تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 360 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام

چند وقته که موقعی که میخوام وارد دو تایپک زیر بشم با پیغام Invalid پست مواجه میشم .نمیدونم مشکل کار از

کجاست.دیگه دارم قید این دوتا تایپک رو میزنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بچه ها،این کاربر فعالای انجمن چه نوع کاربران فعالی هستند؟

پدرام،بهروز و خیلیای دیگه،کاربر فعال انجمن هستند! کدوم انجمن؟ این یعنی اینکه تو همه انجمنا هستند؟ یا تو چند تا انجمن بودند،جا نبوده همه رو بنویسن،نوشتن کاربر فعال انجمن؟!
    ربطی نداره !!!
    فکرکنم سایه و سعید رونالدو هم فعال هستن ! ولی سالی یه بارم به زور سر میزنن
    من هم نمی دونم جریان چیه !

داره خودمونی میشه hayejan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5

چگونه کنار اسم خود عکس بگذاریم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

چگونه کنار اسم خود عکس بگذاریم؟
    فکر کنم منظور شما همون آواتار باشه
    بعد از لوگین کردن توی انجمن به این لینک برید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

چرا در قسمت تنظیمات امضا و در بخش مربوط به بزرگی فونت به من اجازه نمیده تا سایز فونت را از 3 بیشتر تنظیم کنم(یعنی اگر شد4 پیغام خطا میده) آیا شما هم با این موضوع روبرو هستید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سلام دوستان

چرا در قسمت تنظیمات امضا و در بخش مربوط به بزرگی فونت به من اجازه نمیده تا سایز فونت را از 3 بیشتر تنظیم کنم(یعنی اگر شد4 پیغام خطا میده) آیا شما هم با این موضوع روبرو هستید.
    خب خیلی سادست
    گروه کاربری من و شما گروه افراد ثبت نام شده است و
    در اختیارات جدید اندازه فونت امضاها مدیران این طور برنامه ریزی و تعیین کرده اند که برای جلوگیری از بهم ریختگیری احتمالی صفحات حداکثر سایز برای نوشتن امضا 3 باشد.

با تشکر یه بچه پر رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    آقا میثم یه انتقاد دارم ! چرا پستهای بخش بازی آنلاین شمارش نمیشه فرقش با بحث های دیگه چیه !
    به خاطر این کار شما من یدونه privat masage نمیتونم بفرستم اینم شد قانون !
    خوب اونم واسه خودش انجمن توش بچه ها زحمت میکشن ای بی انصافی نیست زحمتشون نادیده گرفته بشه !
    اگه بخش بازی از نظر شما بی ارزش هست کلا پاکش کنید
    اینطوری خیال همه راهت تره !
    یا اگه این کارم نمیکنید واسه بچه های گیم Private mesage رو باز کنید خودایی آدم لنگ میمونه
    اگه توجه کنید ترفدارای بخش بازی کمتر از بخشای دیگه نیستن شایدم بیشتر باشن !
    من موندم شما رو چه حسابی میگید که پستای بخش بازی شمارش نمیشن !
    لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید ممنون

داره خودمونی میشه زهرا2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    يه مسئله اي هست كه كمي منو دلگير و ناراحت كرده
    و اونم تذكر مديران به كاربراي تازه وارد هست
    من كاربري هستم كه چندماه پيش در اين سايت ثبت نام و تازه چند روزه كه فعاليت خودم رو آغاز كردم ...
    و به خاطر تازه وارد بودنم و آشنايي نداشتن با قسمت هاي مختلف سايت و انجمن ها ، به مقالات جديد من تذكر دادن

ناراحتم براي اينكه كساني كه به من تذكر دادن متوجه نشدن كه من تازه وارد هستم و تازه شروع به فعاليت كردم و هنوز نمي دونم كه مقاله جديد رو بايد تو كدوم قسمت ايجاد كنم !

و اين كه من هنوز با سايت كامل آشنا نشدم اشكالي داره ؟ و بايد به من تذكر بدن ؟ حتي زير آي دي من نوشته شده در آغاز فعاليت ولي كسي توجهي نمي كنه
    كاشكي يكم درك كنيد
    و به ما تازه وارد ها كه هنوز با قسمت هاي مختلف سايت آشنا نيستيم و ممكنه كه مقالات جديد رو در قسمت نامربوط ايجاد كنيم ، كمي حق بديد
    البته ايجاد كردن مقالات در انجمن و قسمت هاي نامربوط هميشه ادامه پيدا نمي كنه و بعد از اينكه چند بار در سايت فعاليت كرديم و با قسمت ها آشنا شديم آن وقت مي فهميم كه مقاله جديد رو بايد در قسمت مربوطه و مشخصي ايجاد كرد

ولي خب..من بازم معذرت مي خوام كه مقاله ايي رو در انجمن نامربوط به خودش ايجاد كردم.اميدوارم ديگه تكرار نشه
    Last edited by زهرا2007; 30-12-2007 at 16:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سلام
    من كاربري هستم كه چندماه پيش در اين سايت ثبت نام و تازه چند روزه كه فعاليت خودم رو آغاز كردم ...
    و به خاطر تازه وارد بودنم و آشنايي نداشتن با قسمت هاي مختلف سايت و انجمن ها ، به مقالات جديد من تذكر دادن

ناراحتم براي اينكه كساني كه به من تذكر دادن متوجه نشدن كه من تازه وارد هستم و تازه شروع به فعاليت كردم و هنوز نمي دونم كه مقاله جديد رو بايد تو كدوم قسمت ايجاد كنم !

و اين كه من هنوز با سايت كامل آشنا نشدم اشكالي داره ؟ و بايد به من تذكر بدن ؟ حتي زير آي دي من نوشته شده در آغاز فعاليت ولي كسي توجهي نمي كنه
    كاشكي يكم درك كنيد
    و به ما تازه وارد ها كه هنوز با قسمت هاي مختلف سايت آشنا نيستيم و ممكنه كه مقالات جديد رو در قسمت نامربوط ايجاد كنيم ، كمي حق بديد
    البته ايجاد كردن مقالات در انجمن و قسمت هاي نامربوط هميشه ادامه پيدا نمي كنه و بعد از اينكه چند بار در سايت فعاليت كرديم و با قسمت ها آشنا شديم آن وقت مي فهميم كه مقاله جديد رو بايد در قسمت مربوطه و مشخصي ايجاد كرد

ولي خب..من بازم معذرت مي خوام كه مقاله ايي رو در انجمن نامربوط به خودش ايجاد كردم.اميدوارم ديگه تكرار نشه
    ناراحتی نداره که !

مدیران به طور دوستانه تذکر می دن در واقع تذکر که نیمشه گفت
    می خوان یادتون بدن !

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام

كاشكي يكم درك كنيد

اتفاقا" این مورد تو همه انجمن ها باید رعایت شه...تو انجمن موسیقی اگه کاربر پستاش کم باشه،و به نوعی تازه وارد باشه،اگه تاپیک خلافی بزنه،همکارای عزیز،تاپیکش رو قفل نمی کنن،تا دلسرد نشه...یا اگه پست اشتباهی بزنن،به دوستانه ترین تذکر اقدام می کنن...

اونجا هم احتمالا" دوستانه تذکر دادن...نمی دونم والا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •