لطفا یکی KEY جدید بزارین ، من از سایت سافت گذر اپدیت 2010/03 رو گرفتم KEY اینجا همششون بلک لیست رفتن
خیلی ممنون![]()
لطفا یکی KEY جدید بزارین ، من از سایت سافت گذر اپدیت 2010/03 رو گرفتم KEY اینجا همششون بلک لیست رفتن
خیلی ممنون![]()
سلام
میخواستم بدونم آیا روش فعالسازی KIS 2010 مثل KIS 2009 هست یا نه ؟
یعنی میشه براش هر چند مدت Key پیدا کرد و اپدیت کرد تا زمانی که Block بشه ؟
بله.همینجوریه و اگه کی شما بلک نشه میتونید راحت آپدیت کنید
شما برای چی از زمان 30 روزه ی trial استفاده نمی کنید
بعد از اینکه مدت 30 روزه تموم شد از تنظمات برنامه self defence رو غیر فعال کنید و فایل زیر رو دانلود کنید
کسپر رو خارج کنیدو فایل دانلود شده رو اجرا کنید
یه کلید داره اونو بزنید
منتظر بمونید آنتی ویروس اجرا بشه
می بینید که دوباره میتونید مدت 30 روزه رو فعال کنید
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام... دوستان من یه سوال داشتم..
من تازه کاسپر نصب کردم و یه فایل لایسنس گذاشتم توش الان اون قسمت روزهای باقیمانده نوشته 325 روز///
ممکنه این لایسنس بره تو بلک لیست و بعدش دیگه کار نکنه؟
زیاد دلت رو به 325 روز خوش نکن! اگه تو از اینترنت این کی رو دانلود کردی پس بدون که ده ها هزار نفر دیگه هم از این کی دارن استفاده میکننو مطمئن باش تا چند روز دیگه میره توی بلک لیست! (مگر اینکه دیگه با این کی آپدیت نکنی و یا اگر هم میخواهی آپدیت کنی اول یه بک آپ از آپدیت های فعلیت برداری بعد کارت رو بکنی)
![]()
سلام
این کاسپر کیجنراتور نداره؟؟
من با کی هاش دو روز خوبه یهو باز میخواد اپدیت شه قرمز میشه و میگه سریال شما توی بلک لیسته
ولی سریال رو همون وقت چک میکنه.
ممنون.
یه خورده سوال نامفهوم بودولی نه همچین چیزی نباید باشه.
این کی رو استفاده کن 1 ماه بیشتر داره کار میکنه و بلک ملک مثل اینکه تو کارش نیست.
برای نسخه 2009 سکوریتی
اگر تاریخ سیستم درست باشه ( میلادی ) بلک نیست.
مگه وقتی از آنتی ویروس های دیگه استفاده میکنین حی فرت و فرت آپدیت میکنین؟ خب ایم مثل بقیه هست فقط قدرتش بیشتره. نباید که هر روز آپدیت بشه اصلا نیازی نیست به این کار. هر روز که ویروس جدید نمیاد. از تروجان ها هم باید خودتون مواظب باشین که فایل های مشکوک رو اجرا نکنین (فایل های اجرایی که بدون آیکن هستن) یه دونه ویروس اتوران میمونه که من خودم یه ویروس یاب ساده به اسم Auto Run Virus Remover در کنار کاسپراسکای استفاده میکنم و نگران هیچی هم نیستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)