سلام، من نیاز به متن هایی دارم که توی اونا لغات ضروری زبان انگلیسی باشه ( مثل Pdf، مقاله و ... )، اگه میشه منو تو این زمینه راهنمایی کنید .
سلام، من نیاز به متن هایی دارم که توی اونا لغات ضروری زبان انگلیسی باشه ( مثل Pdf، مقاله و ... )، اگه میشه منو تو این زمینه راهنمایی کنید .
اين دو جمله چه تفاوتي با هم دارند چرا تو جمله دوم to اومده؟
i would rather sit on the floor
i would perfer to sit on the loor
بعد از would rather باید از base form استفاده کنیم و بعد از would prefer باید از infinitive یا مصدر استفاده کنیم که مصدر شکل ساده فعل به همراه to هست پس چی شد ؟؟i would rather sit on the floor
i would perfer to sit on the loor
would rather + Base form
would prefer + infinitive
در جمله دوم To sit مصدر هست !!
با سلام
به نظرتون این جور سایت ها فقط دنباله پولند با مفیدم هستند
چون می خوام ثبت نام کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام اول از خیلی خوش حالم کردی که طرفدار استاد شجریان هستی دومااین سایت ها یک مشت کلاه بردارند که فقط می خواهند مردم رو سرکیسه کنند
Last edited by saeed.izadi1989; 06-09-2009 at 00:37.
یعنی یه مقاله ای باشه که توش چندتا واژه جدید باشه ... یا مثلا کاربرد واژه در جمله هم باشه کافیه ؟ ... یا اینکه صرفاً واژه های مهم رو لیست کرده باشه؟
سلام دو تا سوال داشتم:
یکی اینکه "تعطیلات خوش بگذره" به انگلیسی چی میشه؟
(اونی که بیشتر مصطلحه!)
بعدی اینکه وقتی یه دانش آموزی می خواد وارد کلاس بشه و از معلم اجازه می گیره، معلم اگه بخواد بهش بگه "بفرمایین" ، چی باید بگه؟
ممنون
ببخشيد مي دونيد معلم از كتا ب اينترو (قرمزه) كويز آماده ميگيرن كه روي كتابه ولي وقتي كتابا ميدن دستمون اونا را ميكنن اگه ميتونيد از خودتون يا استاداتون گير بياريد.و................................... ....................![]()
میشه واضح ترتوضیح بدی .درضمن کتاب زردرنگ اینترونه قرمز
اولی که میشه Happy Holidays
دومی هم sit down و take a seat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)