من کاملآ موافقم که این تاپیک حذف ودوباره بازگشایی شود![]()
من کاملآ موافقم که این تاپیک حذف ودوباره بازگشایی شود![]()
خوب شما دليلتون رو واضح و منطقي بگيد شلوغ شدن تاپيك دليل منطقي نيست و اگرم چيزي رو ميخوايد پيدا كنيد ميتونيد سرچ كنيد كه اگرم بلد نيستيد ميتونيد ياد بگيريد.
من قبلا هم گفته بودم كه سوالات زيادي اينجا جواب داده شده و حتي نكات زيادي گفته شده كه واقعا روشون وقت گذاشتيم و بايد بگم كه با اين كار داريد بهمون ثابت ميكنيد كه وقتي كه گذاشتيم براتون بي ارزشه
اگر واقعا فكر ميكنيد وقت و انرژي كه ما روي اين تاپيك گذاشتيم بي ارزشه ميتونه بره ترش![]()
جواب ها به ترتیب شماره:
1-مطالب به درد بخور قبلی از جمله آموزش های مرضیه به هیچ عنوان حذف نمی شه و در تاپیک جدید قرار داده خواهد شد.بعدشم فقط من نمی خوام که تاپیک حذف بشه بلکه اکثریت با من موافقن
2-از کل این تاپیک فقط 10 صفحه ش مفیده و بقیه اش تشکر و... . من با شلوغ با مطالب مفید اصلآ مخالف نیستم.درمورد ویرایش هم فقط یک نظر بود
3-چرا غیر ممکنه.مرضیه مگه چقدر درس داده؟!
تازه اکثریت با من موافقن و برای من پیام خصوصی فرستادم از جملهfrnsh
4-دلیل از این محکم تر که مطالب تاپیک به غیر از چند مورد محدود بی فایده و نا مربوط با سیمز2 است و در قالب
سیمز2 تاپیک را پر کرده. دلیل حذف تاپیک قبلی هم حتمآ همینه
5-همان طور که گفتم مطالب به درد بخور قبلی حفظ می شه.من نمیگم که شلوغ نشه با مطالب درست و صحیح شلوغ بشه
امید وارم که توجیح شده باشی
Last edited by saiiddz; 31-01-2008 at 20:10.
من نمی خواستم این رو بگم و فقط نوشتم موافقم
ولی مثل این که باید بگم: بجز تعداد محدودی پست(توهین نباشه) بیشترشان دری وری و چرت پرت بوده
می توانید سرچ کنید و ببینید![]()
خوب باشه اگه به نظرتون دريوريه ميتونه بره ترش ديگه اصلا برام اهميت نداره مخصوصا بازي سيمز
لااقل چند نفر خوشحال ميشن
موافقم
ما برای این تاپیک جوش نمیزنیم جوش میزنیم که وقتمون رو گذاشتیم سر این تاپیک تا بتونیم همیشه بالا نگهش داریم ، ما میتونستیم اون وقتی رو که صرف این تاپیک کردیم برای یک کار مفید تر انجام میدادیم ...
به هرحال برای منم هیچ فرقی نمیکنه ...
به هرحال ما دلمون برای این همه وقتی که گذاشتیم میسوزه همین و بس
همین
ببخشيد من امروز يه dvd گرفتم كه 8 تا از پتچايه بازي رو داشت من الان همهرو نصب كردم ميخواستم بدونم با اجرايه بازي همه يه پتچا اجرا ميشن يا نه براي استفاده از امكانات هر پتچ بايد خودشو اجرا كني؟
شما یکی رو اجرا کنی همه ی سیمزا بالا میاد
البته باید جدید ترین سیمز از طرف کمپانی رو اجرا کنین که خودش بهتون میگه
ببین تودی عزیز من قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم.بالاخره مام دلی داریم
همون طور که گفتم تمام مطالب مفید تاپک،نه شما بلکه همه توی تاپیک جدید قرار داده خواهد شد و من الان یک کپی کامل از تاپیک رو به صورت آفلاین در سیستم خودم دارم و مشغول گلچین کردنم.
به هیچ وجه وقتی که شما گذاشین پای تاپیک هدر نمیره واین کار برای بهبودی تاپیک انجام میشه
ببین مگی جان تمام مطالب که ترش نمیره
شما موافقت کن بقیه اش با من
اگه ناراحتت کردم منو ببخش ولی این نظر بسیاری از افراد تاپیکه
ببخشيد جديد ترين سيمز چيه ميشه اسمه انگليسيشو بنويسيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)