میشه پچ 6 جنرال برای دانلود بزارید
سلام خدمت دوستان گلم
متاسفانه من خیلی وارد نیستم در شبکه و کلا اینترنت اما اینترنتم 512 مگ
من میخواستم جنرال رو بصورت شبکه از طریق نت بازی کنم.
میشه یه لطفی بکنید و مراحلش رو به صورت جز به جز بهم توضیح بدید؟
فکر کنید به یه آدم کاملا مبتدی دارین توضیح میدید پس خواهشن خیلی پایه ایی توضیح بدید.
خیلی ممنونم![]()
سلام من سوالی داشتم در رابطه با جنرال 1 ما قصد داریم این بازی را به صورت شبکه بازی کنیم با دو کامپیوتر
ولی در بازی کزینه نتورک را که می زنیم و سرور را هم انتخاب می کنیم اجازه نمی دهد و می نویسد نتورک ایز تایم اوت
و اجازه نمی داد لطفا در شبکه کردن این بازی به ما کمک کنید راستی امکان دارد که اشکال از آی پی باشد راهنمایی کنید
سلام
اگه ممکنه کمکم کنید.ما c&c 3 kanes edition رو 2تا سیستم شبکه شده نصب کردیم ولی یکیشون تو بازی اونیکیو نمیبینه و ارور فایروال و تایم اوت میده . فایروال جفت سیستمهام آف هستن . شبکه هم مشکلی نداره.خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید.ضمنا سریال بازیها متفاوت انتخاب شده
سلام. id من sokoote_gharn2 هست. هرکی دوست داره بازی کنیم بیاد. پچ هم ندارمو نمیخوام. بازیه اصلی.
من بیشتر وقتا هستم. adsl128 دارم
سلام خدمت دوستان گل جنرال بازم . . .
... دوستان ، برای بازی جنرال بصورت آنلاین اول از همه یه پچ ناقابل 1.04 شرکت EA لازم دارین! ( اگه بازی رو پچ نکردین سراغ مراحل دیگه نرید !!!مگر اینکه بخواین با اشخاص خاص بازی کنید!
)
همونطور که میدونید بازی جنرال رو میشه به دو روش بازی کرد! یک روش قسمت آنلاین خوده بازیه که متاسفانه به سریال اوریجینال نیاز داره که . . . ما نداریم !!!!
روش بعدی که خیلی راحت و بی دردسرتره ، استفاده از نرم افزاهای شبکس!معروفترین اون ها که شاید اسمشو شنیده باشید نرم افزار HAMACHI ه که معروفه به گیم نت مجازی . . .!
هاماچی خیلی شلوغه ، نتورک های زیادی داره ، ولی یه مشکل بزرگی داره ، اونم اینه که سند و رسیوش زیاده و دوستانی که اینترنتشون کم سرعته با مشکل مواجه میشن!
منکه خودم 256 دارم به 40 درصد سروها کانکت نمیشه!!!!
ولی تقریبا" شلوغه و شاخ زیاد داره . . .
امااااااااا ، بهترین و قویترین نرم افزاری که خودم تازگی ها باهاش آشنا شدم ، نرم افزار GameRanger ه ، که خییییییییلی کارش درسته!!!!
حتی کسائی که دایال آپ هم دارن میتونن از این نرم افزار استفاده کنن!
راحت میتونم بگم 90 درصد کانکت میشه! ( بلکم بیشتر )
GameRanger روز به روز داره شلوغتر میشه و کسانی که قبلا" با هاماچی بازی میکردن رو اوردن به این نرم افزار . . .
دوستان ، این ای - دی منه mer5ad@Yahoo.com ، هر سوالی در این زمینه داشتید بنده در خدمتم!
اگه بیام هاماچی معمولا" تو نتورک Generals TR بازی میکنم که اسمم Mersad - مرصاد هست!
ولی بیشتر اوقات گیم رنجر هستم و اکانتم هم ir|\/|3r5AD . . .
بازی جنرال از اون چیزی که فکر میکنید لذت بخش تره ، از دست ندینش . . .
خوش باشید ، فعلا" یا علی . . .
عزیزم شما میدونی چطور میشه ردآلرت 2 رو تو نت بازی کرد؟ مثل همین جنرالز ؟ اگه در این مورد چیزی میدونی ما رو بی اطلاع نذار که خیلی تو کفیم
در آلرت 2 رو میتونی با GameRanger راحت بازی کنی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتحان کردی خودت؟ بازی رو داری عملی امتحان کنیم؟
دوستان این برنامه فوق العاده س هرکی پایه ردآلرت 2 هست بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)