تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 206 از 262 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR_56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من فکر کنم دو بازی باهم دقیقا شروع میشن
    (کسی ساعت انجام بازی رو میدونه؟)

راسی یادتون نره اگه الان ما یک مهاجم واقعی نداریم تقصیر عل داییه که تکو تنها یه قرن مهاجم ما بود و به هیچکس اجازه نمیداد که جاش قرار بگیره
    برای همینه الان با کمبود مهاجم برخوردیم....
    من قبول ندارم و کاری به این هم ندارم که علی دایی چه بر سر تیم ملی داد . شما خودتون دیدید لژیونرها چکار کردند ما از پایه خرابیم نمی خواهیم حرفه ای یا بصورت اصولی یاد بگریم. چرا تمام بازیکنان ما از مملکت خارج می شوند خیلی زود نیمکت نشین می شوند ما داریم با یک سری اسم بازی می کنیم

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه منو میگی من گفتم شجاعیش بهتر بازی میکرد. یعنی مسعود شجاعیش !
    نه وحيد تو منظورم نيستي : خودش ميدونه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جالبه : تاپيک تيم ملي نسبت به روز قبلش پستهاي کمتري درش اومده : بالاخره تيم ملي اگه نميبرد معلوم بود که اون عده دوبازه ميومدن و ميگفتن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قطبي: اگر كسي بتواند كره‌ را در سئول شكست دهد، من هستم
    ایسنا: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پيروزي مقابل تيم امارات گفت: اگر كسي بتواند در كره‌جنوبي اين تيم را شكست دهد آن فرد افشين قطبي است.

افشين قطبي در ادامه اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه اين پيروزي را به دست آورديم و بايد اين پيروزي شيرين را به همه مردم ايران تبريك بگويم.

وي ادامه داد: ما استرس زيادي داشتيم و اين استرس زياد كار را براي تيم ما سخت كرده است. اين فشار رواني باعث شد تا در برخي از صحنه‌هاي بازي نتوانيم خوب كار كنيم اما خيلي خوشحالم كه سه امتياز بازي را كسب كرديم. اما به طور كلي در بازي صحنه‌هاي خوبي را داشتيم. من از عملكرد شاگردانم راضي هستم كه اين پيروزي را كسب كرديم.

قطبي با بيان اينكه پيروزي برابر كره‌جنوبي شيرين‌تر خواهد بود، خاطر نشان كرد: اگر كسي بتواند اين پيروزي را به دست بياورد آن فرد افشين قطبي است. من سال‌ها در كره جنوبي بودم و آنجا را خوب مي‌شناسم. از همه تشكر مي‌كنم و اميدوارم كه مردم ما را حمايت كنند.

سرمربي تيم فوتبال ايران با بيان اينكه از روز اول مي‌دانستم كار سختي را پيش رو دارم، ادامه داد: از روز اول كه آمدم مي‌دانستم كه كار بزرگي را در پيش رو دارم، بعد از سه بازي حداقل هفت امتياز كسب مي‌كرديم، ما مي‌خواستيم در كره‌شمالي پيروز باشيم اما اين اتفاق براي بازي آخر افتاد كه شيريني‌اش بيشتر شود، همانند پرسپوليس كه سال گذشته در بازي آخر قهرمان ليگ شد.

وي در مورد تعويض‌هايش گفت: در ابتداي بازي احساس مي‌كردم تيم امارات خيلي بسته بازي مي‌كند، بنابراين خعلتبري را كه فوتبال باانرژي دارد براي مقابله تركيبي وارد زمين كردم. در بخش ديگري از بازي نيز ما به سرعت آرش برهاني نياز داشتيم، همچنين در هنگام تعويض سوم هم تيم نياز به تحرك بيشتر داشت كه خسرو حيدري را وارد زمين كرديم، فكر مي‌كنم هر سه اين تعويض‌ها براي تيم خوب بود.

وي در مورد علت بازي ندادن فريدون زندي هم گفت: ما هفتاد ميليون نفر جمعيت داريم كه همه آن‌ها مي‌توانند در تيم ملي بازي كنند، همچنين ما هم‌اكنون مي‌توانيم در نيمه اول يك تيم و در نيمه دوم يك تيم ديگر را وارد زمين كنيم. نكته سوم اينكه زندي بايد يا به جاي علي كريمي بازي مي‌كرد يا در كناره‌ها كه در همه اين پست‌ها بازيكنان ما خيلي خوب كار مي‌كردند.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان در مورد اهميت حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري هم گفت: انتخابات يكي از بزرگ‌ترين آرزوهاي مردم است و فكر مي‌كنم كه همه بايد در انتخابات شركت كنند. من هم در انتخابات شركت مي‌كنم و اين يك لطف خداوندي براي ايراني‌ها است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كريمي بهترین ایران برابر امارات شناخته شد
    ایلنا: هافبک گلزن تيم ملي فوتبال کشورمان در دیدارمقابل امارات پس از پایان این مسابفه به عنوان بهترين این ديدار شناخته شد.
    از سوي مسئولان برگزاري مسابقه علي كريمي زننده تك گل ايران برابر امارات به عنوان بهترين بازيكن این بازی معرفي شد.
    كريمي توانست در دقيقه 53 تك گل ايران را به ثمر رساند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حاشيه‌هاي ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران - امارات
    ایسنا:ديدار تيم ملي فوتبال ايران و امارات كه از ساعت 19 امرو ز در ورزشگاه آزادي تهران آغاز شده است با حاشيه‌هاي مختلفي همراه بود.
    در اين ديدار كه نتيجه آن براي تيم ملي حساسيت فوق‌العاده‌اي داشت تنها سي هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند.
    * تعدادي از تماشاگران بليت‌هايي در اختيار داشتند و بدون آن كه از باجه فروش بليت ورزشگاه اقدام به خريد بليت كنند وارد ورزشگاه شده و يا حتي بليت‌هاي خود را به تماشاگران ديگر مي‌فروختند!
    * چند خبرنگار زن نيز در جايگاه خبرنگاران حضور داشتند.
    *با آغاز نيمه دوم بازي خلعتبري جايگزين مهدي مهدوي‌كيا در تيم ملي ايران شد.
    * عليرغم تاكيد فدراسيون فوتبال مبني بر خودداري كانديداهاي رياست جمهوري از تبليغات، در بين دو نيمه طرفداران يكي از كانديداها با به نمايش درآوردن عكس كانديداي مورد نظر خود جو ورزشگاه را تغيير دادند كه اين موضوع با واكنش تماشاگران ديگر روبرو شده و آن‌ها نيز با حمايت از يك كانديداي ديگر به تشويق وي پرداختند.
    *پس از گلزني علي كريمي اين فضا در ورزشگاه تغيير كرد و تمامي تماشاگران يك صدا به تشويق تيم ملي ايران پرداختند.
    * برخي از خبرنگاراني که براي پوشش اين ديدار به ورزشگاه آزادي رفته بودند قبل از ورود مورد بازرسي بدني قرار گرفتند. اين در حالي است که در بازيهاي گذشته به هيچ وجه خبرنگاران مورد بازرسي قرار نمي گرفتند.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تبریک میگم...ایشالا حماسه ی استرالیا رو تو سئول تکرار میکنیم.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام ....

تبریک میگم ( قبول کنید که زوری بردیم : دی من که دیگه از بس داد زدم تا امروز صبح نمیتونستم صحبت کنم : دی)

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

4

من فکر کنم دو بازی باهم دقیقا شروع میشن
    (کسی ساعت انجام بازی رو میدونه؟)

راسی یادتون نره اگه الان ما یک مهاجم واقعی نداریم تقصیر عل داییه که تکو تنها یه قرن مهاجم ما بود و به هیچکس اجازه نمیداد که جاش قرار بگیره
    برای همینه الان با کمبود مهاجم برخوردیم....
    بازیها همزمان نیست.
    بازی ما ساعت ۱۵:۳۰ و بازی عربستان هم ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران هستش
    این واسه ما خیلی بده وحتما باید برای برد به زمین بریم چون اگه مساوی کنیم و اونا هم مساوی کنن ما حذف میشیم به همین راحتی
    اما اگه عربستان ببره که خیلی هم شانسش زیاده ما باتساوی هم میتونیم سوم بشیم به شرطی که تفاضلمون بهتر از کره شمالی باشه
    یعنی خدا کنه عربستان با اختلاف ۲ تا کره شمالی رو ببره.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •