تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 1045 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

کلیدهای ترکیبی( shift + space) همونطور که میدونید براین برداشتن فاصله بین حروف یک کلمه تو word است .این کلیدها برای من کار نمیکنه .
    میخواستم بدونم این مشکل رو چطوری باید رفع کنم ؟ لطفا سریعتر کمک کنید کارم گیره .
    با تشکر
    درود

کلیدهای برداشتن فاصله روی صفحه کلید من Ctrl + - ( خط تیره، بین دو کلید + و پرانتز در ردیف بالا) شاید برای شما هم این کلیدها فعال باشند.

موفق باشی

بدرود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

ممنون دوست عزيز، رنگ قلم تغيير كرد ولي اون كادرها پاك نمي شه كليك راست هم كه مي كنم reject نداره با اون reject بالا هم كه كار ميكنم كل متني كه توضيحات براش نوشته و همچنين توضيحاتش پاك ميشه.چه بايد بكنم؟!
    درود

امکان دارد طبق فرموده دوستم وردیست سند شما در حالت محافظت شده باشد و با انجام تغییرات قادر به ذخیره آن نیستید. فکر کنم حالت Read only باشد. کنترل کنید ببینید همینطور است. یا خیر؟

بدرود

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

کلیدهای ترکیبی( shift + space) همونطور که میدونید براین برداشتن فاصله بین حروف یک کلمه تو word است .این کلیدها برای من کار نمیکنه .
    میخواستم بدونم این مشکل رو چطوری باید رفع کنم ؟ لطفا سریعتر کمک کنید کارم گیره .
    با تشکر
    درود

کلیدهای برداشتن فاصله روی صفحه کلید من Ctrl + - ( خط تیره، بین دو کلید + و پرانتز در ردیف بالا) شاید برای شما هم این کلیدها فعال باشند.

موفق باشی

بدرود.

سلام

مناسب ديدم اينجا يه نكته اي رو اشاره كنم و اونم اينكه كار دكمه كنترل و منها ( - + CTRL) در حقيقت ايجاد يك شكست در درون كلمه است كه اگر مثلا اون كلمه در آخر خط قرار گرفت از يك مكان مناسب مابقي آن به خط بعد منتقل شود و اين دقيقا مخالف علت استفاده از نيم فاصله يا فاصله ميان واژه‌اي (Shift+Space) هست

يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيم‌فاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: مي‌شود

پس بكار بردن آن كليد تركيبي (- + CTRL) درست نيست و بايد از همان (Shift+Space) استفاده گردد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

شما چك كنيد ببينيد اصلا فايلتون نسبت به تغييرات قفل شده هستش يا نه

بعضي اوقات براي محافظت از فايلها اينكار رو انجام ميدن كه اصل فايل تغييرپذير نباشه و هر تغييري به همون صورت كه ديديد به چشم بياد

از منوي tools ببينيد گزينه Unprotect Document داريد يا نه

اگه اين گزينه باشه به اين معني هست كه سند شما محافظت شده هست و سندهاي محافظت شده به اينگونه قابل Reject كردن تغييرات نيستند
    نه Unprotect Document ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام

مناسب ديدم اينجا يه نكته اي رو اشاره كنم و اونم اينكه كار دكمه كنترل و منها ( - + CTRL) در حقيقت ايجاد يك شكست در درون كلمه است كه اگر مثلا اون كلمه در آخر خط قرار گرفت از يك مكان مناسب مابقي آن به خط بعد منتقل شود و اين دقيقا مخالف علت استفاده از نيم فاصله يا فاصله ميان واژه‌اي (Shift+Space) هست

يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيم‌فاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: مي‌شود

پس بكار بردن آن كليد تركيبي (- + CTRL) درست نيست و بايد از همان (Shift+Space) استفاده گردد

