برای من قبلا که ۱۰۹ خراب شده بود ۹۵ میداد
ولی الا همون ۱۰۹ و ۴۶ رو میده خیلی کم پیش میاد که ۹۵ بده الان با ۱۰۹ مشکلی ندارم
برای من قبلا که ۱۰۹ خراب شده بود ۹۵ میداد
ولی الا همون ۱۰۹ و ۴۶ رو میده خیلی کم پیش میاد که ۹۵ بده الان با ۱۰۹ مشکلی ندارم
مـخـابـرات بـهـتـریـن گـزیـنـتـه ! پــرداخــت آنلایــنــش قــبــلا بــا نــت بــیــل بــود کــه مــشــکــل داشــت ولــی الان مــجــزا شــده و کــاملا آســونــه ! لازم نــیــســت اصـلا بــری مــخــابــرات !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه؛ منظور من ip هایی هست که در شبکه این شرکت برای روترها و مسیردهی و سرورها استفاده میشن
به آی پی کلاینت ها ارتباطی نداره. فقط مشکلشون احتمالا در مسیریابی هست( که بعضی مواقع پینگ بالایی ایجاد میشه)
Last edited by IVAN; 18-11-2011 at 23:45.
اینو یه نفر برام فرستاد من میذارم اینجا شاید شما هم خوشتون بیاد
ته خنده
البته فکر نکنم واقعی باشه
دستت درد نکنه ارومچی جان مثل این اقا خیلی ها هستند ما اینجا یک دوستی داریم یک روز که من رفته بودم پیشش دیدم این سی پی یو رو در اورده داره با یه پارچه نازک (فکر کنم مخصوص پاک کردن شیشه عینک بود) زیر سی پی یو اون قسمت سفید که خمیر سیلیکن مالیدن پاک میکنه ازش پرسیدم داری چیکار می کنی گفت دارم جرم ها و گرد وخاکی رو که اینجا جمع شده و نمیزاره سی پی یو خنک بشه رو پاک می کنم یادت باشه خونه که رفتی برای کامپیوترت حتما اینکارو بکن که راندمان سی پی یو بالا بره (بیچاره فرق جرم رو با خمیر سیلیکن نمی دونست ) پیش اون خودم رو نگه داشتم وقتی رسیدم خونه یه دل سیر خندیدم خدا بهم رحم کرد که کامپوترم رو از ایشون نخریده بودم والا اگه از ایشون خریده بودم هر کس سیستمم رو میدید از صدای فنش خیال میکرد اورکلاک کرده ام![]()
والا من جزئیاتش رو نمیدونم ولی کاملا موافقم که ساختگیه،مخصوصا اونجاش که نوشته ریختم تو تشت و تاید و...
راستش عکس رو فقط واسه خنده گذاشتم،چون طرف انشاء جملاتش خیلی خوب و بامزه شده
ولی اگه یه چرخی تو فروم بزنی مخصوصا در بخشهایی که مربوط به رفع ایرادات سخت افزاری و همینطور مباحث مربوط به آنتی ویروسها میشه، میبینی یه عده واقعا از ته، 6 دانگ مخشون تعطیله و یه کارهایی با سیستم و مخصوصا ویندوز کردن که اگه به گوش بیل گیتس برسه در جا خودکشی میکنه !
چند مورد استثنائی خودم دیدم اگه دوباره پیداشون کنم (چون یادم نیست در کدوم تاپیک دیدم) حتما عکسهاش رو میذارم اینجا
این قضیه خمیر سیلیکون برای خیلی ها اتفاق افتاده، اکثرا در مورد این خمیر دچار اشتباه میشن و فکر میکنن یه چیز زائد و به درد نخوره
دوستان اگه همچین چیزی جایی دیدین حتما یه شات بذارین تا همه فیض ببریم
Last edited by urumchi; 20-11-2011 at 18:10.
یه کارهایی با سیستم و مخصوصا ویندوز کردن که اگه به گوش بیل گیتس برسه در جا خودکشی میکنه !![]()
چرا جای دور می رین این قضیه خمیر سیلیکون برا خود من هم اتفاق افتاده و یه مادربورد سر همین قضیه سوزوندمالبته الان وضعم یکم بهتره و سیستم ام رو خودم اور کردم
[Automated by GetSmile]
و اما ...
دو خاطره از یه بنده خدایی بگم که مجبور شده بود برای یه عده که هیچی از کام نمی دونستن کلاس کامپیوتر بزاره می گفت اولین بار که رفته کلاس گفته " خوب بچه ها همه پشت کامپیوتر هاتون بشینین" بعد سرش رو بلند کرده دیده همه رفتن پشت کیس نشستن رو زمین!!!
بعدش می گفت به هزار بدبختی یه چیزایی یادشون دادم و گذشت و رسیدم به اینکه مثلا رو تسک بار کلیک کنن که یکیشون صدام کرد گفت استاد نمی شه! منم رفتم پیشش که ببینم چرا نمی شه که دیدم موس رو تا لبه میز برده پایین و می گه استاد نمی شه! موس از پایین تر نمی تونه بره پایین!![]()
Last edited by AliBaMaram.13; 20-11-2011 at 21:00.
یه چیزی بگم ولی نخندین
من خمیر سیلیکون سی پی یو خودم رو پاک کردم والان خیلی مدته که بدون خمیر دارم استفاده میکنمcpu 425
اگه راستشو بخواید یه چند تا خمیر خریدم ولی احساس کردم کیفیتشون خوب نیست و چون برنامه مانیتورینگ دما دارم دیدم بدتر شد الان واسه همین دارم بدون خمیر استفاده میکنم
در ضمن من چند مدتی میشه به جای وین دارم اوبونتو نسخه جدیدش رو استفاده میکنم تو بعضی جاها اوبونتو از ویندوز خیلی بهتره
یکیش شناسایی همین سخت افزار ها که پرینتر و مودم adsl تو حالت usb خودش شناسایی کرده
ubunto softwre center داره که win 8هم ازش ایده گرفته این قسمت رو و سرعت کروم ۱۷ توش خیلی خیلی زیاد تر از ویندوزه که اصلا قابل قیاس نیست
در ضمن فایر فاکسش هم پر سرعته وهم اصلا موقع باز کردن پیج هنگ نمیکنه
و.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)