بچه های تهران چون تعداد پست های من کمه کمک نمیکنید یا دارید به من کم محلی میکنید؟
هممون ایرانی هستیم
بچه های تهران چون تعداد پست های من کمه کمک نمیکنید یا دارید به من کم محلی میکنید؟
هممون ایرانی هستیم
یه خورده صبر کن تا حمید خان بیان و نظرشون رو بدننوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون خیلی خیلی وارد تر و با تجربه تر هستن
من در حد سوال های ساده رو میتونم جواب بدم![]()
من دیروز پایونیر 4150ub گرفتم 142 هزار تومان
البته 4150sd هم داشت 2هزار تومان گرونتر بود ولی usb از جلو میخورد نگرفتم در ضمن SD هم واسم خیلی کاربرد نداره...
ولی خداییش کیفیتش عالیه (پخش قبلیم 1150 بود پایونیر ، کیفیتش خیلی پایین بود) واقعا از پولی که دادم راضیم در ضمن امکاناتش در حد 7150 و 6050 هست فقط صفحه اش از این دمودارها نیست...
سلام به همه ی اساتید محترم
1سیستم میخواستم بردارم مخواستم یه کمکی به من بکنید
هديونيت:7150
باند:كنوود 718 اي ايكس با 718 معمولی یا< gbl t595
(قیمتشم زده 129 تومان سایت pioneershop.ir
آمپ هم pcx 540 یا کنود 8401 یا 8404
یه باکس لوله ای jbl هم میخوام بردارم
اگه لطف کنید بگین من کدوماشو بردارم یا اگه لازمه چیزی اضافه کنم ممنون میشم
لطفا قیمتا رو هم بگین مخصوصن باکس و آمپو
و اینک خودمون ساب بگیریم (مثل 306 پایونر) بعد براش باکس درست کنیم فایده ای داره یا آماده بگیریم بهتره؟![]()
Last edited by mooooz2008; 06-02-2010 at 01:05.
واسه کامار چه ساب و باند و امپی پیشنهاد میکنید.ماشین رو دارم آماده میکنم واسه مسابقات.البته نه مسابقات سیستم صوتی واسه نمایشی.در کل میخوام برام 500 600 بیشتر نشه.ظبتش پنل برقی خوبه.البته سیستم تکمیله ولی خوب جواب نمیده میخوام اوزش کنم
![]()
سلام وبا تشكر از محبت دوستان.خوشحال ميشم بتونم تو اين فروم تا آنجا كه اطلاع دارم دوستان رو راهنمائي كنم.البته من شاگرد همه دوستان هم هستم و دارم درس پس ميدم.نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بيس 1070 پرتر هستش.بلندگوي خوبيه،ووفرش 10*7هستش.با توجه به اينكه 2Way هستش صداي تيوتر نرمتري داره.آمپ هم تو برند JBL ميتوني انتخابهاي مناسبي داشته باشيد.واتهاي خروجي كه JBL ارائه ميده واقعا درسته و RMS واقعي هستش.كلا طراحي آمپهاش بي نظيره.نمايندگي عكاض كيش وارد كننده اين برند هستش.
موفق باشيد.
با عرض سلام دوباره خدمت دوستان
من با کمک و راهنمایی شما اساتید یه سیستم خوب(البته نسبت به قیمتش) بستم که واقعا ازش راضیم.
حالا یکی از دوستام میخواد یه باند 718ex ببنده , میخواستم ازتون بپرسم آمپ کنوود مدلKAC-5203 واسش کافیه یا بالاتر میخواد؟
اگه بالاتر میخواد لطفا مدل و قیمتشو دقیق بگین(کنوود باشه)
من بحث های قبلی را خوندم و از این سیستم خوشم اومد :
پخش Pioneer 5050
2 تا باند jbl 953
و
امپ JBL CS60.2
یا Pioneer GM-3300T 300W
کدوم بهتره ؟
و کلا این سیستم خوبی هست یا نه؟
و کل قیمت این سیستم چقدر می شه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم!!
Last edited by ALI_PITT; 06-02-2010 at 17:36.
5050 كه ديگه گير نمياد برو تو كار اين
5150 به قيمت 160 تومن
باند رو نميدونم آمپ پايونير هم حدودا 80 تومن هست به نظر اين كوچيك باند رو 718 اي ايكس بگير
آقا رضا مرسی!
پخشو 5150 می گیرم
آمپو Pioneer GM-5400T
ولی از jbl 953 که خیلی تعریف شده....!
Last edited by ALI_PITT; 06-02-2010 at 18:34.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)