قطبي: اگر كسي بتواند كره را در سئول شكست دهد، من هستم
ایسنا: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پيروزي مقابل تيم امارات گفت: اگر كسي بتواند در كرهجنوبي اين تيم را شكست دهد آن فرد افشين قطبي است.
افشين قطبي در ادامه اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه اين پيروزي را به دست آورديم و بايد اين پيروزي شيرين را به همه مردم ايران تبريك بگويم.
وي ادامه داد: ما استرس زيادي داشتيم و اين استرس زياد كار را براي تيم ما سخت كرده است. اين فشار رواني باعث شد تا در برخي از صحنههاي بازي نتوانيم خوب كار كنيم اما خيلي خوشحالم كه سه امتياز بازي را كسب كرديم. اما به طور كلي در بازي صحنههاي خوبي را داشتيم. من از عملكرد شاگردانم راضي هستم كه اين پيروزي را كسب كرديم.
قطبي با بيان اينكه پيروزي برابر كرهجنوبي شيرينتر خواهد بود، خاطر نشان كرد: اگر كسي بتواند اين پيروزي را به دست بياورد آن فرد افشين قطبي است. من سالها در كره جنوبي بودم و آنجا را خوب ميشناسم. از همه تشكر ميكنم و اميدوارم كه مردم ما را حمايت كنند.
سرمربي تيم فوتبال ايران با بيان اينكه از روز اول ميدانستم كار سختي را پيش رو دارم، ادامه داد: از روز اول كه آمدم ميدانستم كه كار بزرگي را در پيش رو دارم، بعد از سه بازي حداقل هفت امتياز كسب ميكرديم، ما ميخواستيم در كرهشمالي پيروز باشيم اما اين اتفاق براي بازي آخر افتاد كه شيرينياش بيشتر شود، همانند پرسپوليس كه سال گذشته در بازي آخر قهرمان ليگ شد.
وي در مورد تعويضهايش گفت: در ابتداي بازي احساس ميكردم تيم امارات خيلي بسته بازي ميكند، بنابراين خعلتبري را كه فوتبال باانرژي دارد براي مقابله تركيبي وارد زمين كردم. در بخش ديگري از بازي نيز ما به سرعت آرش برهاني نياز داشتيم، همچنين در هنگام تعويض سوم هم تيم نياز به تحرك بيشتر داشت كه خسرو حيدري را وارد زمين كرديم، فكر ميكنم هر سه اين تعويضها براي تيم خوب بود.
وي در مورد علت بازي ندادن فريدون زندي هم گفت: ما هفتاد ميليون نفر جمعيت داريم كه همه آنها ميتوانند در تيم ملي بازي كنند، همچنين ما هماكنون ميتوانيم در نيمه اول يك تيم و در نيمه دوم يك تيم ديگر را وارد زمين كنيم. نكته سوم اينكه زندي بايد يا به جاي علي كريمي بازي ميكرد يا در كنارهها كه در همه اين پستها بازيكنان ما خيلي خوب كار ميكردند.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان در مورد اهميت حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري هم گفت: انتخابات يكي از بزرگترين آرزوهاي مردم است و فكر ميكنم كه همه بايد در انتخابات شركت كنند. من هم در انتخابات شركت ميكنم و اين يك لطف خداوندي براي ايرانيها است.