تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 275 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سري جديد برنامه گفت‌وگوي ويژه با مجريان تازه

روزنامه جام جم 19 مهر 1390 - مجري برنامه «گفت‌وگوي ويژه خبري» گفت: در سري جديد اين برنامه سعي كرده‌ايم در انتخاب سوژه‌ها و زاويه پرداختن به آنها، بازتر عمل كنيم.

مرتضي حيدري به فارس گفت: سعي كرديم از گفت‌وگوهاي طولاني و كسل‌كننده به گفت‌وگوهاي جذاب‌تر با ريتم تندتر با بهره‌گيري از متخصصان بيشتر و وسيع كردن مهمانان و شركت‌كنندگان برنامه و سوژه‌هاي جديد برسيم. مجري برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري افزود: در سري جديد سوژه‌هايي را انتخاب مي‌كنيم كه قبلا به آنها نمي‌پرداختيم. در حقيقت خط قرمزها را بازتر كرده‌ايم.
    وي افزود: برنامه ما يك برنامه خبري عام در موضوعات مختلف است كه خبرهاي روز حرف اول را در آن مي‌زند. ما بنا داريم در سري جديد با عمق و زاويه نگاه متفاوتي به خبرهاي روز بپردازيم كه اميدوارم به آنچه طراحي كرده‌ايم در عمل هم برسيم.
    حيدري تصريح كرد: احساس ما اين بود كه در سال‌هاي اخير برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري قدري روند يكنواخت و خطي گرفته است. به اين دليل سعي كرديم با تغيير در شكل و محتوا اين تغيير را عملي كنيم. وي درباره مجريان جديد در برنامه نيز گفت: اين برنامه با حضور مجريان جديد كه حدود دو يا سه همكار هستند در آينده روي آنتن خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پورسرخ، شاهرخ‌شاهی، رستمی، نوشهری،‌ شکوری و ...
    بازیگران سریال «دختران حوا» انتخاب شدند
    بازیگران سریال «دختران حوا» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده انتخاب شدند.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، بازیگران جدیدترین سریال حسین سهیلی‌زاده انتخاب شدند.
    بر اساس این گزارش، در این سریال بازیگرانی چون پوریا پورسرخ، امیرحسین رستمی، نیما شاهرخ شاهی، آیلار نوشهری (در نقش ساناز)، تینا آخوندتبار (در نقش نیکی)، ساغر شکوری (در نقش مژگان)، مینا وحید (در نقش سودا)، نازنین کریمی (در نقش گیلدا) ایفای نقش می‌کنند.
    طبق برنامه قرار است تصویربرداری این سریال «دختران حوا» به زودی آغاز شود.
    به گزارش فارس، مجموعه تلویزیونی «دختران حوا» در 45 قسمت به کارگردانی «حسین سهیلی‌زاده» ساخته می‌شود و داستان آن درباره سه دختر نابغه است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

به کارگردانی آزیتا رصافی؛
    مستند «روبان قرمز» با موضوع بیماری ایدز در شبکه یک ساخته می‌شود
    ساخت مستند «روبان قرمز» با موضوع مسایل مربوط به بیماری ایدز، از اول آذرماه کلید می خورد. این مستند را آزیتا رصافی برای گروه مستند شبکه یک سیما تهیه می کند.

آزیتا رصافی در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: این مستند در 4 قسمت 30 دقیقه‌ای تولید خواهد
    شد. پرداختن به موضوعاتی که از نظر جامعه، تابو محسوب می‌شود، در بسیاری از موارد می‌تواند به پیشگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی کمک کند و چه بسا سرپوش گذاشتن بر این مسائل و یا نادیده گرفتن آن، بزرگ‌ترین اشتباهی است که ممکن است رسانه‌ها در کشور بدان دچار شوند.
    این تهیه کننده خاطر نشان کرد: مستند«روبان قرمز»، نه تنها مشکلات و مصائب بیماران مبتلا به ایدز را از زوایای گوناگون و به ویژه با پخش تصاویری از زندگی واقعی این افراد که توسط دوربین مخفی برداشته شده است، بررسی می‌کند، بلکه سعی دارد تا با روایت تبعیض‌ها و نابرابری‌های اجتماعی این دسته از افراد جامعه، حقوقی که از آن برخوردارند را به آنها بازگرداند، به گونه‌ای که از انگ‌های اجتماعی مصون باشند.
    وی افزود: در این مستند دست نوشته‌هایی حاوی درد و دل‌ها و ناگفته‌های افراد مبتلا به ایدز توسط برخی بیماران مبتلا به ایدز خوانده می‌شود تا ضمن ایجاد رابطه‌ای نزدیک و صمیمی با بینندگان، نگاه جامعه نیز نسبت به این بیماران تغییر کرده، و مردم بیش از پیش، روش پیشگیری و مقابله با این بیماری را از رسانه ملی بیاموزند.
    وی در خصوص عوامل تولید این مجموعه مستند اظهار داشت: فیلمنامه این مستند توسط محمد پازوکی نگاشته شده و بیژن شکرریز نیز کارگردانی آن را بر عهده دارد. همچنین رامین دانیالی و هادی ساعد محکم نیز به ترتیب تصویربرداری و صدابرداری این مجموعه را بر عهده دارند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ناهید دل‌آگاه پیش‌تولید «نامه‌های خیس» را آغاز کرد
    فیلم تلویزیونی «نامه‌های خیس» به تهیه‌کنندگی ناهید دل‌آگاه برای شبکه چهارم سیما ساخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، هم‌زمان با میلاد حضرت امام رضا(ع) پیش‌تولید فیلم تلویزیونی «نامه‌های خیس» آغاز شد.
    این تله‌فیلم به تهیه‌کنندگی «ناهید دل‌آگاه» و در گروه فیلم و نمایش شبکه چهار سیما ساخته می‌‌شود.
    این فیلم در حال حاضر در مرحله پیش‌تولید قرار دارد و پس از انعقاد قراردادها وارد فاز تولید می‌شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تصویربرداری «این هفت نفر» به پایان رسید
    تصویربرداری فیلم تلویزیونی «این هفت نفر» به کارگردانی «سیامک سرافت» در حوالی میدان هفت تیر تهران به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، تصویر برداری فیلم تلویزیونی این هفت نفر به کارگردانی سیامک سرافت و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی حوالی میدان هفت تیر تهران به پایان رسید و همچنان در حال تدوین و صداگذاری است.
    این فیلم تلویزیونی را وحید حسن‌زاده به رشته تحریر درآورده و درباره خلاصه داستان چنین می‌نویسد: از طلوع تا غروب/ چراغ سبز چهارراه / ثانیه 6/ یک روز معمولی/ خیابان‌های تهران/ چراغ قرمز چهارراه/ ثانیه 16/ یک روز غیر معمولی/ 8 ساعت مچی/ دو ماشین/ دو موتور/ دوربین‌های اتاق مانیتورینگ پلیس/ تعقیب و گریز/ یک روز خیلی خاص/ طلا فروشی/ سرقت در کمترین مدت با 4 سارق و 3 پلیس می‌شود: این هفت نفر.
    در این فیلم تلویزیونی بازیگرانی چون: شهرام عبدلی، امیرحسین صدیق، سحر ذکریا، کاوه خداشناس، سوگل طهماسبی، علی اسیوند، علی سلیمانی، محمد اسدی و ... به ایفای نقش می‌پردازند.
    مدیر تصویربرداری: علی رضا رنجبران/ برنامه‌ریز و مدیر تولید: سیدحسین یعقوبی/ تدوین و صداگذاری: وحید بیطرفان/ موسیقی: مرتضی شفیع/ دستیار کارگردان: حسین دیردار/ صدابردار: منصور شهبازی/ طراح صحنه: مرتضی احمدخانی/ منشی صحنه: مرضیه آذری/ عکاس: مهدی حیدری/ طراح گریم: جلال امیری مرند/ طراح لباس: مهرناز اکبری/ مدیر تدارکات: رضا ریاحی/ دستیار تصویر برداری: علی خمیس آبادی/ دستیار صحنه: زهرا قیصری/ دستیار لباس: مرضیه ابوالقاسمی/ تدارکات: مجید عباسی چهره برق/ دستیار تهیه: سعید پروینی/ مدیر روابط عمومی: امیر امیری.
    این فیلم به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما و اداره سینمایی ناجا برای پخش در هفته نیروی انتظامی تولید شده و قرار است پنج شنبه ساعت 20:45 دقیقه روی آنتن برود.

6. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

مدیر شبکه پنج: احمدزاده و شهریاری سرمایه‌های شبکه تهران هستند

خبرگزاری مهر نوشت:

مسعود احمدی‌افزادی، مدیر شبکه تهران درباره حضور کاظم احمدزاده و محمود شهریاری با توجه به حواشی که در مناسبت‌ها برای این دو مجری پیش آمده، گفت: «آقای احمدزاده و آقای شهریاری از مجریان توانمند و متعهد شبکه تهران هستند که امسال لحظات و ساعات بسیار خوب، مفرح و خوشی را برای بینندگان رقم زدند.»
    او در ادامه افزود: «آن‌ها برنامه‌های متنوعی را چه در جشن‌ شب‌های شعبان با حضور هزاران مردم در بوستان آزادگان، چه در «وقتمون کمه» و در «جشن رمضان» اجرا کردند. این برنامه‌ها موفق و مخاطب پسند بودند و جنبه آموزشی بسیار خوبی هم برای بینندگان داشت.»
    مدیر شبکه تهران خاطرنشان کرد: «این مجریان محترم انصافاً زحمات زیادی در ماه‌های شعبان و رمضان کشیدند. حتما به عنوان سرمایه‌های اصلی شبکه تهران در مناسبت‌های آینده هم از تجربیات‌شان استفاده می‌شود، آن هم با کارهای جدیدتر، جذاب‌تر و شیرین‌تر. مطمئن باشید برنامه‌های خوبی را از این دو مجری شاهد خواهید بود.»
    احمدی در پاسخ به این سئوال که آیا این دو مجری در فصل پائیز برنامه‌ای اجرا می‌کنند یا نه؟ توضیح داد: «برنامه‌ای طراحی می‌کنیم. البته باید در نظر داشت این دو مجری با تجربه ماه‌های بسیار پرکار و فشرده را پشت سر گذاشتند. در رمضان و شعبان برنامه داشتند، حتی درگیر تولید برنامه «وقتمون کمه» هم بودند. هر هنرمندی باید فرصت داشته باشد تا عملکردش را تجزیه و تحلیل کند تا به نوعی برنامه‌های جدیدش را طراحی کند.»
    وی در پایان افزود: «حتما شاهد حضور مجدد این دو مجری در برنامه‌های جدیدتر و جذابت‌تر خواهید بود. شبکه تهران سرمایه‌های قدیمی خودش را دارد. این سرمایه‌ها، تجربه گرانقدر خودشان را به نسل جوان منتقل می‌کنند و در کنارشان از هنرمندان جوان هم استفاده می‌کنیم.»

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حضور مهرانه مهین​ترابی در یک سریال جدید

سایت روزنامه ایران :

این دومین همکاری مهرانه مهین ترابی و حسن پورشیرازی پس از سریال پرطرفدار «نرگس» به کارگردانی سیروس مقدم است. تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی با عنوان «فرات» در 10 قسمت برای پخش در ایام محرم از شبکه دو سیما به تازگی آغاز شده است.
    محمدعلی اسلامی نیز در مقام تهیه‌کننده با مازیار میری در این کار همکاری می‌کند؛ تهیه‌کننده‌ای که پیش از این سریال‌های پر مخاطب زیر تیغ و مثل هیچ‌کس را تهیه کرده بود.
    «فرات» بر اساس فیلمنامه علی‌اکبر محلوجیان و با بازنویسی امیر عربی داستان رفاقت قدیمی دو دوست را روایت می‌کند که بروز برخی اتفاقات رابطه دوستانه و عمیق آنها را خدشه‌دار می‌کند.
    مازیار میری که این روزها فیلم سینمایی «سعادت آباد» را آماده اکران دارد پیش از این سریال «گاو صندوق» را برای شبکه 3 سیما کارگردانی کرده بود، سریالی که در زمان خود با اقبال مردم و منتقدان مواجه شده بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

هنگام بروز اتفاقات در برنامه زنده، عادی رفتار می‌کنم
    نامداری:صندلی شکست شوکه شدم/ مهمان رفتارش منحصر به فرد بود
    مجری برنامه «جمع ما» گفت: هنگامی که اتفاقاتی نظیر شکستن صندلی مهمان در برنامه اتفاق می‌افتد، شوکه می‌شوم اما تلاش می‌کنم تا عادی رفتار کنم.

«آزاده نامداری» مجری تلویزیون که طی مدت کوتاهی در دو برنامه زنده تلویزیونی شاهد اتفاقات غیر مترقبه بود (اولی سقوط میز دکور در شبکه جام جم و دومی شکستن پایه صندلی مهمان در برنامه جمع ما شبکه دو) در گفت‌گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس درباره بروز چنین اتفاقاتی گفت: در این مواقع اتفاق عجیبی نمی‌افتد. برنامه زنده است و باید در چنین شرایطی که روی آنتن هستی و مخاطب تو را می‌بیند، واقعی و عادی برخورد کنی. انگار که هیچ اتفاقی نیافتاده است.
    وی ادامه داد: اما من در هر دو رویداد کاملا سورپراز شدم و آمادگی ذهنی قبلی نداشتم، ولی تلاش کردم تا عادی رفتار کنم و همان طور که کسی در خانه بیافتد و من خم می‌شوم و کمکش می‌کنم سعی کردم همان رفتار را با مهمان برنامه نیز داشته باشم.
    نامداری تصریح کرد: البته خدا را شکر، مهمان برنامه ما بسیار منحصر به فرد و خوب رفتار کرد. شاید اگر جای ایشان فرد دیگری بود ناراحت می‌شد. اما خودم چندین بار با ایشان صحبت کردم و گفتند اتفاق خاصی نیست طبیعی است و پیش می‌آید.
    این مجری رادیو و تلویزیون درباره اینکه زمان شکستن صندلی مهمانش در برنامه چه حسی داشت؟ گفت: من خیلی شوکه شدم. اما همین الان هم شاید کسی در جایی از زندگی روزمره من این اتفاق برایش بیافتد، ابتدا کمی بترسم و تعجب کنم ولی به سرعت به کمکش می‌روم.این اتفاق هم چیزی نبود که دست و پایم را گم کنم و بخواهم در برخورد با آن بترسم، سعی کردم خونسرد باشم و به مهمان برنامه کمک کنم.

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تله فيلم قشلاق آخر آماده پخش مي‌شود
    فیلم تلویزیونی «قشلاق آخر» به کارگردانی ایمان افشاریان و تهیه کنندگی سید اشرف طباطبایی و محمد جواد مرادی در صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری تهیه و تولید می‌شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از سايت معاونت امور مجلس و استانهای صدا و سیما، سيد اشرف طباطبایی گفت: هدف از تولید این تله فیلم معرفی بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم بومی ایران به ویژه عشایر است که جایگاه ویژه ای در این فیلم دارند.
    وی با اشاره به ویژگی‌های این تله فیلم بیان داشت: این فیلم با توجه به لهجه و موسیقی و روابط فرهنگی عشایر توسط ترکیبی از بازیگران توانای تئاتر کشور و عشایر پر ذوق به تصویر کشیده می‌شود.
    طباطبایی با اشاره به داستان این فیلم تلویزیونی گفت: صنم، دختر کاکاجان و حسین پسر ماه بانو از کودکی برای یکدیگر نشان شده اند. حسین پس از گذراندن دوره تحصیل و سربازی به ایل برمی‌گردد. ماجرا از جایی آغاز می شود که حسین تن به این وصلت نمی دهد و می خواهد خودش برای زندگی آینده اش تصمیم بگیرد.
    وی با اشاره به اینکه مدت زمان پیش تولید این تله فیلم یک ماه بوده است، ابراز داشت: تصویربرداری تله فیلم «قشلاق آخر» در 23 روز انجام شد و در حال حاضر مراحل تدوین، صدا گذاری و موسیقی را پشت سر می‌گذارد.
    طباطبایی ابرازامیدواری کرد: تا پایان آبان ماه سال جاری این فیلم تلویزیونی آماده پخش خواهد شد.
    وی تصریح کرد: در این فیلم از تمام تمهیدات بصری و وسایل لازم که می‌تواند در ایجاد ریتم بهتر تاثیرگذار باشد، استفاده شده است.
    طباطبایی در پاسخ به این پرسش که نحوه انتخاب بازیگران چگونه بوده است گفت: بازیگران بر اساس توانایی در بازی و تسلط بر گویش محلی و نزدیکی فیزیکی به کاراکترها انتخاب شده اند.
    زهرا سعیدی، مسعود شریف، حسین پهلوان زاده، سوده شرحی، علی مقصودی، سعادت همت زاده، عباس افشاریان از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم تلویزیونی نقش آفرینی کرده‌اند.
    عوامل اصلی فیلم عبارتند از :
    تهیه کننده: سید اشرف طباطبایی، محمد جواد مرادی؛ نویسنده و کارگردان: ایمان افشاریان؛ مدیر تولید: منصور امامی؛ مدیر تصویربرداری: سینا کرمانی زاده؛ صدابردار: علیرضا نوین نژاد؛ دستیار اول کارگردان: معین شافعی؛ منشی صحنه: لیلا مربی؛ طراح صحنه و لباس: علی مربی؛ طراح گریم: عباس افشاریان؛ آهنگساز: حسین پیشکار.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تصويربرداري تله فيلم جاده بي انتها تمام شد
    تصویربرداری تله فیلم جاده بی انتها به کارگردانی رضا سبحانی و تهیه کنندگی عباس رافعی سفارش صدا و سیمای سمنان به اتمام رسید.

به گزارش جام جم آنلاين،عباس رافعی در گفتگو با سايت معاونت امور مجلس و استانهای صدا و سیما با اعلام این خبر گفت: برای تولید این تله فیلم 25 روز پیش تولید داشتیم و در مدت 25 روز هم تصویربرداری انجام شده است.
    وی در خصوص داستان این تله فیلم بیان داشت: ندا مسئول محیط زیست استان سمنان متوجه می شود که نقشه ارائه شده جهت ساخت جاده با نقشه اجرایی آن متفاوت است ، او تصمیم می گیرد از اجرای این طرح جلوگیری کند که این تصمیم باعث ایجاد اتفاق هایی برایش می شود.
    رافعي اظهار امیدواری کرد: پس از سپری کردن مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی تله فیلم تا پایان آذرماه آماده پخش خواهد شد.
    وی به لوکیشن های این تله فیلم اشاره کرد و ابراز داشت: سعی شده در تمام فیلم از فضاهای بکر استان سمنان استفاده شود تا قابلیت ها و ظرفیت های این استان نیز به تصویر کشیده شود.
    گفتنی است بازیگرانی همچون مسعود شریف ، هیلدا خسروی، فرزاد حاتمیان ، جمشید صفری، کتایون کارایی و شهره رعایتی در این تله فیلم به ایفای نقش می پردازند.
    عوامل اصلی فیلم تلویزیونی جاده بی انتها عبارتند از:
    مدیر تولید : مسعود دلیری / دستیار و برنامه ریز : جلال ساعد پناه / مدیر تصویر برداری : مجید صباغ بهروز / مدیر صدا برداری : مسیح سراج / طراح صحنه و لباس : محمد رضا میرزا محمدی / طراح گریم : مهرداد قلی پور/ منشی صحنه : پرستو مدانلو/مدیر تدارکات : احمد رضایی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •