ببخشید فلیپ چیه؟
ببخشید فلیپ چیه؟
هک Gride control panel چرا برای من کار نمی کنه !
امير جان تست کردم، تو کامپيوتر هم باز نميشه... البته فقط در کيفيت عالي (fine) عکسا خراب ميشه، وگرنه تو حالت نرمال مشکلي پيش نمياد...
حالا باز نميشه قضاوت کرد، بايد رو چند تا گوشي تست بشه، شايد رو گوشيه من جواب نميده!
به قول کوچه بازاريا همون در گوشي p990 ، هموني که بازش ميکني زيرش کيبورده!
دوست عزيز همين الان خودم رو p1 تست كردم جواب داد
فايل رو دقيق تو همون مسير گفته شده كپي كن جواب ميده
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان خوبم و کاربرای گل پی سی
خدمت او دوستایی که با این هکا مشکل دارن عرض کنم همونطوری که حسین خان (که دیگه واقعا کولاک کرده)
و دیگر دوستان فرمودن این هکا همشون تست شده و 100 درصد کار میکنه
(من خودم 99 درصدشون رو تست کردم روی P1 )
پس مطمئنا یه اشکال کوچیک در کپی پیست کردن میکنید که هک خوب کار نمی کنه
در ضمن قبل از اینکه هک ها رو کپی کنید یه بک آپ از اون مسیرتون بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد یا از اون هک
راضی نبودید دوباره بتونید به حالت اول برگردید
قربون همگی ...
من گوشیم فلیپ نداره چون p1 هست
آقا من 100% درست عین چیزی که گفته شده عمل می کنم 100 بار تست کردم اما ::
Control panel gride کار نمی کنه اصلا"
هک new folder کار می کنه اما نمیشه چیزی تو فولدر های ایجاد شده ریخت چون setfolder تو tools نمیاد !
هیچ کدوم از پک های icon ها مثل vista یا iphone کار نمی کنن::البته کار می کنن اما هیچ کدوم از icon های صفحه اول عوض نمیشن و icon هایی که پس از کلیک بر روی دکمه اصلی دیده می شوند ردیف وسط اصلا" تغییر نمیکنه ردیف سمت چپ هم وسطیش تغییر نمی کنه+بعضی icon های تو بعضی صفحه های دیگه که تو عکسی که آقا حسین کذاشتن باید عوض بشه نمیشه
اما دلیل اینکه اینها برای من عمل نمی کنن شاید این باشه که این هک ها رو p990 دارا بیشتر امتحان کردن و دیدن کار می کنه و p1 دارا اینها رو شاید امتحان نکردن چون حسین هم اکثرا" روی p990 تست کرده
شایدم بخاطر اینه که من p1 را دیروز update کردم و تو نسخه جدید شاید امنیت توی تغییر پذیری بالاتر رفته
شایدم بخاطر اون پک نرم افزاریه که بعضی p1 ها با هم فرق دارن وقتی داشتم آپ دیت می کردم برنامه گفت پک شما مدل عربی هست با یه شماره سریال که یادم نیست
بنیامین جان :
control panel gride رو همین الان نصب کردم جواب داد
در مورد new folder راستش منم نمیدونم این فولدر به چه دردی می خوره
آیکنهای صفحه اول رو باید خودت عوض کنی (میری روی آیکن مورد نظر بعد more رو میزنی میری رو Edit بعدش تو قسمت shortcut icon > brows رو انتخاب کن)
آیکنهای صفحه منو برای منم اینجوریه تو بعضی موارد (آیکنهای XBOX) ولی واسه بقیه اینجوری نیست
هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!
بچه ها شما که امتحان کردید واقعا این مورد شماره 4 اتفاق میفته؟ یعنی کیفیت دوربین افزایش پیدا میکنه؟ میشه یه نمونه عکس گرفته شده با این حالت رو آپ کنید
منم چند مورد از این ها رو امتحان کردم همه چیز گوشیم انپیچک گرفت و فولدر هاش ریخت به هم. انگار کسی جواب دقدقی نداره.
در مورد دمو هم انگار حسین یه دفعه گفت اگر همینجوری یه چیزی رو جایگزین کنیم نمیشه و گوشی بالا نمیاد.
Control panelo که حرفشو نرن اصلا" برا من نمیشه
اما ای ول چه خوشکل آیکن های صفحه اول عوض میشن
اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
اما من هنوز تو کف new folder و control panelam![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)