تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 577 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

یه سوال فنی!؟؟؟ میشه از Ubutu که روی سیستم دارم به همراه بسته های نصبش یا یک سری از بسته های نصبش به صورت دلخواه CD Live بسازم؟؟؟
    چون یادم یه زمان یه بسته رو نصب کردم که توقسمت System -> Administration یه گزینه Make Disk Install (فکر کنم عنوانش همین بود دقیق یادم نیست) که توی توضیحات بسته گفته بود که می تونه CD Live بسازه (اسم بسته رو الان یادم نیست هرچی هم می گردم پیداش نمی کنم) می خواستم بدونم این بسته یا هرچی که عنوانش هست همین کار رو میکنه یا اصلا برنامه ای با این مشخصات وجود داره؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم من از firewall: Firestarter استفاده می کنم برنامه بدی نیست اما من می خوام که یه برنامه کامل تر و نسبتا آسون (منظورم محیط کاری) دیگه رو استفاده کنم من قبلا از Build Firewall (اگر اسمش رو درست گفته باشم) استفاده می کردم خیلی پیچیده بود. کاری که می خوام این Firewall یا هر برنامه امنیتی ممکن انجام بده اینه که من اسم یه برنامه رو بهش بدم و اون جلوی ارتباطات اینترنتی اون برنامه رو بگیره (درست مثل Kaspersky و ZoneAllarm در ویندوز) چنین برنامه ای یا بسته ای توی Ubuntu هست در موردش لطفا توضیح بدید (مراحل کارش رو و لطفا فارسی باشه!!!)
    ممنون
    Last edited by MAR_Programmer; 31-12-2008 at 05:06. دليل: تکمیل

2. این کاربر از MAR_Programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

یه سوال فنی!؟؟؟ میشه از Ubutu که روی سیستم دارم به همراه بسته های نصبش یا یک سری از بسته های نصبش به صورت دلخواه CD Live بسازم؟؟؟
    چون یادم یه زمان یه بسته رو نصب کردم که توقسمت System -> Administration یه گزینه Make Disk Install (فکر کنم عنوانش همین بود دقیق یادم نیست) که توی توضیحات بسته گفته بود که می تونه CD Live بسازه (اسم بسته رو الان یادم نیست هرچی هم می گردم پیداش نمی کنم) می خواستم بدونم این بسته یا هرچی که عنوانش هست همین کار رو میکنه یا اصلا برنامه ای با این مشخصات وجود داره؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم من از firewall: Firestarter استفاده می کنم برنامه بدی نیست اما من می خوام که یه برنامه کامل تر و نسبتا آسون (منظورم محیط کاری) دیگه رو استفاده کنم من قبلا از Build Firewall (اگر اسمش رو درست گفته باشم) استفاده می کردم خیلی پیچیده بود. کاری که می خوام این Firewall یا هر برنامه امنیتی ممکن انجام بده اینه که من اسم یه برنامه رو بهش بدم و اون جلوی ارتباطات اینترنتی اون برنامه رو بگیره (درست مثل Kaspersky و ZoneAllarm در ویندوز) چنین برنامه ای یا بسته ای توی Ubuntu هست در موردش لطفا توضیح بدید (مراحل کارش رو و لطفا فارسی باشه!!!)
    ممنون
    اتفاقا در گروه هم بحثش بود و نرم افزار Remastersys معرفی شد.

4. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    این برنامه ای که شما می گیدو من تا حالا ندیدم شاید چون دنبالش نبودم
    کاری که من می کنم اینه
    با دستور netstat -np می تونید پرتهای باز روی شبکه و تمام اتصالات بعلاوه برنامه / پروسه ای که داره با اون پورت و آیپی کار می کنه رو نشون می ده
    بعد می تونید اون برنامه ای رو که نمی خوایید رو kill کنید یا اگر می خواهید فقط پورتشو ببندید با iptables یا همون firestarter این کارو راحت انجام بدید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

4

این برنامه ای که شما می گیدو من تا حالا ندیدم شاید چون دنبالش نبودم
    کاری که من می کنم اینه
    با دستور netstat -np می تونید پرتهای باز روی شبکه و تمام اتصالات بعلاوه برنامه / پروسه ای که داره با اون پورت و آیپی کار می کنه رو نشون می ده
    بعد می تونید اون برنامه ای رو که نمی خوایید رو kill کنید یا اگر می خواهید فقط پورتشو ببندید با iptables یا همون firestarter این کارو راحت انجام بدید
    خوب یه راه دیگه نمی شه نشون بدید اینطوری که شما می گی باید برای تمام شش هزار و خورده ای پورتی که وجود داره رو خودم کنترل کنم. همون طور که گفتم برنامه های توی ویندوز خودشون بهتون می گن که کدوم برنامه در حال فعالیته و از کدوم پورت استفاده می کنه بعید می دونم که برای لینوکس یه چنین چیزی نباشه نا سلامتی بیشتر سرور های دنیا از لینوکس استفاده می کنند پس حتما باید یه firewall درست و حسابی داشته باشن و گرنه که اوضاع بیرخت میشه؟؟؟

در ضمن در مورد برنامه ای که در بالا دوستان معرفی کردن (Remastersys) من آدرس رو به Software Source اضافه کردم و از طریق Synaptic خواستم نصب کنم موقع نصب بسته رو به عنوان یک بسته Not Authenticated یعنی نا معتبر شناسایی کرد آیا شرکت سازنده این بسته اعتباردرست و حسابی داره که بعد از نصب برنامه امنیت سیستم بهم نخوره؟؟؟ از چه مرجعی توی لینوکس می تونم اطلاعات بیشتری در مورد این بسته پیدا کنم؟؟؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خوب یه راه دیگه نمی شه نشون بدید اینطوری که شما می گی باید برای تمام شش هزار و خورده ای پورتی که وجود داره رو خودم کنترل کنم. همون طور که گفتم برنامه های توی ویندوز خودشون بهتون می گن که کدوم برنامه در حال فعالیته و از کدوم پورت استفاده می کنه بعید می دونم که برای لینوکس یه چنین چیزی نباشه نا سلامتی بیشتر سرور های دنیا از لینوکس استفاده می کنند پس حتما باید یه firewall درست و حسابی داشته باشن و گرنه که اوضاع بیرخت میشه؟؟؟

در ضمن در مورد برنامه ای که در بالا دوستان معرفی کردن (Remastersys) من آدرس رو به Software Source اضافه کردم و از طریق Synaptic خواستم نصب کنم موقع نصب بسته رو به عنوان یک بسته Not Authenticated یعنی نا معتبر شناسایی کرد آیا شرکت سازنده این بسته اعتباردرست و حسابی داره که بعد از نصب برنامه امنیت سیستم بهم نخوره؟؟؟ از چه مرجعی توی لینوکس می تونم اطلاعات بیشتری در مورد این بسته پیدا کنم؟؟؟
    ممنون
    نمی‌دونم سوال رو درست متوجه شدم یا نه. ولی فکر می‌کنم firestarter هم این نیاز شما رو براورده می‌کنه. تو همون صفحه‌ی اصلی، تب status پایین صفحه Active connections رو باز کنید و ببینید که چه خبره!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون

نمی‌دونم سوال رو درست متوجه شدم یا نه. ولی فکر می‌کنم firestarter هم این نیاز شما رو براورده می‌کنه. تو همون صفحه‌ی اصلی، تب status پایین صفحه Active connections رو باز کنید و ببینید که چه خبره!
    به به Blossom عزیز
    چطوری؟
    والا به اون صورت با firestarter کار نکردم به همین دلیل از این قابلیتش خبر نداشتم
    بیشتر دوست دارم با iptables کار کنم

دوست عزیز من فکر کنم شما باید یخورده در مورد tcp/ip مطالعه کنید
    اون شش هزارو خرده ای پورت که همش باز نیست
    تازه اگر باز باشه شما می تونی تعریف کنی که فایروال همشو ببنده و فقط اونهایی که احتیاج دارید باز بشه
    فکر کنم شما اشتباه کردی و در اصل اون خروجی netstat -np شما رو به اشتباه انداخته
    این دستورو اجرا کن:
    netstat -nptu
    خروجی این دستور فقط پرتهای باز روی سیستم شما رو نشون می ده
    از این آسونتر دیگه چی می خوای؟

9. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

به به Blossom عزیز
    چطوری؟
    والا به اون صورت با firestarter کار نکردم به همین دلیل از این قابلیتش خبر نداشتم
    بیشتر دوست دارم با iptables کار کنم

دوست عزیز من فکر کنم شما باید یخورده در مورد tcp/ip مطالعه کنید
    اون شش هزارو خرده ای پورت که همش باز نیست
    تازه اگر باز باشه شما می تونی تعریف کنی که فایروال همشو ببنده و فقط اونهایی که احتیاج دارید باز بشه
    فکر کنم شما اشتباه کردی و در اصل اون خروجی netstat -np شما رو به اشتباه انداخته
    این دستورو اجرا کن:
    netstat -nptu
    خروجی این دستور فقط پرتهای باز روی سیستم شما رو نشون می ده
    از این آسونتر دیگه چی می خوای؟
    البته فکر کنم اون چیزی که من گفتم خروجی همین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باشه که بزکش کردن!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان
    من در مورد TCP/IP چیزایی می دونم اما مثلا اگر توی firewall بیام و تمامی خروجی های مربوط به پروتکل FTP رو ببندم آیا برای من که مثلا از یکسری از سرویس های FTP فایل میگیرم مشکلی پیش نمی یاد یعنی منظورم بسته ACK رو بلوک نمی کنه (اصلا این پروتکل چنین بسته ای داره) و در کل اگر برای خروجی یک سری پروتکل ها رو ببندم خودم برای ورودی می تونم از اونها استفاده کنم یا نه؟؟؟ در غیره این صورت منتقی به نظر می رسه که firewall من بتونه برنامه ها رو به صورت کامل بلوک کنه یعنی تمام فعالیت های اینترنتی اونو قطع کنه (بازم مجبورم از firewall ویندوز اسم ببرم که اگر توی تنظیماتش مشخص کنی می تونی اسم یه برنامه رو بیاری و اونو به صورت کامل بلوک کنی) اما این Firestarter Firewall از این کارا نمی کنه (حداقل ما که چیزی تو گزینه هاش ندیدیم)
    در ضمن دوستان اگر مطلب کاملی در مورد پروتکل های موجود دارند لطفا دریغ نکنند (اگر فارسی باشه که دمشون گرم)
    در مورد سوال دوم هم کسی نظری نداره (منظورم برنامه Remastersys) همونطور که گفتم خود Ubuntu میگه که به این بسته اعتماد نداره حالا من چه کار کنم؟؟؟ بسته رو نصب کنم (یعنی خطری چیزی نداره؟؟؟)
    و یه سوال هم توی صفحه قبل داشتم (فکر کنم صفحه قبل بود) در مورد بالا نیومدن Ubuntu بعد از نصب ویندوزه بزارید دقیق تر بگم سیستم عامل اول ویستا بود که بعد روش Ubuntu نصب کردم سیستم فایل هم NTFS بود بعد ویندوز XP نصب کردم با همون سیستم فایل حالا بعد از اینکه با Live CD بالا میام و دستور sudo grub رو با مخلفاتش اجرا می کنم پیامی که توی Terminal میده اینکه grub به صورت درست نصب شده و غیره... اما وقتی سیستم بوت میشه صفحه grub میاد گزینه ویندوز کار میکنه اما گزینه Ubuntu میگه فایل مربوطه رو پیدا نکردم حالا دلیل این چیه نمی دونم قبلا sudu grub کار می کرد و یکی از دلایلی که باحاش پز می دادم همین راحتی نصب (بخونید راه اندازی مجدد) لینوکس بود اما این ضد حال خیلی برام گرون تموم شد چون مجبور شدم دوباره Ubuntu نصب کنم به همراه مخلفاتش
    بازم از همه دوستان به خاطر راهنمایی هاشون و وقتی که گذاشتن ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید
    بحث فایروال یه بحث خیلی پیچیده ایه
    اینایی که شما گفتید همش تو بحث فایروال عادی بود
    یه نوع فایروال دیگه هم داریم به نام فایروال هوشمند یا stateful که می تونی با اون مشکلو فعلا حل کنی
    برای فایروال هوشمند یه راهنمای قدیمی در آدرس زیر هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این زره ای از اطلاعاتیه که در مورد فایروال یه مدیر شبکه باید بدونه ولی برای شما فعلا فکر کنم خوب باشه
    چون مجبور شدم دوباره Ubuntu نصب کنم به همراه مخلفاتش
    الان بالاخره مشکل حل شد یا نه؟

13. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

الان بالاخره مشکل حل شد یا نه؟
    خوب الان که مجدد لینوکس نصب کردم من نگفتم که با نصب مجدد مشکل دارم بلکه می گم وقتی ویندوز قبلی ویستا بود و حالا xp نصب کردم دیگه نمی تونم از طریق sudo grub لینوکس رو برگردونم در حالی که وقتی xp باشه و مجدد همونو نصب کنم می تونم این کار رو انجام بدم می خوام بدونم اگر دوباره به همچین مشکلی برخوردم چهطوری اونو برطرف کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •