درود
کلیدهای برداشتن فاصله روی صفحه کلید من Ctrl + - ( خط تیره، بین دو کلید + و پرانتز در ردیف بالا) شاید برای شما هم این کلیدها فعال باشند.
موفق باشی
بدرود.
درود
کلیدهای برداشتن فاصله روی صفحه کلید من Ctrl + - ( خط تیره، بین دو کلید + و پرانتز در ردیف بالا) شاید برای شما هم این کلیدها فعال باشند.
موفق باشی
بدرود.
درود
امکان دارد طبق فرموده دوستم وردیست سند شما در حالت محافظت شده باشد و با انجام تغییرات قادر به ذخیره آن نیستید. فکر کنم حالت Read only باشد. کنترل کنید ببینید همینطور است. یا خیر؟
بدرود
سلام
مناسب ديدم اينجا يه نكته اي رو اشاره كنم و اونم اينكه كار دكمه كنترل و منها ( - + CTRL) در حقيقت ايجاد يك شكست در درون كلمه است كه اگر مثلا اون كلمه در آخر خط قرار گرفت از يك مكان مناسب مابقي آن به خط بعد منتقل شود و اين دقيقا مخالف علت استفاده از نيم فاصله يا فاصله ميان واژهاي (Shift+Space) هست
يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيمفاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: ميشود
پس بكار بردن آن كليد تركيبي (- + CTRL) درست نيست و بايد از همان (Shift+Space) استفاده گردد
![]()
نه Unprotect Document ندارم
وردیست عزیز درود و ممنون از نکته ای که فرمودید، اما یک سوال پیش آمد. شما فرموید :
يكي از اهداف خيلي مهم در زدن نيمفاصله اين است كه اگر كلمه به مكانهاي پاياني خط رسيد آن دو از هم جدا نشوند مانند: ميشود.
من یک خط مطلب نوشتم و طوری تنظیم کردم که مثلا همین کلمه می شود در آخر خط قراربگیرد و از Shift + Space استفاده کردم و کلمه (می شود) را در آخر خط نگه نداشت و از (می) آن را شکست و (شود) را به اول خط دوم برد.
البته با زدن این دو کلید فقط همان فاصله عادی که با زدن Space بوجود می آید را انجام می دهد. و ضمنا من از دو برنامه ای که معرفی کرده اید استفاده نکردم. البته الان Persian Activator را دانلود می کنم ببینم چه طور می شود.
ممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
بدرود
![]()
wordist عزیز از راهنماییت ممونم
من هر دو رو گرفتم ولی اون اولی که برام نصب نشد .ولی دومی رو نصب کردم ولی اون قابلیت فعال نشد . احتیاج به تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
از طرف دیگه بعضی از کلیدهای قبلی هم کاربردهاشون تغییر کرده ٰ مثلا قبلا با shift +T ویرگول رو تایب میکرد و لی الان یه چیز دیگه است و جای بعضی حروف هم تغییر کرده . میشه بگید قضیه چیه ؟
با تشکر
Last edited by hamid2006gh; 26-05-2008 at 14:34.
سلام
شما دقيق يه بار ديگه مشكلتون رو با جزئيات كامل بيان كنيد
اگه شما شيفت و اسپيس رو زدي و همون فاصله طبيعي ايجاد شده كه خب مشخصا معلومه كه اين كليد تركيبي براي شما فعال نيست و بايد از يكي از اون دو برنامه استفاده كنيد كه معرفي كردم
به نظر مياد دومي بهتر باشه چون ك و ي عربي رو هم درست ميكنه
اون موقع از كليدهاي تركيبي استفاده كنيد
از دعاي خير شما و ممنون از اظهار لطف و محبتتونممنون و امیدوارم حال روحی شما دوست خوبم بهبود یابد و جای آن را لذتها و لحظات شاد و خوب زندگی پر کند.
بدرود![]()
سلام
میشه اول بگی چرا اولی نصب نشد و پیغامی خطایی اگه داد چی بود ؟
دومي هم ديگه تنظيم اينكه چي توي صفحه كليد كجا باشه با شماست از تنظيماتش ميشه به همه چي دسترسي پيدا كرد توي صفحه كليد
بايد باهاش كار كني
ديگه جزئيات نداره كامل توضيح دادم.
يك چيزه ديگه: چه طور ميشه روي عكسي چيزي بنويسم؟![]()
Last edited by Farbod2; 26-05-2008 at 19:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)