تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 587 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مال اکثر موبایل ها پلیمر لیتیوم هست که در اون ها گفته شده سعی کنید تا ته باتری خالی بشه ! صرفا به این معنی نیست که اگه شما تا اخر هم نذاشتید به باتری اسیب میزنه و عمر باتری رو کم میکنه !!! ...
    بنظرم من شما وقتی پیغام باتری رو دیدی بر مبنای 20% به شارژ بزن و وقتی علامت باتری قرمز رنگ شد.( که میشه بین 1 تا 20% که میدونی یه بار در 20 و یه بار در 10% پیغام میده )
    من خودم همیشه این کارو میکنم مشکلی به وجود نمیاد در ضمن شما به خاطر باتری نمیخواد sync نکنی تا به قول شما باتری تنبل نشه ! زیاد سخت نگیر کلا !...

2. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

13

بازم تشکر از جواب به سوالاتم ولی مثال نزدید!!!(کدام نرم افزارهاش خیلی خوبو جالب و کاربردیه )(اسم نرم افزار)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من به این صورت نمیشه گفت شاید نرم افزار برای هر شخص کاربردی باشه یعنی شاید به درد من بخوره ولی به درد شما نه
    چیز مشخصی هست شما میتونید به سایت دانلود برنامه ها سر بزنید فوق همین سایت ایفون خودمون !
    اونم نه تو اپ استور اپل میتونید برنامه ها و بازی ها روببینید و انتخاب بکنید و توضیحاتش رو هم بخونید !

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم تشکر از جواب به سوالاتم ولی مثال نزدید!!!(کدام نرم افزارهاش خیلی خوبو جالب و کاربردیه )(اسم نرم افزار)
    خب یه راه دیگه .. از نظر شما، یه نرم افزار کاربردی چیه؟ .. شما یه نرم افزار کاربردی مثال بزن تا بهتر بشه نتیجه گرفت.
    باتری های لیتیوم-یون فعلی نیازی به اینکه شما چرخه شارژ (کامل) - دی شارژ (استفاده تا وقتی باتری تموم بشه) ندارن، و هر وقت دلت بخواد میتونی شارژش کنی .. مثلا نصفش رفته، بزنش به شارژ ..

6. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymour جان راستی نظرتت رو هنوز در مورد زمان شارژ باتری نشنیدما !
    از دوستان بازم اگه کسی اطلاعی از نحوه شارژ بهینه داره ممنون میشم که در اختیار بذاره. منتها حتما با یه لینک موثق .
    ممنونم .
    من فکر می کنم اشاره شما به این مواردی که من در زیر میگم باشه؛ امیدوارم بدرد بخوره:

1. نیازی نیست باتری های Li-ion رو تحت چرخه کامل شارژ-دی شارژ قرار بدیم: یعنی لازم نیست کامل شارژ بشن و بعد کامل خالی بشن و بعد دوباره شارژ بشن .. هر وقت خواستی شارژش کن ..

2. باتری های Li-ion به اینکه کاملاً از شارژ خالی باشن حساس هستند .. شدیداً توصیه میشه که نذارید باتری ipod تون تا ته خالی بشه .. گزارش هایی که داریم نشون میدن که اگه باتری بطور کامل خالی بشه، میتونه عمر باتری رو شدیداً کم کنه یا حتی باعث بشه که باتری از بین بره!! ... بخصوص اگه مدت زمان خالی موندنش طولانی بشه (مثلاً چند هفته) .. باتری های li-ion این خاصیت رو دارن که حتی اگه استفاده نشن، به تدریج شارژشون تخلیه میشه.

3. در مقابل حتی شارژ باتری هم بهش گرما وارد می کنه و گرما هم یکی از دشمن های Li-ion هستش .. بنابراین باتری رو وقتی دیگه نزدیک به شارژ کامل شد جدا کنید .. اینکه الکی روی شارژ بمونه در حالیکه مثلاً شارژش 100 درصده، بجز کاهش عمر باتری خاصیتی نداره ..

نتیجه: به نظر میاد امن ترین روش این باشه که شما بازه 1/4 خالی تا 3/4 پر باتری رو در نظر بگیرید .. یعنی وقتی به 25% آخر باتری رسید شارژش کنید و وقتی به 80-90 درصد رسید جداش کنید..

(باز اگه بخوایم حرفه ای تر رفتار کنیم، بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.)

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بچه ها کجای شیراز ipod گیر میاد؟
    من هر چی میگردم نمیبینم

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها کجای شیراز ipod گیر میاد؟
    من هر چی میگردم نمیبینم
    سلام
    شیراز یه زمانی 315 هم گیر میومد اما از وقتی تهران گرونتر شد اینجام رفت بالا و دیگه نیومد پایین.بهتره از تهران بخری
    چند تا ادرس هم توی پروفایلت مینویسم شاید کمک کرد.

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

وقتی داره بک اپ میگیره بالای ایتونز که داره مقدار بک اپ پر بشه بقلش یه ضربدر کوچولو هست اونو بزنی کنسل میشه یا تو عکس ایپاد راست کلیک کن تو قسمت تنظیمات بک اپ گرفتن اتوماتیک رو کنسل کن ولی همون ضربدر کوچیک رو بزنی حله !
    علامت ضرب در را قبلن که می زدم جواب میداد ولی الان وقتی ضرب در را میزنم دیگه sinc را هم امجام نمیده ؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت SONO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در مورد تنظیمات Sound آیپاد نانو

چطور اسپیکر رو غیر فعال کنم
    تا اهنگها فقط از طریق هدفون پخش بشه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

علامت ضرب در را قبلن که می زدم جواب میداد ولی الان وقتی ضرب در را میزنم دیگه sinc را هم امجام نمیده ؟؟؟؟؟؟

نه ببین وقتی ایپاد رو وصل میکنی لودینگ بالا شروع میکنه ضربدر برای کنسل کردن بک اپ بعد که کنسل شد
    اگه میخوای Sync کنی مثل همیشه دکمه SYNC رو بزن تا تبادل اطلاعات انجام بگیره همین ! ...
    ........
    * ممنون از توضیحات محمد حرف حقو زد ! ...در مورد گرم شدن هم عوامل منفجر شدن ایپادتاچ هایی که در 2009 اتفاق افتاده همین امر یعنی گرم شدن باتری بوده حال روبه روی افتاب قرار داده بودند یا زیاد تو شارژ مونده بود ( این به این معنی نیست که ایپادتون منفجر میشه فقط موردهای معدودی بودند)
    * در ضمن با توجه به جنس بدنه ایپاد سعی کنید روی جای گرم یا جایی که نور افتاب بهش برخورد میکنه نذارید چون فلز هست و خیلی زود داغ میشه و همین امر هم باعث خرابی باتری میشه !
    *قبلا هم گفتم اگرم نمیخواید زود به زود شارژ بکنید وقتی اروری که بر مبنای تموم شدن باتری هست که سر 20 % داده میشه باتری رو شارژ بکنید !
    (گرچه برای کسانی که مثل خودم روزی چندبار |sync میکنند این اتفاق نمیوفته !)
    Last edited by a.z.p.z; 10-02-2010 at 19:34.

13. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •