شما دوست نداری دلیل نمیشه انقدر ازش بد بگی هر چند هر جی هم بگی فایده نداره اگه همه نظر شما رو داشتن الان سرور 5 راه نمی افتاد که با اسپید بشه 6تا سرور
بد حرف نزدم که به کسی بر بخوره !
شما دوست نداری دلیل نمیشه انقدر ازش بد بگی هر چند هر جی هم بگی فایده نداره اگه همه نظر شما رو داشتن الان سرور 5 راه نمی افتاد که با اسپید بشه 6تا سرور
بد حرف نزدم که به کسی بر بخوره !
سلام میخواستم بپرسم مدت زمان بن شدن هر کس چقدره ؟
ببخشید می خواستم بدونم مدت زمان بن شدن چقدره؟
ببخشید می خواستم بپرسم مدت زمان بن شدن چقدره؟
سلام اقا برای ارتقا اسیاب مثل ساختنش گندم زیادی لازمه و موقع ساختی چند درصد تولید گندم رو افزایش میده و این که برای صاحب شدن دهکدههای متروکه باید سطع عمارت قهرمان رو ببریم بالا یا اینکه سطح قهرمانو برای بالا بردن سطح عمارت قهرمان منابع زیادی لازمه اخه موقع ساختنش منابع زیادی لازمه من تولیدم از هر منبع تقریبا 300 تاس
بچه ها من اکانت رو میخواستم حذف کنم ، الان 26 ساعت مونده تا حذف چطوری کنسل کنم ؟ پشیمون شدم !
سلام من arian3442هستم و تو سرور 5اکانت دارم تو شمال شرقی ام.اگه اتحاد داری برام دعوت نامه بفرست
72 ساعت طول میکشه برو آه بکش چون فقط 24 ساعته اول میشه کنسل کرد![]()
سوال اولت بله هرچی بره بالا تر گندم بیشتری می خواد
سطح 1 5%
2 10%
3 15%
4 20%
5 25%
عمارت
بی خیالش شو
5 5000تا
6 6500
7 7800
البته دقیق که یادم نیست اما همین رواله که برای 10 باید حدود11000 تای از هر چی داشته باشی
خودت ببین تولید ت غارتت چقدره میکشه تازه باید انبار ها رو هم حساب کنی![]()
سلام من هم تو سرور 5اکانت دارم.اگه کسی اتحاد داره دعوت نامه بفرسته اسمم arian3442
اگر کسی دعدت نامه میخواد ایمیلش رو وارد کنه(البته اگر جمعیتتون بشه 75نفر به من 20تا طلا میرسه
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)