تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 502 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

پيش فرض

من قبلا یک HP خریده بودم DV4 1125la . بیست روز نشده از نظر سخت افزاری خراب شد. دادم خود سرویس HP که تعمیرش کنند. گفتند که سر یک ماه بهتون تحویل میدیم. باور بفرمایید 4 ماه معطل شدم!! بعد به من گفتند یکی دیگه بهت میدیم مدل DV4 1425la. لابد دیگه درست بشو نبوده! HP ها خیلی زود خراب میشن. اما لپ تاپ های خیلی خوبی هستند اگه خراب نشوند. چون به نظر من کارشون خیلی درسته (از نظر سرعت و غیره). بیشتر نوع خرابی ها هم خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر در هنگام کار است که من باهاش مواجه شدم. میگن که میکروپروسسورش چیز جالبی نیست و سریع از کار میفته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تعریف Refurbished (بازنگری شده)؛ تفاوت این مدل دستگاه با مدلهای دیگر در دو نکته است:
    1- بعضاً ممکن است در خط تولید یک مدل کالا، یک سری از محصولات دچار نقص فنی شوند. در چنین شرایطی، کارخانه سازنده اقدام به جمع آوری این دسته از محصولات کرده و پس از عیب یابی و رفع نقص، آنها را با شماره فنی جدید (که معمولاً در کالاهای hp با حرف R در آخر شماره فنی مشخص می شود) وارد بازار می کنند، که اصطلاحاً آن را Refurbished می نامند.
    2- در حالت دوم ممکن است بعضی از محصولات hp مدتی در کارخانه یا نمایندگی های عمده فروش این شرکت مانده (که معمولاً کمتر از یک سال است) و دچار کهنه گی شوند. به همین دلیل به سیستم کارخانه برگشت داده شده و پس از اطمینان از سلامت محصول و تعویض بسته بندی، با اضافه کردن حرف R به آخر شماره فنی، وارد چرخه فروش می شوند.

3. این کاربر از hajmasoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

5

نه بابا اين حرفا نيست.hp تو جهان فروشش زياده.خوب معلومه برگشتي شم زياده.
    بعدشم شما اميدوني منبع اين فابل كجاست.درسته(آمارش)
    خوب يه شركت مثلا توشيبا فروشش كمتره خوب برگشتيشم كمتره.
    من 2300 دارم.ازش راضيم.داغ كردنش طبيعيه،لب تاب مال داغ كردنه چون سيستمش با دسكتاپ(كامپيوتر رو ميزي) فرق ميكنه.من يه لب تاپ ديدم دماي cpu به 87 رسيد.ولي سالمه.سيستم اگه به حد خطرناك برسه خودش زيست ميكنه.
    ببخشیدا ولی خیلی حرفتون خنده دار بود
    اینا اعداد به درصده پس کمیت یا تعداد فروش معنی نداره بلکه کیفیت مهمه

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشیدا ولی خیلی حرفتون خنده دار بود
    اینا اعداد به درصده پس کمیت یا تعداد فروش معنی نداره بلکه کیفیت مهمه
    موافقم 100 درصد

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوستانی که این مارک لب تاپ رو دارن میخوام خواهشا یه کم از کیفیت ال ای دیش برام بگن. و یه مقایسه ای با مارک های دیگه داشته باشن. ممنون خیلی برام مهمه

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

پيش فرض

دوستانی که این مارک لب تاپ رو دارن میخوام خواهشا یه کم از کیفیت ال ای دیش برام بگن. و یه مقایسه ای با مارک های دیگه داشته باشن. ممنون خیلی برام مهمه

به نظر من کیفیت صفحه ی اچ پی خوب و قابل قبول هست. من لپ تاپ HP دارم و کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ من از صفحه ی نمایش لپ تاپ DELL که دوستم داره و قیمتش اندازه ی برای منه خیلی بیشتره. البته باید در هنگام خرید لپ تاپ دقت کنی که صفحه ی نمایشش High Definition باشه. خیلی صفحه ی شفافی داره. البته سونی هم میگن خوبه.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

سریال دستگاه اچ پی رو در چه سایتی باید وارد کنیم تا بفهمیم که وضعیتش چطوری بوده برگشتی بوده یا نه
    و اینکه سریال رو از کجا بیاریم؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دنبال كسي مي گردم كه اين مدل رو داره HP TouchSmart tx2 من مي خوام بخرمش ولي هيچ اطلاعاتي ازش ندارم
    با تشكر

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سریال دستگاه اچ پی رو در چه سایتی باید وارد کنیم تا بفهمیم که وضعیتش چطوری بوده برگشتی بوده یا نه
    و اینکه سریال رو از کجا بیاریم؟
    تو خده لژتابايه hp يه قسمت داره ايكون hp داره ... اونجا بري وضيت شروع گارانتي و پايانشو نوشته.همچنين اگه واسه تعمير هم رفته باشه نوشته
    سايت hp ساپورت هم ميتوني بري

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

يعني كجاش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •