تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 1004 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان دلیل اختلالات اخیر شرکت ماکس نت احتمالا تغییر ip سرورهای ماکس نت هست. یه trace route بگیرین متوجه میشید که ای پی ها کلا عوض شدن!

برای من قبلا که ۱۰۹ خراب شده بود ۹۵ میداد
    ولی الا همون ۱۰۹ و ۴۶ رو میده خیلی کم پیش میاد که ۹۵ بده الان با ۱۰۹ مشکلی ندارم

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

12

خب کم کم دیگه نظرم قطعی شده که با پارس آنلاین بعد 3 سال خداحافظی کنم!!!
    میخوام برم سراغ مخابرات یا از مبین نت وایمکس بگیرم ! مخابرات پرداخت آنلاین داره ؟
    چون من 90 % اکانتمو از سایت پارس آنلاین تمدید میکردم
    از وضعیت صبانت کسی خبر داره ؟
    مـخـابـرات بـهـتـریـن گـزیـنـتـه ! پــرداخــت آنلایــنــش قــبــلا بــا نــت بــیــل بــود کــه مــشــکــل داشــت ولــی الان مــجــزا شــده و کــاملا آســونــه ! لازم نــیــســت اصـلا بــری مــخــابــرات !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Alireza-Khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برای من قبلا که ۱۰۹ خراب شده بود ۹۵ میداد
    ولی الا همون ۱۰۹ و ۴۶ رو میده خیلی کم پیش میاد که ۹۵ بده الان با ۱۰۹ مشکلی ندارم
    نه؛ منظور من ip هایی هست که در شبکه این شرکت برای روترها و مسیردهی و سرورها استفاده میشن
    به آی پی کلاینت ها ارتباطی نداره. فقط مشکلشون احتمالا در مسیریابی هست( که بعضی مواقع پینگ بالایی ایجاد میشه)
    Last edited by IVAN; 18-11-2011 at 23:45.

5. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینو یه نفر برام فرستاد من میذارم اینجا شاید شما هم خوشتون بیاد

7. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

ته خنده

البته فکر نکنم واقعی باشه

9. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

دستت درد نکنه ارومچی جان مثل این اقا خیلی ها هستند ما اینجا یک دوستی داریم یک روز که من رفته بودم پیشش دیدم این سی پی یو رو در اورده داره با یه پارچه نازک (فکر کنم مخصوص پاک کردن شیشه عینک بود) زیر سی پی یو اون قسمت سفید که خمیر سیلیکن مالیدن پاک میکنه ازش پرسیدم داری چیکار می کنی گفت دارم جرم ها و گرد وخاکی رو که اینجا جمع شده و نمیزاره سی پی یو خنک بشه رو پاک می کنم یادت باشه خونه که رفتی برای کامپیوترت حتما اینکارو بکن که راندمان سی پی یو بالا بره (بیچاره فرق جرم رو با خمیر سیلیکن نمی دونست ) پیش اون خودم رو نگه داشتم وقتی رسیدم خونه یه دل سیر خندیدم خدا بهم رحم کرد که کامپوترم رو از ایشون نخریده بودم والا اگه از ایشون خریده بودم هر کس سیستمم رو میدید از صدای فنش خیال میکرد اورکلاک کرده ام

11. 4 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ته خنده

البته فکر نکنم واقعی باشه

والا من جزئیاتش رو نمیدونم ولی کاملا موافقم که ساختگیه،مخصوصا اونجاش که نوشته ریختم تو تشت و تاید و...
    راستش عکس رو فقط واسه خنده گذاشتم،چون طرف انشاء جملاتش خیلی خوب و بامزه شده

ولی اگه یه چرخی تو فروم بزنی مخصوصا در بخشهایی که مربوط به رفع ایرادات سخت افزاری و همینطور مباحث مربوط به آنتی ویروسها میشه، میبینی یه عده واقعا از ته، 6 دانگ مخشون تعطیله و یه کارهایی با سیستم و مخصوصا ویندوز کردن که اگه به گوش بیل گیتس برسه در جا خودکشی میکنه !

چند مورد استثنائی خودم دیدم اگه دوباره پیداشون کنم (چون یادم نیست در کدوم تاپیک دیدم) حتما عکسهاش رو میذارم اینجا

دستت درد نکنه ارومچی جان مثل این اقا خیلی ها هستند ما اینجا یک دوستی داریم یک روز که من رفته بودم پیشش دیدم این سی پی یو رو در اورده داره با یه پارچه نازک (فکر کنم مخصوص پاک کردن شیشه عینک بود) زیر سی پی یو اون قسمت سفید که خمیر سیلیکن مالیدن پاک میکنه ازش پرسیدم داری چیکار می کنی گفت دارم جرم ها و گرد وخاکی رو که اینجا جمع شده و نمیزاره سی پی یو خنک بشه رو پاک می کنم یادت باشه خونه که رفتی برای کامپیوترت حتما اینکارو بکن که راندمان سی پی یو بالا بره (بیچاره فرق جرم رو با خمیر سیلیکن نمی دونست ) پیش اون خودم رو نگه داشتم وقتی رسیدم خونه یه دل سیر خندیدم خدا بهم رحم کرد که کامپوترم رو از ایشون نخریده بودم والا اگه از ایشون خریده بودم هر کس سیستمم رو میدید از صدای فنش خیال میکرد اورکلاک کرده ام
    این قضیه خمیر سیلیکون برای خیلی ها اتفاق افتاده، اکثرا در مورد این خمیر دچار اشتباه میشن و فکر میکنن یه چیز زائد و به درد نخوره

دوستان اگه همچین چیزی جایی دیدین حتما یه شات بذارین تا همه فیض ببریم
    Last edited by urumchi; 20-11-2011 at 18:10.

13. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

یه کارهایی با سیستم و مخصوصا ویندوز کردن که اگه به گوش بیل گیتس برسه در جا خودکشی میکنه !

15. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چرا جای دور می رین این قضیه خمیر سیلیکون برا خود من هم اتفاق افتاده و یه مادربورد سر همین قضیه سوزوندم البته الان وضعم یکم بهتره و سیستم ام رو خودم اور کردم[Automated by GetSmile]

و اما ...
    دو خاطره از یه بنده خدایی بگم که مجبور شده بود برای یه عده که هیچی از کام نمی دونستن کلاس کامپیوتر بزاره می گفت اولین بار که رفته کلاس گفته " خوب بچه ها همه پشت کامپیوتر هاتون بشینین" بعد سرش رو بلند کرده دیده همه رفتن پشت کیس نشستن رو زمین!!!

بعدش می گفت به هزار بدبختی یه چیزایی یادشون دادم و گذشت و رسیدم به اینکه مثلا رو تسک بار کلیک کنن که یکیشون صدام کرد گفت استاد نمی شه! منم رفتم پیشش که ببینم چرا نمی شه که دیدم موس رو تا لبه میز برده پایین و می گه استاد نمی شه! موس از پایین تر نمی تونه بره پایین!
    Last edited by AliBaMaram.13; 20-11-2011 at 21:00.

17. 3 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه چیزی بگم ولی نخندین
    من خمیر سیلیکون سی پی یو خودم رو پاک کردم والان خیلی مدته که بدون خمیر دارم استفاده میکنمcpu 425
    اگه راستشو بخواید یه چند تا خمیر خریدم ولی احساس کردم کیفیتشون خوب نیست و چون برنامه مانیتورینگ دما دارم دیدم بدتر شد الان واسه همین دارم بدون خمیر استفاده میکنم
    در ضمن من چند مدتی میشه به جای وین دارم اوبونتو نسخه جدیدش رو استفاده میکنم تو بعضی جاها اوبونتو از ویندوز خیلی بهتره
    یکیش شناسایی همین سخت افزار ها که پرینتر و مودم adsl تو حالت usb خودش شناسایی کرده
    ubunto softwre center داره که win 8هم ازش ایده گرفته این قسمت رو و سرعت کروم ۱۷ توش خیلی خیلی زیاد تر از ویندوزه که اصلا قابل قیاس نیست
    در ضمن فایر فاکسش هم پر سرعته وهم اصلا موقع باز کردن پیج هنگ نمیکنه
    و.................

19. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •