تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 254 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دادا الان ما ماک متروی داریم خدا بده برکت قست خودشو تموم کرد داره قست اسکانیا هم میده تا حالا نشده تو سر پایینی منبه بترکونه یا کفشک ترمز ول کنه اگه هم ول کنه چون دوبل هست ماشین قفل میکنه وامیسته
    ولی هوو این جوری نیست
    پدر شما خدا عمری با عزت بش بده 22 ساله رانندس مثل پدر من ولی اگه تو سر پایینی با 40تن بار ماشین کفشک بترکونه کل باد خالی بشه ماشین ول شه یا بایید تا اخر سرپایینی بری اگه پیچ باشه بزنی به کوه درسته؟
    پس ربطی نداره که چند سال شوفری مسله کیفیت شما نمیدونی 1 دقیقه بعد قرار چه اتفاقی بیوفته برات

من با حرف شما کاملا موافقم که اینترناش ترمز نداره ولی سرعتم نداره هوو سرعتش بالاست و ترمز نداره
    وقتی شما بین هوو و دنگ فنگ میگی دنگ فنگ تک بهتر دیگ بحثی نیست

2. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.cdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    teron

پيش فرض

دادا دانگ فونگ 10 چرخ توش میشینی دقیقن همین جوری میشی
    من خودم سال 88 با بابام از بندر تهویل گرفتیم اومدیم تهران درجه فروختیم رفت انقدر این ماشین داغونه داخل اتاقش که نشستی سر ماشین کجه رو به پایین زیر اتاف فنر لوله
    ولی تکاش خیلی نرم تره موتوراش بهتره
    شما اگه خاستی بیا شهرک نمایشگاه پیش داییم اقای مهدوی دانگ فونگ تک بده یدونه دانگ فونک 10چرخ ببر

4. این کاربر از amir.cdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamed1888's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان گل. عیدتون مبارک. کسی اطلاعاتی درباره بنز o500 یا همون بنز رخش داره؟ ممنون

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دادا الان ما ماک متروی داریم خدا بده برکت قست خودشو تموم کرد داره قست اسکانیا هم میده تا حالا نشده تو سر پایینی منبه بترکونه یا کفشک ترمز ول کنه اگه هم ول کنه چون دوبل هست ماشین قفل میکنه وامیسته
    ولی هوو این جوری نیست
    پدر شما خدا عمری با عزت بش بده 22 ساله رانندس مثل پدر من ولی اگه تو سر پایینی با 40تن بار ماشین کفشک بترکونه کل باد خالی بشه ماشین ول شه یا بایید تا اخر سرپایینی بری اگه پیچ باشه بزنی به کوه درسته؟
    پس ربطی نداره که چند سال شوفری مسله کیفیت شما نمیدونی 1 دقیقه بعد قرار چه اتفاقی بیوفته برات

من با حرف شما کاملا موافقم که اینترناش ترمز نداره ولی سرعتم نداره هوو سرعتش بالاست و ترمز نداره
    داداش من نمیدونم تا الان تو هوو نشستی یا نه...به هر حال شوفر ماشین با بار تو سرپایینی با ترمز نگاه نمیداره تا الان ندیدم بابام تو سرازیری ماشین با ترمز نگاه داره...قبل از سرازیری دنده 1 2 میزنه اصلا سعی نمیکنه با ترمز زیا کار کنه که بخواد ترمز بزنه.تفاوت شوفر با تجربه با بی تجربه تو همین چیزاست.
    البته درسته کیفیت هم مهمه.
    داداش با اینتر ناش با موتور کامینز 400 تو کفی که همه رو میگرفت...سر بالایی هم پمپ رو بسته بودن وگرنه یک سرویس دادیم دست راننده ببره تا بندر برگرده خبرش اوردن تو تنگه ذاق پا به پای اف هاش راه میرفته...اومد بابام داد پمپش رو بستن.

7. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دادا دانگ فونگ 10 چرخ توش میشینی دقیقن همین جوری میشی
    من خودم سال 88 با بابام از بندر تهویل گرفتیم اومدیم تهران درجه فروختیم رفت انقدر این ماشین داغونه داخل اتاقش که نشستی سر ماشین کجه رو به پایین زیر اتاف فنر لوله
    ولی تکاش خیلی نرم تره موتوراش بهتره
    شما اگه خاستی بیا شهرک نمایشگاه پیش داییم اقای مهدوی دانگ فونگ تک بده یدونه دانگ فونک 10چرخ ببر
    دانگ فنگ اوایل این مشکل رو داشت شوفرا میرفتن گاردن مایلری یا وایتی میذاشتن روش دیگه اون ظربه ها رو نداشت.گیربکسشم افی میکردن ماشین خوبی میشد...از لحاظ نرمی هم اسکانیا رو با هوو مقایسه میکنن هردو اتاق بالن هستن و خیلی نرم.

9. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    teron

پيش فرض

دانگ فنگ اوایل این مشکل رو داشت شوفرا میرفتن گاردن مایلری یا وایتی میذاشتن روش دیگه اون ظربه ها رو نداشت.گیربکسشم افی میکردن ماشین خوبی میشد...از لحاظ نرمی هم اسکانیا رو با هوو مقایسه میکنن هردو اتاق بالن هستن و خیلی نرم.
    یه سوالی دارم هوو خفه کن داره یا ریتارد ؟

دادا نمیدونم ولی من خودمم بعضی جاها پشت ماک متروی نشستم با این که ترمز موتور داره میزاشتم تو دنده 2 باز دور ور میداشت مدام ترمز موتور کار میکرد باز نیش ترمز نیاز داشت

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوالی دارم هوو خفه کن داره یا ریتارد ؟

دادا نمیدونم ولی من خودمم بعضی جاها پشت ماک متروی نشستم با این که ترمز موتور داره میزاشتم تو دنده 2 باز دور ور میداشت مدام ترمز موتور کار میکرد باز نیش ترمز نیاز داشت
    والا یک سیستم خفه کن داره که درست درمورد عملکردش اطلاعای ندارم.
    نیش ترمز بعضی از جاها احتیاج داره

12. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

14. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    teron

پيش فرض

والا یک سیستم خفه کن داره که درست درمورد عملکردش اطلاعای ندارم.
    نیش ترمز بعضی از جاها احتیاج داره
    خفه کن داره که جلوی سوخت موتور میبنده و اگه مایلری باشه جلو خروجی موتورم هم میبنده موتور خفه کار میکنه که دورش میفته برای سر پایینی های با شیب 5% تا 6% خوبه نگه میداره ولی گردنه جز فشار اوردن به سوپر هیچ کار دیگه ای نمیکنه
    منم نمیدونستم از بابام پرسیدم
    گفتم اطلاعات فنیمون زیاد بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد عملکرد کلی خفه کن ها اطلاع دارم نمیدونم ماله هوو چطوری عمل میکنه.
    چند صفحه قبل بحث های علمی در مورد ماشین ها با بچه ها زیاد داشتیم در مورد خیلی چیزا بحث کردیم از جمله خفه کن ها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •