مثال های کاملی در ادامه صفحه امده. نمونه ساده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثال های کاملی در ادامه صفحه امده. نمونه ساده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال خیلی ساده داشتم.یه عدد سه رقمی رو ورودی می گیره و میخواد مجموع ارقامش و چاپ کنه.تو c++ !
جز if میشه از روش دیگه های هم استفاده کرد که سه رقمی بودن رو مشخص کنیم؟؟؟ اگه کسی میتونه کدش و بنویسه.
سلام من یه برنامه نوشتم
بعد این برنامه رو با آرایه نوشتم الآن میخوام از آرایه استفاده نکنم و هر جا [ ] باشه از pointer استفاده کنم .
یه راهنمایی میکنید؟
یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
برنامه ای بنویسید که یه عدد از ورودی بگیره اگر بر مجموع ارقام آن عدد بخش پذیر بود آن را در خروجی چاپ کند؟
امیدوارم درست متوجه شده باشم!
هر جایی که آرایه تعریف کردی باید بجاش یه اشاره گر بسازی و بهش حافظه اختصاص بدی اینتطوری:
بعد وقتی می خوایی مثلا [namesh[2 رو نشون بدی باید بنویسی ( namesh+2 )*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که هنوز مشکلم حل نشده.
با سلام.من یه مشکلی دارم .یه کدی رو با torbo cدستور sound نوشتم .تو سیستم های دانشگاه اجرا میشه ولی تو خونه نمیشه.بلند گوی گیس من سالمه چون وقتی سیستمو روشن میکنم یا وقتایی که سیستم خطا میده صدا میده ولی نمیدونم چرا هر برنامه ای مینویسم که یه صدایی تولید کنه هیچ صدایی ازش بیرون نمییاد.ممنون میشم کمکم کنید. سلام.
مشکل از بلندگو نیست. مشکل از تابع sound هست که غیر استاندارد هست و بجز در محیط های قدیمی و یا خود torbo c در جای دیگری کاربرد نداره.
میتونید از تابع زیر در سیستم عامل ویندوز استفاده کنید:
سلام خسته نباشید
اگه میشه من یک پروژه به زبان C میخوام بنویسم و هر چه سعی کردم نتونستم زمان اجراش رو بدست بیارم
اگه میشه یکی کمکم کنه
وقت زیادی هم ندارم
تا 2 روز دیگه باید تحویلش بدم!
لطفا هر کسی که میتونه کمک کنه
دو ماتریس 10000 در 10000 را در هم ضربکنیم ، سپس نتیجه ضرب را در خروجی مایش می دهیم .
( درایه ها به صورت random تولید میشوند.)
1- زمان اجرای برنامه را محاسبه کنید . ( از زمان شروع عملیات ضرب تاپایان محاسبات عمل ضرب) (زمان شروع تولید درایه ها تا پایان تولید درایه ها)
2- زمان شروع چاپ خروجی تا پایان چاپ خروجی.
با تشکر
تابع clock() که توی time.h هست در لحظه شروع 0 ، و هر یک هزارم ثانیه یکی اضافه می شود
می تونی از ابتدای جایی که می خوایی زمانش رو مقایسه کنی، مقدارش رو در یک متغیر بریزی و در پایان اون قسمتی که می خوایی زمانش رو مخاسبه کنی منهای متغیر بکنی ( clock-t) در پایان هم مقداری که می خوایی چاپ کنی رو تقسیم بر CLOCKS_PER_SEC بکن تا به ثانیه به دست بیاد.
مشکلتون "دقیقا" کجای کار هست؟من که هنوز مشکلم حل نشده.
آیا با خطا روبرو میشید؟ یا تابع عمل نمیکنه یا ... ؟(اگر کدتون خطا داره باید کدتونو بزارید تا بشه کمک کرد)
سلام کسی نمی تونه به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای بنویسید که یه عدد از ورودی بگیره اگر بر مجموع ارقام آن عدد بخش پذیر بود آن را در خروجی چاپ کند؟
من یه بار دیگه سوالمو نوشتم اگه می دونید جواب بدید ممنون می شم.![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)