وردیست عزیز درود و ممنون از نکته ای که فرمودید، اما یک سوال پیش آمد. شما فرموید :
    يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيم‌فاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: مي‌شود.
    من یک خط مطلب نوشتم و طوری تنظیم کردم که مثلا همین کلمه می شود در آخر خط قرار بگیرد و از Shift + Space استفاده کردم و کلمه (می شود) را در آخر خط نگه نداشت و از (می) آن را شکست و (شود) را به اول خط دوم برد.
    البته با زدن این دو کلید فقط همان فاصله عادی که با زدن Space بوجود می آید را انجام می دهد. و ضمنا من از دو برنامه ای که معرفی کرده اید استفاده نکردم. البته الان Persian Activator را دانلود می کنم ببینم چه طور می شود.
    ممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
    بدرود

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز

بصورت پيش فرض توي ويندوز اون كليد تركيبي كه اشاره كردي فعال نيست و با نصب DLL هاي مخصوص اون يا برنامه‌هايي كه اينكارو ميكنن ميتوني مشكل رو بر طرف كني

مانند اين دو تا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    wordist عزیز از راهنماییت ممونم
    من هر دو رو گرفتم ولی اون اولی که برام نصب نشد .ولی دومی رو نصب کردم ولی اون قابلیت فعال نشد . احتیاج به تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
    از طرف دیگه بعضی از کلیدهای قبلی هم کاربردهاشون تغییر کرده ٰ مثلا قبلا با shift +T ویرگول رو تایب میکرد و لی الان یه چیز دیگه است و جای بعضی حروف هم تغییر کرده . میشه بگید قضیه چیه ؟
    با تشکر
    Last edited by hamid2006gh; 26-05-2008 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

شما دقيق يه بار ديگه مشكلتون رو با جزئيات كامل بيان كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

وردیست عزیز درود و ممنون از نکته ای که فرمودید، اما یک سوال پیش آمد. شما فرموید :
    يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيم‌فاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: مي‌شود.
    من یک خط مطلب نوشتم و طوری تنظیم کردم که مثلا همین کلمه می شود در آخر خط قرار بگیرد و از Shift + Space استفاده کردم و کلمه (می شود) را در آخر خط نگه نداشت و از (می) آن را شکست و (شود) را به اول خط دوم برد.
    البته با زدن این دو کلید فقط همان فاصله عادی که با زدن Space بوجود می آید را انجام می دهد. و ضمنا من از دو برنامه ای که معرفی کرده اید استفاده نکردم. البته الان Persian Activator را دانلود می کنم ببینم چه طور می شود.

اگه شما شيفت و اسپيس رو زدي و همون فاصله طبيعي ايجاد شده كه خب مشخصا معلومه كه اين كليد تركيبي براي شما فعال نيست و بايد از يكي از اون دو برنامه استفاده كنيد كه معرفي كردم

به نظر مياد دومي بهتر باشه چون ك و ي عربي رو هم درست ميكنه

اون موقع از كليدهاي تركيبي استفاده كنيد

ممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
    بدرود
    از دعاي خير شما و ممنون از اظهار لطف و محبتتون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

wordist عزیز از راهنماییت ممونم
    من هر دو رو گرفتم ولی اون اولی که برام نصب نشد .ولی دومی رو نصب کردم ولی اون قابلیت فعال نشد . احتیاج به تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
    از طرف دیگه بعضی از کلیدهای قبلی هم کاربردهاشون تغییر کرده ٰ مثلا قبلا با shift +T ویرگول رو تایب میکرد و لی الان یه چیز دیگه است و جای بعضی حروف هم تغییر کرده . میشه بگید قضیه چیه ؟
    با تشکر
    سلام

میشه اول بگی چرا اولی نصب نشد و پیغامی خطایی اگه داد چی بود ؟

دومي هم ديگه تنظيم اينكه چي توي صفحه كليد كجا باشه با شماست از تنظيماتش ميشه به همه چي دسترسي پيدا كرد توي صفحه كليد

بايد باهاش كار كني

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

شما دقيق يه بار ديگه مشكلتون رو با جزئيات كامل بيان كنيد
    ديگه جزئيات نداره كامل توضيح دادم.
    يك چيزه ديگه: چه طور ميشه روي عكسي چيزي بنويسم؟
    Last edited by Farbod2; 26-05-2008 at 19:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •