تو فروم آویرا دیدم که چند ماه پیش اولین سرویس پک برای AntiVir Personal Free, Premium and Premium Security Suite ارائه شده. من چک کردم ، ولی ندارمش.کسی از دوستان اطلاعی در این مورد داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو فروم آویرا دیدم که چند ماه پیش اولین سرویس پک برای AntiVir Personal Free, Premium and Premium Security Suite ارائه شده. من چک کردم ، ولی ندارمش.کسی از دوستان اطلاعی در این مورد داره؟
دقیقا همون چیزیه که شما میخوای! برنامه رو اجراش میکنی بعد آدرس محل نصب آنتی ویروست رو میدی.دکمه Go رو میزنی بعد یه آپدیت دستی روی desktop واست درست میکنه
Last edited by mansour_hotboy; 08-03-2011 at 11:56.
سلام دوستان
من از نسخه Avira Antivir premium ورژن 10 استفاده می کنم تا چند روز پیش با یه لایسنسی که داشتم بخوبی کار می کرد دیروز یه دفه بعد از اپدیت از کار افتاد هرچی key پیدا کردم قبول نمی کنه
لطفا کمک کنین یه key جدید پیدا کنم
ببین این کار میکنه؟
سلامو کسی key جدید واسه آویرا 8.2.0.373 نداره؟! قبلیا هیچ کدوم کار نمیکنن! من یه key داشتم update کردم expire شد!!!
دوستان.... مثل اینکه دیگه تحمل آویرا هم تموم شد! همه ی کی هارو بلک لیست کرده :( همه ی سرویس هاش غیر فعال شده
اگر کسی کمی ازش بر میاد لطفن دریغ نکنه
درود
اینجا رو امتحان کنید من امتحان کردم جواب داد قسمت avira trial reset 2.3 انتخاب ریسیت دز حالت auto خودش خودکار اویرا رو فعال میکنه البته همه اینا رو باید بعضی دوستان قبول کنند این روش ها موقت هست الان برای من 60 روزه فعال کرد البته تو این بسته روش های دیگرهم هست اینم ادرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود![]()
دوست عزیز از راهنمایتون ممنون.
ولی توی قسمت دریافت لایسنس رایگان میگه که دیگه این پروموشن برقرار نیست.به نظر شما راه دیگه ای نداره.
توی قسمت دریافت لایسنس رایگان چون تعداد پست هام کم هست نمیدونم ایمیل میکنن یا نه؟
Last edited by yaHyaQazmis1; 11-03-2011 at 14:34. دليل: هیچی
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
توی قسمت دریافت لایسنس رایگان وقتی به ادرس میریم میگه دیگه این پورموشن به اتمام رسیده.
آدرس دیگه ای ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)