تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 206 از 1635 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

همون طور که از عکس های پست قبلی معلومه رنگ های fz28 از sx10 طبیعی تره. s2000 یه مقدار با رنگ ها مشکل داره. و اینجا یه تفاوت دیگه ی sx1 با sx10 هم معلوم شد. رنگ های sx1 خیلی بهتر هستن و وایت بالانسش بهتر عمل میکنه. البته از نظر کیفیت عکس (جزئیات و نویز) هیچ فرقی با sx10 نمیکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوربین fz28 رو تا حدودی بررسی کردم و به نظرم خیلی جمع و جور و سبک و خوش دسته. دیشب اون دوستم که خریده بود زنگ زد گفت کیفیت عکساش خیلی بده و n73 بهتر عکس میگیره. رفتم ببینم قضیه چیه دیدم راست میگفت. کیفیت عکس ها خیلی بد بود. دوربینو بردم خونه و پس از کلی کلنجار رفتن معلوم شد به خاطر این بوده که با حافظه ی داخلی عکس میگرفته. وقتی مموری گذاشتم دیدم درست شد. بعد از این که در حالت های مختلف عکس گرفتم به این نتیجه رسیدم که خیلی کیفیت عکساش خوبه. تنظیمات به درد بخوری داره و بعد از یه مدت کار کردن و یاد گرفتن قلقش میشه عکسای خوبی گرفت. البته رو حالت ia هم خیلی خوبه و خودش تنظیمات رو به بهترین نحو انجام میده و حتی حالت ماکرو اتومات داره که دیگه لازم نیست بذاری رو ماکرو. کیفیت فیلم برداریش هم عالیه.
    البته شما با حافظه داخلی می توانید 9 شات با بهترین کیفیت و 4شات با فرمت raw عکس بگیرید. فقط در این حالت مود hd فعال نیست.احتمالا کیفیت در حالت دیفالت رو پایین ترین گزینه قرار گرفته که در داخل منو قابل تنظیم می باشه.
    نمی دونم با مود qmenu دوربین کار کردید یا نه ولی یک سری تنظیمات ضروری رو جلو چشمه کاربر میاره, و همچنین اسکرول 4 جهته آن که کاربر کمتر به منو اصلی دوربین روجوع میکنه.همچنین af هوشمند که می تونه روی سوژه در حال حرکت فوکوس کنه و قفل کنه و و سوژه را تعقیب کنه.البته برای سوژه های که سرعتشان زیاد نیست.در دوربین های دیگه این قابلیت ها شاید باشه ولی برای من جالب بوده.
    اگه دوست شما مشکلی با تنظیمات دوربین داشتن من در خدمت هستم.
    Last edited by unforgiven2009; 12-03-2009 at 18:03.

3. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خیلی ممنون. نه این موردی که من میگم ربطی به تنظیمات کیفیت نداشت فقط به طرز محسوسی کیفیت پایین بود که اون هم نفهمیدم چطور به حافظه ی داخلی ربط داره. الان هیچ مشکلی نداره. چند تا عکس درست حسابی هم انداختیم که شاید فردا آپ کردم.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون. نه این موردی که من میگم ربطی به تنظیمات کیفیت نداشت فقط به طرز محسوسی کیفیت پایین بود که اون هم نفهمیدم چطور به حافظه ی داخلی ربط داره. الان هیچ مشکلی نداره. چند تا عکس درست حسابی هم انداختیم که شاید فردا آپ کردم.
    راستی کارت حافظه 1 گیگی که فروشنده داده گرفتید یا حجم بالاتر خریدید و اگه اینطوره مارکش چیه و چه قیمتی؟
    برای نمایش عکس ها با فرمت RAW هم نیاز به کدک مخصوص این دوربین است که فقط ویستا رو پشتیبانی میکنه. میتونید از نرافزار همراه دوربین برای مشاهده و تبدبل این فرمت استفاده کنید یا از نرافزار Adobe DNGConverter_5_2 که مخصوص این سری از دوربین های پانا هست استفاده کنید.
    Last edited by unforgiven2009; 12-03-2009 at 18:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

راستش بازش نکردیم که بعدا بدیم عوضش کنیم. فکر کنم یه 4 یا 8 ترنسند بگیره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یه کیف هم داده که ظاهرا دوربین توش جا نمیشه. امان از دست اینا...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    یه جایی خودنه بودم که میشه بعضی از دوربینا رو آپدیت کرد (نرم افزاری) آیا پاناسونیک مدل fz8 رو هم میشه آپدیت کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستش بازش نکردیم که بعدا بدیم عوضش کنیم. فکر کنم یه 4 یا 8 ترنسند بگیره.
    یه کیف هم داده که ظاهرا دوربین توش جا نمیشه. امان از دست اینا...
    بنظرم توشیبا هم بد نیست تفاوت قیمتی هم با ترنسند نداره من 22 خریدم 8 گیگ sd hc کلاس 4 .از علاالدین طبقه دوم بورس رمه.
    بهتره توجه به حجم بالای فیلمبرداری رم 8 بخرید اگه فیلم برداری برای دوستت اهمیت داره. البته رمهای 16 هم امده ولی فکر کنم الان قیمتش بالاست.این دوربین تا32 گیگ رو پشتیبانی میکنه.
    کیفش برای سری fz8,fz7 هستش. باید یکم باهاش کلنجار بری تا جا باز کنه اونوقت میتونی کجو ماوج تو کیف جاش بدی

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یه جایی خودنه بودم که میشه بعضی از دوربینا رو آپدیت کرد (نرم افزاری) آیا پاناسونیک مدل fz8 رو هم میشه آپدیت کرد؟
    می شه اگه لازم باشه سایتش قرار میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

fz28 فعلا آپدیت نداره.
    جناب unforgiven فکر کنم الان یه کم پایین تره. یکی میگفت ترنسند 8 گیگ کلاس 6 الان 18 19 تومنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •