یه سوال فنی!؟؟؟ میشه از Ubutu که روی سیستم دارم به همراه بسته های نصبش یا یک سری از بسته های نصبش به صورت دلخواه CD Live بسازم؟؟؟
چون یادم یه زمان یه بسته رو نصب کردم که توقسمت System -> Administration یه گزینه Make Disk Install (فکر کنم عنوانش همین بود دقیق یادم نیست) که توی توضیحات بسته گفته بود که می تونه CD Live بسازه (اسم بسته رو الان یادم نیست هرچی هم می گردم پیداش نمی کنم) می خواستم بدونم این بسته یا هرچی که عنوانش هست همین کار رو میکنه یا اصلا برنامه ای با این مشخصات وجود داره؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم من از firewall: Firestarter استفاده می کنم برنامه بدی نیست اما من می خوام که یه برنامه کامل تر و نسبتا آسون (منظورم محیط کاری) دیگه رو استفاده کنم من قبلا از Build Firewall (اگر اسمش رو درست گفته باشم) استفاده می کردم خیلی پیچیده بود. کاری که می خوام این Firewall یا هر برنامه امنیتی ممکن انجام بده اینه که من اسم یه برنامه رو بهش بدم و اون جلوی ارتباطات اینترنتی اون برنامه رو بگیره (درست مثل Kaspersky و ZoneAllarm در ویندوز) چنین برنامه ای یا بسته ای توی Ubuntu هست در موردش لطفا توضیح بدید (مراحل کارش رو و لطفا فارسی باشه!!!)
ممنون