تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 272 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض روش كاري لوئيس فليپه اسكولاري مناسب نبود.

ه گزارش خبرگزاري فارس ديديه دروگبا اظهار داشت: روش هاي كاري و تمريني اسكولاري همخواني با شرايط تيم و ليگ برتر نداشت. متاسفانه در اين زمينه او پافشاري مي كرد و تيم بيشتر دچار مشكل مي شد.
    اين مهاجم ساحل عاجي دو هفته پس از عزل مربي برزيلي از كادر فني چلسي افزود: يكي از عادت نادرست او، اين بود كه يك نفر از بازيكنان را عامل شكست معرفي مي كرد كه چنين مسئله اي در دنياي فوتبال امروزي، رايج و مطرح نيست.
    او ادامه داد: من از خود مي پرسم چطور امكان دارد بابت هفته ها كسب نتايج نامطلوب فقط يك عضو تيم، مسئول باشد؟
    دروگبا عنوان كرد: ‌اگر اسكولاري دقت لازم را به خرج مي داد،‌ تيم از صدر جدول فاصله نمي گرفت.

++++++++++

دروگبا: اگر مالك چلسی بودم، مورينيو هنوز اينجا بود

مهاجم ساحل عاجي چلسي به اتحاد دوباره آبي هاي لندن اميدوار است.

در حالي که آبي هاي لندن اين روزها فراز و نشيب هاي بسياري را پشت سر مي گذارند، چشم اميد هواداران چلسي به سرمربي جديد اين تيم است.

پس از برکناري لوئيس فليپه اسکولاري، گاس هيدينک به عنوان سرمربي جديد چلسي برگزيده شد و مهاجم ساحل عاجي اين تيم اعتقاد دارد که هيدينک هلندي مي تواند اتحاد از دست رفته را به چلسي بازگرداند.

ديديه دروگبا در گفت و گو با روزنامه Sun اظهار داشت: «هيدينک دقيقاً همان چيزي است که چلسي در حال حاضر به آن نياز دارد. زماني که شما تيمي همچون چلسي را هدايت مي کنيد بايد در هنگام سختي به تيم اتحاد ببخشيد نه اينکه بازيکنان را از يکديگر جدا کنيد. چلسي يک خانواده است، و خانواده به باهم بودن نياز دارد.»

دروگبا همچنين گفت: «وقتي اسکولاري شروع به مقصر جلوه دادن بازيکنان کرد، اين کار او بسيار بد بود. عنوان کردن نام يک بازيکن به عنوان مقصر در آنچه براي يک تيم 24 نفره رخ داده، کار اشتباهي است.»

مهاجم ساحل عاجي چلسي که گفته مي شود در برکناري آورام گرانت سرمربي سابق چلسي نقش عمده اي داشته است، چندي پيش از سوي اسکولاري مورد اتهام قرار گرفت که سعي در تخريب وضعيت سرمربي برزيلي داشته است.

دروگبا دراين باره گفت: «از اينکه اسکولاري چنين حرفي زده بود حيرت زده شدم. يک بازيکن چگونه مي تواند پاسخگوي پيروزي ها در چند هفته و از دست دادن امتيازها باشد؟»

وي خاطرنشان کرد: «فوتبال يک ورزش تک نفره نيست. وقتي شما بازي ها را با پيروزي پشت سر مي گذاريد، همه خوشحال هستند و درکنار يکديگر از اين مساله لذت مي برند. اما از طرفي، در زمان شکست هم، تمامي اعضاي تيم در کنار يکديگر متحمل شکست مي شوند.»

وي در پايان خاطرنشان كرد: «اگر به اندازه مالك باشگاه قدرت داشتم، ژوزه مورينيو هنوز اينجا بود. من براي اسكولاري به عنوان يك انسان و يك مربي احترام قائل هستم، اما من در هيچ گفت و گويي با مالك باشگاه مبني بر بركناري او حضور نداشتم.»

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام

1-0 استون ویلا رو بردیم و رفتیم سوم ....

نسبتا خوب بازی کردیم موقعیت های خوبی داشتیم . استون ویلا هم تیم خوبی بود

خوشحالم که بعد از چند سال استون ویلا رو تو خونش بردیم

تبریک

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

هورآآآ هورآآآ بردیم بازی رو
    ولی من نتونستم بازیو ببینم
    بعد از یه دهه تونستیم تو زمینشون ببریمشون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حالا با روحیه ای عالی به مصاف یوونتوس میریم....

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

منم تبریک میگم.
    واقعا بچه ها دارن به خودشون میان.
    امیدوارم روحیه از دست رفتشون رو کاملا به دست بیارن
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض هیدینک: شانسی برای یووه باقی نمی گذاریم

سرمربی هلندی تیم چلسی دوست داشت زمان بیشتری برای مقابله با یوونتوس در اختیار داشت.

چلسی و یوونتوس در جام قهرمانان یک دیدار خارق العاده در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهند کرد. " گاس هیدینک " سرمربی آبی ها معتقد است شب فوق العاده ای در مقابل یووه خواهند داشت.

سرمربی سابق استرالیا به " ANSA " گفت:« من دوست داشتم زمان بیشتری برای آماده کردن تیم برای این نبرد در اختیار داشتم، اگرچه ممکن نبود. عذر یا بهانه ای نمی آورم.»

از " هیدینک " در مورد یوونتوس پرسیدند که او گفت:« یوونتوس؟ آن ها یک تیم بزرگ هستند اما من برای آن ها شانسی باقی نمی گذارم.»

" هیدینک " سرمربی سابق چلسی، " کلودیو رانیری " را یک مربی و آقای محترم خطاب کرده است. " رانیری " در بین سال های 2000 تا 2004 سرمربی چلسی بود و در سال 2007 بعد از صعود یوونتوس از سری B هدایت این تیم را به عهده گرفت.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

دوستان امشب قراره تلویزیون اول بازی لیورپول و رئال رو نشون بده. بعد بازی چلسی رو با تاخیر...
    کسی نمیدونه از کدوم کانال ماهواره میشه مستقیم بازی امشب چلسی رو ببینیم؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

SKI sport 1
    ART Sport
    Nova Sport

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من که بازیهای چلسی رو ساعت 4 صبح هم بزاره میشینم میبینم!!!

ایشالا امشب میترکونیم ... پیش بینی من : چلسی 2-0 یووه

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فکر کنم اگه جان تری امشب کارت زرد بگیره بازی بعدی رو محروم میشه !! :(
    امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

به امید پیروزی در دو بازی رفت و برگشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •