تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 206 از 2403 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این هم یه خبر انفجاری که امروز تو بعضی سایتا اومده بود ! بخونیدو یه کم بخندید ! جوک جالبیه! بخصوص واسه کاربرای اندیشه ! اگه به اون میگن تکنولوژی انفجاری پس به سرعتی که ما داریم چی میگن ؟! خوبه یه چیزی هم یاد گرفتیم فهمیدیم سرعت بالای اندیشه واسه تکنولوژی انفجاریه ! البته از نوع اتمی ! چون الان سرعت بالای 1.6 مگابیته !

اينترنت تا سرعت 1.5 مگابيت در ايران‌

براي نخستين بار در ايران دسترسي به اينترنت تا سرعت 1.5 بيت در ثانيه صورت مي‌گيرد.

به گزارش فارس به ‌نقل از دبيرخانه دائمي‌ همايش روابط‌ عمومي الكترونيك، در حالي كه كاربران اينترنت در ايران همواره از پايين بودن سرعت آن گلايه‌مند هستند، يك شركت شناخته شده‌ ارائه كننده خدمات اينترنت پرسرعت مدعي شد تا سه روز آينده و براي نخستين بار امكان دسترسي به اينترنت با سرعت‌هاي نجومي تا 1.5 مگابيت در ثانيه را فراهم مي‌كند.
    بر پايه اين گزارش با استفاده از سرويس شتاب، كاربران اينترنت هيچ مشكلي براي دانلود فايل‌هاي حجيم، فيلم، موسيقي و ... ندارد.
    اين سرويس جديد، شتاب نام دارد و گروهي از مهندسان ايراني شركت لايزر مسئوليت تحقيق و راه‌اندازي آن را بر عهده داشته‌اند.
    مهم‌ترين قابليت اين سرويس كه در دنيا با نام Burst ـ انفجار ـ شناخته مي‌شود، متغير بودن سرعت آن در ساعات مختلف شبانه‌روز است.
    در اطلاعيه روابط عمومي شركت لايزر در مورد مزيت‌هاي اين ويژگي آمده است:

زماني كه كاربر در ساعات پرترافيك روز (8 شب تا 1 صبح) از اينترنت استفاده مي‌كند سرعت دسترسي او به اينترنت بسته به نوع سرويس انتخابي 128 Kb و يا 256 Kb و در حداقل مقدار خود است ولي در ساعات كم‌ترافيك (يك صبح تا هفت صبح) سرعت دسترسي كاربر به اينترنت تا 1500 Kb قابل افزايش است.

همچنين لايزر، سرويس شتاب را، سرويسي كاملاً اقتصادي معرفي و تصريح كرده است: دريافت يك سرويس با سرعت 1500 Kb از نظر هزينه، چند برابر از اين سرويس گران‌تر است.
    قرار است جدول هزينه‌هاي سرويس شتاب لايزر، 15 دي ماه سال جاري اعلام شود.

شتاب بر روي بستر و ايمكس WiMAX و ADSL قابل عرضه است.

راستی به اون قسمت هم که به سرعت 1.5 مگا بیت گفته " نجوووومی " همگی باید 1 بار دیگه دسته جمعی بخندیم ! این اگه نجومیه پس به سرعت 70 مگا بیت کره جنوبی چی باید گفت ؟!
    اینم لیست قیمت ها
    اینقدر سرعت نجومی داره که از 128 بیشتر نمیدن

سرویس شتاب ( Burst )

توجه به نیاز کاربران و همچنین رفع مشکلات آنها همواره از اولویت های شرکت لایزر به شمار می رود. امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی ( تا 1.5 مگابیت در ثانیه ) یکی از مهمترین نیازهای کاربران از بدو ورود به دنیای اینترنت بوده است. سرویس شتاب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی را فراهم ساخته و با این سرویس، دیگر دانلود فایل های حجیم ، فیلم ، موسیقی و ... برای کاربران اینترنت یک رویا محسوب نخواهد شد.

این سرویس در تمامی دنیا با نام Burst شناخته می شود و توانسته توجه کاربران بسیاری را به خود جلب نماید. این سرویس برای اولین بار در ایران توسط شرکت لایزر ارائه می شود . مهمترین قابلیت این سرویس متغیر بودن سرعت آن در ساعات مختلف شبانه روز می باشد. اما این ویژگی چه مزیتی برای کاربر به شمار می رود؟
    به عنوان مثال زمانی که کاربر در ساعات پر ترافیک روز ( 8 شب تا 1 صبح ) از اینترنت استفاده می کند سرعت دسترسی او به اینترنت بسته به نوع سرویس انتخابی
    128 Kb و یا 256 Kb و در حداقل مقدار خود خواهد بود، ولی در ساعات کم ترافیک ( 1 صبح تا 7 صبح ) سرعت دسترسی کاربر به اینترنت تا 1500 Kb قابل افزایش است.
    سرویس شتاب، سرویسی کاملا“ اقتصادی است به نحوی که دریافت یک سرویس با سرعت
    1500 Kb از نظر هزینه، چندین و چند برابر از این سرویس گرانتر است. سرویس شتاب با دو تکنولوژی ADSL2+ و WiMAX به کاربران محترم ارائه می گردد. این سرویس برای کاربرانی که دارای حجم بالای دانلود هستند سرویسی کاملا“ ایده آل است و کاربر میتواند تمامی فایل های مورد نیاز خود را در ساعات کم ترافیک شبانه روز با سرعت بسیار بالا دانلود نماید. جهت اطلاع از هزینه سرویس های شتاب میتوانید به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و همچنین جهت سفارش این سرویس میتوانید به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید.لازم به ذکر است طبق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويس‌هاي داراي سرعت بالاتر از 128 Kbتنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است.
    - مزایای اینترنت پرسرعت شتاب :
    - این سرویس بر روی بستر وایمکس WiMAX و ADSL توسط شرکت لایزر قابل عرضه می باشد.
    - سرعت سرویس دارای کف سرعت میباشد تا بتوان تا جایی که امکان دارد سرویس را تضمین کرد، البته اگر کندی سرویس از سمت مخابرات باشد امکان تضمین وجود ندارد.
    - سرویس‌ها بر اساس میزان ترافیک شبکه با افزایش سرعت بسیار زیادی ارائه میشوند که این افزایش برای مشتریان بسیار محسوس خواهد بود.
    - پرتکل های مختلف با سرعتهای مختلفی‌ در طول شبانه روز ارائه میشوند که نسبت به نیاز مشتریان طراحی شده تا بالاترین سرعت را در مواقع نیاز داشته باشند.
    - کاربران میتوانند حجم ترافیک بیشتری در طول شبها داشته باشند که این امکان برای download بسیار مناسب می‌باشد.

2. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فعلا که اندیشه رو عشق است
    حلا ببینیم کی حال گیری میکنن
    نه دوست عزیز به من مربوط نیست شما اینجا چی میزارین،
    اگه شما تازه وارد نیستی که باید اینارو بهتر از من بدونی...
    در ضمن شما یه نیگا به تاریخ عضویت ها بندازین میبینین که کاربر تازه وارده.
    بچه هایی که اومدن اینجا یا مشکلاتشونو بیان کردن یا اگه خبر جدیدی از هر کدوم از ISP ها بود گذاشتن، پستای نامربوط منجر به کاهش بار فنی و اطاله مطالب میشه، فرقیم نمیکنه شما اسپم بدین یا من...

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13

نه دوست عزیز به من مربوط نیست شما اینجا چی میزارین،
    اگه شما تازه وارد نیستی که باید اینارو بهتر از من بدونی...
    در ضمن شما یه نیگا به تاریخ عضویت ها بندازین میبینین که کاربر تازه وارده.
    بچه هایی که اومدن اینجا یا مشکلاتشونو بیان کردن یا اگه خبر جدیدی از هر کدوم از ISP ها بود گذاشتن، پستای نامربوط منجر به کاهش بار فنی و اطاله مطالب میشه، فرقیم نمیکنه شما اسپم بدین یا من...

عزیز قبول داری که شما بحث تایپیک رو داری به جاده خاکی میکشونی .

در ضمن تازه وارد بودن هم چیز مهمی نیست من از روی تعداد ستاره و پست ها عرض کردم . انقدر تازه وارد ها هستند که از 6 ستاره ها هم بهتر مینویسن سخنانشون رو . حالا این به کنار .

من یه چیزی نوشتم شما دنبالش رو هی میخوای بگیری که تایپیک رو منحرف کنی؟؟
    درضما من به شما پیام خصوصی دادم به این خاطر که تایپیک منحرف نشه ولی شما اومدی وسط تایپیک جواب منو دادی کارت درست نبود باعث شدی که منم همین جا جواب شما رو بدم و بحث ها کمی منحرف بشه .
    پس بیخودی نگیم من اسپم میدم . قبول کنید که شما منحرف کردین تایپیک رو . این رو هم بدونید جواب پیام خصوصی رو با یک پیام خصوصی میدن نه توی یه تایپیک . به هر حال من عذر خواهی میکنم از شما و همه تا این بحث خاتمه پیدا کنه .
    Last edited by pedram9; 06-01-2010 at 01:32.

5. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

2

عزیز قبول داری که شما بحث تایپیک رو داری به جاده خاکی میکشونی .

در ضمن تازه وارد بودن هم چیز مهمی نیست من از روی تعداد ستاره و پست ها عرض کردم . انقدر تازه وارد ها هستند که از 6 ستاره ها هم بهتر مینویسن سخنانشون رو . حالا این به کنار .

من یه چیزی نوشتم شما دنبالش رو هی میخوای بگیری که تایپیک رو منحرف کنی؟؟
    درضما من به شما پیام خصوصی دادم به این خاطر که تایپیک منحرف نشه ولی شما اومدی وسط تایپیک جواب منو دادی کارت درست نبود باعث شدی که منم همین جا جواب شما رو بدم و بحث ها کمی منحرف بشه .
    پس بیخودی نگیم من اسپم میدم . قبول کنید که شما منحرف کردین تایپیک رو . این رو هم بدونید جواب پیام خصوصی رو با یک پیام خصوصی میدن نه توی یه تایپیک . به هر حال من عذر خواهی میکنم از شما و همه تا این بحث خاتمه پیدا کنه .

عزیزم...
    farshidcivil اصلا تاپیک رو منحرف نکرده.
    ییه مدت هر سوالی به ذهنت میرسید میپرسیدی.((که اشمالی نداشت))
    اما الان به قول دوستمون(farshidcivil) گزارش روزانه ی کاراتو میدی.
    اینا یک طرف
    بعد میای تو تاپیک **فیلم با لینک مستقیم** میگی فیلم ها رو تک پارت بذارید که اتفاقا بیشتر فیلم هایی که میذارم تک لینک.

تاپیک تو اسپم هست و داری تاپیک رو منحرف میکنی نه farshidcivil

7. 2 کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که عذر خواهی کردم شما دیگه درازش نکنین

من یه فیلم رو میخواستم دیدم تک لینک نبود اونو گفتم تک پارتش کنید .

دیگه آبروی منو جلوی مایکل نبر دیگههههههههه
    Last edited by pedram9; 06-01-2010 at 11:42.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این پارس وی هم دیگه داره رو اعصاب راه میره...هر چند تا قبله این یک هفته ازش راضی بودم.

بروبچه های دیگه هم مشکله منو دارن؟؟؟ تا ساعت چهار بعد از ظهر که عملا نمیشه مثه آدم از اینترنت استفاده کرد، فقط ار 5 بعد از ظهر تا 2 شب سرعت مثه آدم میشه، و باز روز از نو ...آخه 15kbps از rapidshare واسه 256 آبرومندانه هست؟؟؟ یک بار زنگ زدم و خیلی مودبانه صحبت کردم...یه جوری صحبت کردن انگار حالیم نیست سرعت اینترنت اومده پایین...تا الان خودمو نگه داشتم...منتظرم ببینم که خوب میشه یا نه...در غیر اینصورت باید یکم عقدمو خالی کنم سرشون (پول 256 رو ازمون گرفتن دارن سرویس 64 بهمون میدن!!!!!)

یعنی توو این تاپیک هیچکس پارس وی نیست؟؟؟ مشکلی نداره؟؟؟؟

------------
    اگه پارس وی تا آخر ماه اینطوری بمونه من فسخ قرار داد میکنم و میرم یه isp دیگه
    چند تا سوال:

1. کجا خوبه واسه شهر رشت؟؟؟؟
    2.اندیشه خوب هست؟؟؟؟
    3.فرقی بین 128 با 256ش وجود داره؟؟؟؟منظورم از نظر kbps و ping هست
    4.مودم چطور؟؟؟ من الان symphony SY602 دارم...جواب میده؟؟؟؟ یا برم عوضش کنم؟؟؟؟
    5.قیمت 128 و 256 اندیشه رو بهم بگین...ترجیحا 5 یا 6 gig

6.الان اگه بخوام از پارس وی بیام بیرون، اندیشه دوباره باید خط رو رانژه کنه؟؟؟یا نمیخواد؟؟؟؟
    7.هزینه ی کانفیگ و مودم رو دوباره باید بدم؟؟؟ کانفیگ چقدر میگیرن؟؟؟
    ------------
    راستی کسی اگه به پارس وی زنگ زده و میدونه مشکل دقیق از کجا هست و کی درست میشه به ما هم بگه
    Last edited by ho0rezam; 06-01-2010 at 16:38.

10. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این پارس وی هم دیگه داره رو اعصاب راه میره...هر چند تا قبله این یک هفته ازش راضی بودم.

بروبچه های دیگه هم مشکله منو دارن؟؟؟ تا ساعت چهار بعد از ظهر که عملا نمیشه مثه آدم از اینترنت استفاده کرد، فقط ار 5 بعد از ظهر تا 2 شب سرعت مثه آدم میشه، و باز روز از نو ...آخه 15kbps از rapidshare واسه 256 آبرومندانه هست؟؟؟ یک بار زنگ زدم و خیلی مودبانه صحبت کردم...یه جوری صحبت کردن انگار حالیم نیست سرعت اینترنت اومده پایین...تا الان خودمو نگه داشتم...منتظرم ببینم که خوب میشه یا نه...در غیر اینصورت باید یکم عقدمو خالی کنم سرشون (پول 256 رو ازمون گرفتن دارن سرویس 64 بهمون میدن!!!!!)

------------
    چند تا سوال:

2.اندیشه خوب هست؟؟؟؟
    6.الان اگه بخوام از پارس وی بیام بیرون، اندیشه دوباره باید خط رو رانژه کنه؟؟؟یا نمیخواد؟؟؟؟
    ------------
    راستی کسی اگه به پارس وی زنگ زده و میدونه مشکل دقیق از کجا هست و کی درست میشه به ما هم بگه
    یک کلام خطم کلام بجز اندیشه جای دیگه کسی نره . همه چیز عالیه 128 با 512 هیچ فرقی با هم ندارند سرعت دانلود هر دو 180 تا 240

12. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

------------
    چند تا سوال:

2.اندیشه خوب هست؟؟؟؟

------------
    با سلام
    والله حقیقتش خود منم که میخواستم ADSL بگیرم اولش رفتم یه سر مخابرات گفتن تعداد شکایت از پارس وی بالا رفته و این شرکت سرویس خوبی ارائه نمیده بهتر بری اندیشه، تا الانم که راضی هر چند این اواخر یکم کیفیت سرویس دهیشون پایین اومده.
    منم اینجا به دور از هرگونه تعصب حرف میزنم تا شما تصمیم درست رو بگیرین:
    سرعت دانلود بستگی به خیلی چیزا میتونه داشته باشه که مهمترینش سرور دانلود هستش معمولا از راپید شر میشه با سرعت بالای 150 دانلود کرد ولی این اواخر با توجه به اینکه مخابرات دست سپاه افتاده و همچنین بخاطر شلوغیهای اخیر سرعتا پایین اومده وبعضی روزا حتی به سرعتdial up رسیده بود...
    مثلا من فایله زیرو با سرعت 150 دانلود میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فایله زیرو نهایتش با 70 تا :

http://www.megaupload.com/?d=2M55WJD0
    (من خودم 256 دارم).
    خواهشا دوستان دیگه هم چک کنن ببینن وضعیتشون مثه منه
    از ساعت 1 شب به بعد که سرعتا کلا پایین میاد (معمولا زیر 20 کیلو بایت)، تو ماههای پیش اینجوری نبود.
    من خودم خط 2 هستم، بقیه دوستان اینجور که میگن بالای 150 کیلو بایت دانلود میکنن، به هر حال شاید مشکل از مودمم باشه. بهتره بقیه دوستانم از سرعت دانلودشون تو روزهای اخیر بگن، نه واسه دو ماه پیشو. چون الان چن هفته ست سرعتم واقعا افت کرده
    در مورد تفاوت 128 با 256 یا 512 ظاهرا که باید خیلی فرق کنن ولی اینجور که دوستان میگن تو دانلود تفاوتی با هم ندارن ، هر چن من فک میکنم تو اپلود با هم فرق داشته باشن. نهایتش اینه که شما میتونی واسه ماه اول از 128 استفاده بکنی و واسه ماه بعد 256 بگیری ببینی کدومش به صرفه تر واست
    قیمتای سرویس ها هم تو خود سایت هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد راه اندازی خط فک نکنم بخواد دوباره اینکار انجام بشه ولی چون ISP عوض شده شاید یکم معطلی داشته باشه
    اگه از مودمت راضی هستین عوضش نکن ولی اگه خواستی بگیری از شرکت نگیر ظاهرا بیرون ارزونتره. خود شرکت tp-link میده (حدودا 37 تومن) که بیرون 30 تومنه.
    در مورد کانفیگ اطلاعی ندارم...
    بنظرم بهتره واسه تعویض ISP اونقدم عجله نکنی، چن تا از دوستان بودن که از پارس وی رفتن اندیشه (تو صفحات قبل بگرد پیداشون میکنی)، از اونا هم بپرس ببین وضعیت چجوریه
    موفق باشین
    Last edited by farshidcivil; 06-01-2010 at 22:51.

14. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

بچه ها از پارس وی با من تماس گرفتند و ازم خواستند فتوکوپی شناسنامه و کارت ملی و اخرین قبض تلفن رو براشون ببرم

در حالیکه من یه سال و نیمه اکانت دارم و تا حالا این چیزها را نداده بودم

از شماها هم چنین چیزی خواستند؟؟

16. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

منم پارس انلاین دارم

یه 2.3 روزی مشکل سرعت داشتم

ولی الان خوبه و با سرعت 100 تا 150 دانلود میکنم

18. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •