تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 800 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه usgroup1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ویندوزم رو دیشب اپدیت کردم زبان فارسیش ریخته به هم الان فهمیدم
    من قبلا تو فتوشاپ به راحتی فارسی تایپ میکردم الان دیگه فارسی نمینویسه از یشب که آپدیت کردم اینطوری شده

ببینید:

اون حروف جدا از هم فارسی زمانی نوشته میشوند که زبان کامپیوتر روی انگلیسی هستش و هر وقت هم زبان کامپیوتر رو روی فرسی میبرم اون کاراکترهای مستطیل مانند رو تایپ میکنه
    ورژن فتوشاپ من هم Adobe Photoshop CS4 Extended Me 11 هستش و کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکرد تا قبل از اپدیت ولی الآن اینطوری شده
    روی سایر ویندوز هام تست کردم با زبان فارسی مشکلی نداره فقط وری اینیکی که اپدیت شده این مشکل ظاهر شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم درست بشه
    برو تو Control Panel/Regional and Language Options/Languages/Details ببین تو لیست language هات (Installed services) باید فقط یه English باشه و یه Farsi. اگر چند تا Farsi هست یا Arabic هست Remove کنشون.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

برو تو Control Panel/Regional and Language Options/Languages/Details ببین تو لیست language هات (Installed services) باید فقط یه English باشه و یه Farsi. اگر چند تا Farsi هست یا Arabic هست Remove کنشون.
    ممنون من اینکار رو کردم ولی فقط یک فارسی بود و یک انگلیسی باز هم پاکشون کردم و از اول add کردمشون ولی مشکلم حل نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

من یه ویندوز XP دارم که روش یه یوزر دارم . پسورد نگذاشته بودم و خودش خودکار میداد welcome و شروع . ولی حالا لاگین ازم میخواد و توی اعصاب میزنه ( چون من که یه اکانت دارم و پس ندارم ) . حالا چیکار کنم مثل قبل مستقیم بره .
    در ضمن لاگین هم سروری شدی ( مثل کافینت یا هر شبکه ای با چند اکانت ) . اینو چه جوری میشه عوض کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

و این پنجره تو شروع ویندوز نشونه ی چیه ؟

ممنون .

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    مي خواستم بدونم اين پك هاي آيكوني كه از اينترنت دانلود ميكنيم رو چطوري بايد جايگزين آيكونهاي ويندوز بكنم؟

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

مي خواستم بدونم اين پك هاي آيكوني كه از اينترنت دانلود ميكنيم رو چطوري بايد جايگزين آيكونهاي ويندوز بكنم؟
    بهترين كار اينه كه از نرم افزارهاي خاص خودشون استفاده كنيد. مثل Icon packger

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کجا میتونم یه لیست کامل از short cut هایی که تو ویندوز هست پیدا کنم؟؟
    کسی نبود جواب ما را بده؟؟؟

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام!
    وقتی که ویندوزم میاد بالا قسمت مال شبکه با تاخیر چندثانیه ای میاد بالا .. مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه shiningphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

من قبلا" در مورد ویندوز اکس پی 32 و 64 سوال پرسیده بودم و یه تاپیک به من معرفی کردید ولی کامل جوابمو نگرفتم؟

سوال اولم اینه که اگه من xp 64 bit رو کامپیوترم نصب کنم و کامپیوتر بتونه اون رو بالا بیاره این معنی رو میده که سخت افزار من قابلیت پردازش این ویندوز رو داره یا اینکه باعث کندی سرعت کامپیوتر میشه؟

سوال دوم اینکه ویندوز 64 بیت چند ساله به بازار اومده و اینکه نسبتا" به من بگید برنامه ها یا بازیهایی که توی بازار هست معمولا" با 64 بیت سازگار هستند یا اینکه کار کردن با این ویندوز از این نظر و پیدا کردن درایورها دردسر داره ؟

با تشکر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من يك Windows XP SP3 با يك SP2 داشتم بعد هاردمو برداشتم بردم وصلش كردم به يك كامپيوتر ديگه
    (Windows Vista SP1 داشت)
    توش چيزي ريختم ولي بعد از اينكه به كامپيوتر خودم وصلش كردم هنگام اومدن صفحه بوت ميگه
    error to loading operation system يا يك همچين چيزي
    فكر كنم فايل بوتش پاك شده باشه يا مشكلي براش بوجود امده باشه؟
    اگه اره
    چجوري ميتونم يك فايل بوت درست كنم
    چون يك هارد ديگه هم دارم ميتونم روي اون يك Windows نصب كنم تا كامپيوتر بالا بياد

البت نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه اطلاعاتي كه توي 2 تا درايو هاردم كه توش ويندوز بود برام خيلي مهمه و نميخوام اونا رو از دست بدم
    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد چون الان كارم خيلي گيره و يك جورايي مسئله مرگ و زندگيه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •