نه کلاچ یه مقداری بالاست !
نه کلاچ یه مقداری بالاست !
فرق زیادی با هم ندارن و تنها فرقشون تو نویگیشن هست که Type B نداره و Type C داره!
آره نوع A هم داریم که مدل سادهش هست و فابریک روی همه 206 ها ساخت ایران نصب هست و اطلاعات مصرف سوخت و این موارد رو نشون نمیده!
نه اتفاقا تا دور 3.5 بیشتر نیومدم سرعتم 90 امدم ولی کولر روشن بود !
C GPS و تماس تلفنی داره که B نداره و C گرافیکی تر هست !
والا الان دو تا مشکل دیگه هم یافتم اول اینکه دنده یک رو که پر میکنی تا دور 4 فرمون میلرزونه بعد اینکه یه صدای جیر جیر حالا نمیدونم کدوم طرف ولی از ماشین شنیده میشهنمیدونم یه احتمال قوی چرخ هست شایدم تسمه تایمی چیز دیگه باشه و اینکه موتورش رو حالت درجا یه صدای بدی میده انکار چیزی ول باشه توش یه همچین صدایی میده وقتی کاپوت میزنی بالا بیشتر صدا هم از سر سیلندر میاد
صدایه موتور رو دور تو اتاق خیلی زیباست اما رو درجا همون صدایی که گفتم رو میده
HELP MEEEEE
Last edited by isbn; 21-06-2011 at 20:26.
ببین دوست عزیز ماشین صفر هست زیاد حساس نشو رو این صداها!
کیفیت ها مثل قبل نیست صداها اکثرا از تسمه ها پولی ها و... هست!
بزار کارکردت بیاد رویه 1000تا بعد ببین چه ایراداتی داره![]()
آخ گفتی . منم دقیقا همین صدا رو از وقتی خریدم دارم و حسابی رو مخمه . البته یکی از بچه ها میگفت منم داشتم که وقتی انداختم تو اتوبان سرعت رفت بالا درست شد . برای من بعد از 1000 تا خیلی کم شد فکر کنم اگه سرعت بره بالا ردیف میشه مشکلی نیست .بعد اینکه یه صدای جیر جیر حالا نمیدونم کدوم طرف ولی از ماشین شنیده میشه
من رو یه l90 و یه زانتیا هم این صدارو شنیده بودم .
برای مصرفت هم دو سه تا باک که بزنی مصرف میاد پایین تر . من امتحان کردم .
آره پسر خالمم الان همین رو بهم گفت منم خوب یکمی تو این مسائل حساسم ولی فعلا که مصرفش بالاست که اونم برا همین صفر بودنه تا ببینیم بعدا چی پیش میاد![]()
راستی عجب کولری داره مخصوصا حالت Auto خیلی حال کردم
رو موتور هم زیاد بار کولر محسوس نیست به اندازه پرشیا
در ها هم که بسته میشن صدای بیرون قطع میشه که اینم خوشمان آمد .
خلاصه تا اینجای کار خوشمان آمده تا ببینیم بعد چی میشه .![]()
اووووووو این سوئچ رو که میگردونی رو حالت آماده به استارت چه طول میده صدای پمپ قطع شه و استارت زد !؟ طبیعی هست؟
30 ثانیه ای طول میده تا صدای پمپ قطع شه
سلام
قدیمیا 2 یا 3 ثانیه بود این جدید ها 10 تا 15 ثانیه! لازم نیست نگه داری تا کامل بشه! اون قدیمیا میگفتن!
راستی ایرادم از پمپ نیست الکی از پمپ ایراد نگیرید کلا سیستم جدیدها اینطوری شده![]()
ببخشید اگه میشه مشخصات 206 خودتون رو بگید:
تیپ
نوع سپر
امکانات دیگش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)