که تنظیمات پیشرفته ندارند فقط به این علت که در حالت فلت صدای خیلی خوبی دارند و برای افراد کم حوصله (مثل خودم)انتخاب های خوبی هستند.
Last edited by peaceful1; 16-04-2012 at 21:31.
یعنی برای هر آهنگی باید بشینیم تنظیمات EQ رو تغییر بدیم؟!
یه سوال دیگه هم داشتم. من خودم با اکولایزرهای مختلف کار کردم. وقتی باهاشون وَر میرم به جای این که صدا خوب بشه یه جورایی اعصاب خورد کن و غیر طبیعی میشه. حالا می خواستم بدونم تنظیمات خاصی داره یا بر اساس آزمون و خطا باید بهترین حالت رو پیدا کنیم؟
به فروم زیر مراجعه کنید میتونید تنظیمات پیشنهادی کاربرها رو برای سبک های گوناگون و هدفون های مختلف رو ببنید و امتحان کنید.
زمان کمتری صرف خواهد شد به نسبت این که خودتون بدون هیچ پیش فرضی این کار رو انجام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از عوض کردن اکولایزر توی هر آهنگ لذت میبرم ، و حتماً باید اکولایزر مخصوص سبک آهنگ رو برای هر آهنگ استفاده کنم !
به نظرم حوصله ای هم در کار نیست ...
دوستانی که با اندروید سر و کار دارن و اطلاعاتی درمورد اپگرید ها و سخت افزار های مورد نیاز برای اپگرید دارن میخواستم بپرسم که آیا Z2 تا چه ورژنی میتونه اپگرید بشه؟ و آیا میتونه در آینده به نسخه جدید آپگرید بشه
نظرتون در مورد سخت افزار Z2 چیه؟
![]()
Z2 همونی هست که کوون به جای D3 باید ارزه میکرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پردازشگر هر دو مال سال 2010 هست
ولی حداقل میزان توانی که از یک پردازنده انتظار میره این چیزی بود که کوون سال 2010 باید میداد بیرون. برای 2012 میتونست از سخت افزار جدیدتری استفاده کنه ولی باز بهتر از عموم پلیر های هم ترازش هست در عوض هم قیمت بالایی نداره و خیلی هم سخت افزار از این بهتر کارایی بیشتری نمیدوه مگر برای گیم و...
24bit/48KHz بالاترین کیفیت فایل صوتی هست که میشه استفاده کرد مثل D3
به اختمال خیلی زیاد اندروید 4 هم براش بیرون میاد
نکته اخر اولین پلیری هست که Jeteffect 5.0 داره. تا آلان فقط به نظر میرسه کمی تنظیمات پیش فرض برای انتخاب بیشتر شده افکتی اضافه نشده.
منبع:
--------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درآمد کوون بین 2005 تا 2010:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)