واقعا روز تولد امام زمان (عج) چه هديه اي به كاربراش داد
واقعا روز تولد امام زمان (عج) چه هديه اي به كاربراش داد
سرعتمن تا دو روز پيش 55 كيلوبايت بود.
ولي ببينيد امروز چگونه شده است:
و يك دقيقه بعد:
با اينكه من سرويس 128 دارم.
Last edited by Nevissande; 17-08-2008 at 09:18.
این ریز مصرف اکانت RAPIDSHARE برای 3 روز متوالی است هر سه روز مابین 800 تا 900 دانلود داشتم
دیشبم 846 دانلود داشتم الان که خوبه نمی دانم امشب و یا شب های بعد چه طو خواهد بود ولی الان که خوبه
ولی الان ساعت 22 : 11 سرعت دانلود در روز مرده و شده 18 - 16 یعنی تقریبا 4 برابر کمتر شده ولی فکر نکنم این طور باقی بمونه 1 هفته بعد انشاالله درست می شود البته درستم نشه فرقی نمی کنه چون دانلود های من همش شب استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا کنه به سرعت شب دست نزنند اون موقع صبا نت با اینکه 2 سال دارم استفاده می کنم الانم قراردادم 1 ساله است ولی باز ازش دلخور می شوم
سرعت من
چند دقیقه بعد
اگه میتونید شما هم عکساتون رو بزارید ببینیم چطوریه
چند دقیقه بعد از اینکه دانلود رو شروع کردید بزارید
tnx
من كه شبها خيلي زور بزنم 250 مگ بيشتر نمي تونم دانلود كنم.
من با 128 فن آوا ( 256) شبی 600 مگ. ( از 2:07 تا 8:37 متوسط سرعت 26.3 کیلوبایت بر ثانیه)![]()
یکشنبه، 27 مردادماه 1387
09:11 AM
August 17, 2008
سرعت اينترنت در آمريكا كند شد
يك تحقيق رسمي نشان داد كه سرعت اينترنت در آمريكا به شدت افت كرده و اكنون كاربران آمريكايي اينترنت را كند تر دريافت مي كنند.
به گزارش فارس به نقل از بتا نيوز، تحقيقات نشان مي دهد كه سرعت دسترسي به اينترنت و دانلود هاي اينترنتي در آمريكا كاهش يافته است و كاربران اينترنت اين كشور سرعتي كمتر از بقيه نقاط دنيا را تجربه مي كنند.
تحقيقات موسسه CWA نشان داده است كه اكنون اينترنت آمريكا با انتقال ديتاي با سرعت 2.3 مگابايت در هر ثانيه قابل دسترسي است و اين در حالي است كه ژاپني ها اينترنت 63 مگابايت در هر ثانيه را در اختيار دارند كه به هيچ وجه قابل مقايسه با اينترنت بسيار كند در آمريكا نيست.
اين تحقيق نشان مي دهد كه اكنون كاربران كره اي با سرعت 49 مگابيت، فنلاندي ها با سرعت 21 مگابيت، فرانسوي ها با سرعت 12 مگابيت و كانادايي ها با سرعت 7.6 مگابيت در هر ثانيه به اينترنت دسترسي دارند كه بسيار بيشتر از سرعت دسترسي به اينترنت و انتقال ديتا در آمريكاست.
اين تحقيق در حالي اتفاق افتاد كه موسسه اسپيد مستر منتشر كرده است 230 ميليون ساكن آمريكايي اينترنت خانگي و يا پرسرعت را تست مي كنند و اين عامل باعث كاهش سرعت اينترنت در آمريكا مي شود.
اين موسسه اعلام كرده است كه دانلود فيلم، موسيقي و كليپ هاي اينترنتي در آمريكا بسيار افزايش يافته است كه در تغيير سرعت اينترنت بي تاثير نبوده است.
در پي اعلام اين خبر و گزارش مشكلات كاربران آمريكايي، مسئولان فناوري اطلاعات آمريكا اعلام كردند كه اين كشور نيازمند سياست محلي و منطقه اي جهت مديريت اينترنت است.
ژاپني ها اينترنت 63 مگابايت در هر ثانيه ... كاربران كره اي با سرعت 49 مگابيت...فنلاندي ها با سرعت 21 مگابيت...
فرانسوي ها با سرعت 12 مگابيت ...كانادايي ها با سرعت 7.6 مگابيت در هر ثانيه ..... !!! حالا ما داریم سر 20 کیلو و 50 کیلو چونه میزنیم![]()
![]()
واقعا که . . . من دیگه داره حالم از این صبانت بهم میخوره . . .
اقا ما که داریم الان دانلود میکنیم با سرعت 53 تا 60 . تو این سه روز هم نزدیک 2 گیگ شبانه دانلود کردم. کلا برای من که سرعتش پایین نیومده.
لطفا شهرتون رو هم بنوبسيد
در ضمن زياد عجله نكنيد مال شما هم مي ياد پايين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)