میشه فایل های temp دانلود منجر رو از یه سیستم به یه سیستم دیگه انتقال داد . تو اون سیستم دانلود ریزم پیدا کنه ؟
اگه میشه چه جوری ؟
برام مهمه لطفا جواب بدید
میشه فایل های temp دانلود منجر رو از یه سیستم به یه سیستم دیگه انتقال داد . تو اون سیستم دانلود ریزم پیدا کنه ؟
اگه میشه چه جوری ؟
برام مهمه لطفا جواب بدید
نمیدونم دقیق چی بوده مشکل شاید Eset روی نرم افزار شما مصوصا کرک مشکل داشته والا من خودم Eset نسخه 5 دارم و مشکلی ندارم
Redial Option رو چطور تنظیم کردی تو همون بخش کانکشن ها ؟
البته این موضوع یک مشکل دیگه هم میتونه داشته باشه و اون هم کرک شما هست که کرک معتبری نیست
یکبار به شما این پیغام رو داده و شما برداشتی تیک گزینه Dont Show This Dialog Again رو زدید و دیگه نرم افزار این پنجره رو نشون نمیده
شما نرم افزار رو پاک کن و مجحدد نصب کن مشکل حل میشه
لینک زیر رو ملاحظه کنید
فاصله های بین کاراکترها رو برداریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه چنتا فایلو همزمان از یه سرور دانلود کنی مجموع سرعتی که IDM از سرور میگیره بیشتر از دانلود یه فایله تو همون سروره؟
مثلا اگه 3تا فایلو از پی سی ورلد دانلود کنی،هر کدوم از فایلا سرعتش 20 هس که مجموعا میشه 60،حالا اگه فقط یه فایل دانلود کنی از پی سی ورلد بازم سرعت 60 میشه؟بیشتر میشه؟کمتر میشه؟
سوال کلیم اینه که چنتا فایلو همزمان دانلود کنیم میتونیم حداکثر کاراییرو از IDM بگیریم یا نه،فقط یه فایل؟
تاپیک مخصوص بحث درمورد IDM هستش یا کلا همین تاپیکه؟
سلام دوست خوب..
عرض کنم که ، من امتحان کردم این رو و به این نتیجه رسیدم که با بیشتر کردن صف دانلود تا دو یا سه فایل به جای فقط یک فایل کارآمد تر هست..
اگه دقت کرده باشین میبینین که تنظیم پیش فرض IDM مبنی بر 4 تا همزمان هست ، منتها داخل ایران جواب نمیده..
از طرف دیگه بهتره که از داخل برنامه و تب Connection تعداد Connection رو به عدد 16 افزایش بدین ، تا یک فایل به 16 قسمت تقسیم بشه.
تاپیک دیگه ای برای IDM هست منتها اونجا فقط ورژنهای به روز IDM گزاشته میشه بحثی نمیشه.
Take Care![]()
راهی برای ریست کردن تنظیمات نداره
من شبا میذارم برای دانلود،بنظرتون پس بزارم 3تا فایل همزمان دانلود بشه و با 16 تا کانکشن؟
16تا زیاد نیس؟ازاین نظر میگم هر کدوم از این فایلا که دارن با IDM دانلود میشن،سعی میکنن حداکثر پهنای باندو بگیرن،حالا این زور زدنشون باعث اختلال تو کارشون نمیشه؟
برای یک فایل همیشه روی 16 کانکشن بزارین و برای 3 فایل روی تنظیم پیشفرض خودش که 8 تا هست.
Take Care
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
سلام ، من کلی سایت رو زیر و رو کردم راهی برای ریست کردنش وجود نداشت حتی کلیدهای رجیستری رو هم جستجو کردم ولی این یکی رو پیدا نکردم. بهتره که یک بار کامل پاکش کنین دوباره نصب کنین ، ( Upgrade کردنش مشکل رو حل نمیکنه )
Take Care![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)