تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 350 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید فلیپ چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هک Gride control panel چرا برای من کار نمی کنه !

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خواهش مي كنم آقا مهدي
    كيفيت عكس رو روي نرمال بزار ببين باز مي كنه يا نه ؟ قوربونت يه تستي هم تو كامپيوتر بكن شرمنده من گوشيم فعلا دستم نيست كه تست كنم
    امير جان تست کردم، تو کامپيوتر هم باز نميشه... البته فقط در کيفيت عالي (fine) عکسا خراب ميشه، وگرنه تو حالت نرمال مشکلي پيش نمياد...
    حالا باز نميشه قضاوت کرد، بايد رو چند تا گوشي تست بشه، شايد رو گوشيه من جواب نميده!

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به قول کوچه بازاريا همون در گوشي p990 ، هموني که بازش ميکني زيرش کيبورده!

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

هک Gride control panel چرا برای من کار نمی کنه !
    دوست عزيز همين الان خودم رو p1 تست كردم جواب داد
    فايل رو دقيق تو همون مسير گفته شده كپي كن جواب ميده

داره خودمونی میشه MMD12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان خوبم و کاربرای گل پی سی

خدمت او دوستایی که با این هکا مشکل دارن عرض کنم همونطوری که حسین خان (که دیگه واقعا کولاک کرده)

و دیگر دوستان فرمودن این هکا همشون تست شده و 100 درصد کار میکنه

(من خودم 99 درصدشون رو تست کردم روی P1 )

پس مطمئنا یه اشکال کوچیک در کپی پیست کردن میکنید که هک خوب کار نمی کنه

در ضمن قبل از اینکه هک ها رو کپی کنید یه بک آپ از اون مسیرتون بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد یا از اون هک

راضی نبودید دوباره بتونید به حالت اول برگردید

قربون همگی ...

7. این کاربر از MMD12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من گوشیم فلیپ نداره چون p1 هست
    آقا من 100% درست عین چیزی که گفته شده عمل می کنم 100 بار تست کردم اما ::
    Control panel gride کار نمی کنه اصلا"
    هک new folder کار می کنه اما نمیشه چیزی تو فولدر های ایجاد شده ریخت چون setfolder تو tools نمیاد !
    هیچ کدوم از پک های icon ها مثل vista یا iphone کار نمی کنن::البته کار می کنن اما هیچ کدوم از icon های صفحه اول عوض نمیشن و icon هایی که پس از کلیک بر روی دکمه اصلی دیده می شوند ردیف وسط اصلا" تغییر نمیکنه ردیف سمت چپ هم وسطیش تغییر نمی کنه+بعضی icon های تو بعضی صفحه های دیگه که تو عکسی که آقا حسین کذاشتن باید عوض بشه نمیشه
    اما دلیل اینکه اینها برای من عمل نمی کنن شاید این باشه که این هک ها رو p990 دارا بیشتر امتحان کردن و دیدن کار می کنه و p1 دارا اینها رو شاید امتحان نکردن چون حسین هم اکثرا" روی p990 تست کرده
    شایدم بخاطر اینه که من p1 را دیروز update کردم و تو نسخه جدید شاید امنیت توی تغییر پذیری بالاتر رفته
    شایدم بخاطر اون پک نرم افزاریه که بعضی p1 ها با هم فرق دارن وقتی داشتم آپ دیت می کردم برنامه گفت پک شما مدل عربی هست با یه شماره سریال که یادم نیست

داره خودمونی میشه MMD12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

من گوشیم فلیپ نداره چون p1 هست
    آقا من 100% درست عین چیزی که گفته شده عمل می کنم 100 بار تست کردم اما ::
    Control panel gride کار نمی کنه اصلا"
    هک new folder کار می کنه اما نمیشه چیزی تو فولدر های ایجاد شده ریخت چون setfolder تو tools نمیاد !
    هیچ کدوم از پک های icon ها مثل vista یا iphone کار نمی کنن::البته کار می کنن اما هیچ کدوم از icon های صفحه اول عوض نمیشن و icon هایی که پس از کلیک بر روی دکمه اصلی دیده می شوند ردیف وسط اصلا" تغییر نمیکنه ردیف سمت چپ هم وسطیش تغییر نمی کنه+بعضی icon های تو بعضی صفحه های دیگه که تو عکسی که آقا حسین کذاشتن باید عوض بشه نمیشه
    اما دلیل اینکه اینها برای من عمل نمی کنن شاید این باشه که این هک ها رو p990 دارا بیشتر امتحان کردن و دیدن کار می کنه و p1 دارا اینها رو شاید امتحان نکردن چون حسین هم اکثرا" روی p990 تست کرده
    شایدم بخاطر اینه که من p1 را دیروز update کردم و تو نسخه جدید شاید امنیت توی تغییر پذیری بالاتر رفته
    شایدم بخاطر اون پک نرم افزاریه که بعضی p1 ها با هم فرق دارن وقتی داشتم آپ دیت می کردم برنامه گفت پک شما مدل عربی هست با یه شماره سریال که یادم نیست
    بنیامین جان :

control panel gride رو همین الان نصب کردم جواب داد

در مورد new folder راستش منم نمیدونم این فولدر به چه دردی می خوره

آیکنهای صفحه اول رو باید خودت عوض کنی (میری روی آیکن مورد نظر بعد more رو میزنی میری رو Edit بعدش تو قسمت shortcut icon > brows رو انتخاب کن)

آیکنهای صفحه منو برای منم اینجوریه تو بعضی موارد (آیکنهای XBOX) ولی واسه بقیه اینجوری نیست

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
    برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
    وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.
    هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!

افزایش کیفیت دوربین

1- مثل همیشه اول گوشی را هک
    2- فایل دانلود شده را باز کنید و از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    3- فایل ها را در مسیر های داده شده کپی کنید
    ...........................

و اما تغییرات :

1- در حالت Burst 4 عکس پشت سر هم گرفته می شود که به 6 رسید هاست

2- مقدار زوم از 250 به 400 ارتقاء پیدا کرده است

3- seft timer از 20 ثانیه به 30 ثانیه افزایش پیدا کرده است.
    4- افزایش کیفیت دوربین5- افزایش حجم عکس ها نزدیک به 1 مگابیت
    6- نحوه اسم گذاری عکس ها به صورت Pict0123 در آمده است.
    7- نحوه اسم گذاری فیلم ها به صورت Vid0456 در آمده است.
    8- shutter sounds و seft timer sounds های جدید

توجه مهم : از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها شما که امتحان کردید واقعا این مورد شماره 4 اتفاق میفته؟ یعنی کیفیت دوربین افزایش پیدا میکنه؟ میشه یه نمونه عکس گرفته شده با این حالت رو آپ کنید

آپ شد درست شد :: خوب برگردیم سر هک(من آدم نمیشم)

این هکی که باعث میشه بتونیم یه فولدر در صفحه اصلی ایجاد کنیم به چه درد می خوره وقتی نمیشه چیزی تو فولدر ریخت؟فقط یه فولدر خالی به چه درد می خوره؟!!
    هک Controlpanel به gride را 100 بار تست کردم نمیشه(p1)
    هکی هم که برای تغییر در shortcute هست هم جواب نمیده!!
    هکی که مسیر فایل های دریافتی با بلوتوث را تغییر میده را چرا گفته شده توصیه نمیشه؟ یعنی انجامش ندیم؟
    هک هایی که آیکن ها را تغییر میده را چجوری برگردونیم؟ تو هک تغییر Demo خاموش و روشن شدن اگه بجای کلیپ ها و صوت ها کلیپ و صوت دلخواه بذاریم اجرا میشه؟
    منم چند مورد از این ها رو امتحان کردم همه چیز گوشیم انپیچک گرفت و فولدر هاش ریخت به هم. انگار کسی جواب دقدقی نداره.
    در مورد دمو هم انگار حسین یه دفعه گفت اگر همینجوری یه چیزی رو جایگزین کنیم نمیشه و گوشی بالا نمیاد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

بنیامین جان :

control panel gride رو همین الان نصب کردم جواب داد

در مورد new folder راستش منم نمیدونم این فولدر به چه دردی می خوره

آیکنهای صفحه اول رو باید خودت عوض کنی (میری روی آیکن مورد نظر بعد more رو میزنی میری رو Edit بعدش تو قسمت shortcut icon > brows رو انتخاب کن)

آیکنهای صفحه منو برای منم اینجوریه تو بعضی موارد (آیکنهای XBOX) ولی واسه بقیه اینجوری نیست
    Control panelo که حرفشو نرن اصلا" برا من نمیشه
    اما ای ول چه خوشکل آیکن های صفحه اول عوض میشن
    اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
    اما من هنوز تو کف new folder و control panelam

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •