تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 211 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    آقا یه مدافع جوون بود که فرگوسن میخواست برای فصل قبل بگیره ولی نشد و قرار شد یه فصل دیگه هم صبر کنن. اسمش الان یادم نیست. تو لیگ صربستان بازی میکرد. کسی خبری چیزی نداره؟

موفق باشین.
    88/4/9

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونی: می‏توانم جای خالی رونالدو و ته‏وز را پر کنم
    Ariensport.com: " وین رونی " معتقد است می‏تواند در مرکز خط حمله جای خالی " کریستیانو رونالدو " و " کارلوس ته‏وز " را پر کند.

با انتقال 80 میلیون پوندی " رونالدو " به رئال مادرید و جدایی حتمی " کارلوس ته‏وز "، منچستر یونایتد سخت به دنبال جذب یک مهاجم گلزن است اما " رونی " اعلام کرد می‏تواند در حط حمله شیاطین سرخ بدرخشد.

" رونی " به تایمز گفت: « ما دو بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم و طبیعتاً امیدوارم بازیکنان جدیدی به خدمت بگیریم. در میان آن‏ها کریستیانو و کارلوس در فصل گذشته و فصل‏های قبل از آن گل‏های زیادی برای ما به ثمر رساندنداما فکر می‏کنم بتوانم جای خالی آن‏ها را پر کنم. قبلاً هم گفته‏ام، اگر در پست اصلی خودم بازی کنم، توانایی انجام این کار را دارم. »

ستاره انگلیسی منچستر یونایتد افزود: « می‏خواهم در جایی بازی کنم که احساس می‏کنم بهترینم. خیلی از مردم فکر می‏کنند بهترین پست برای من، مرکز خط حمله است نه کناره‏های زمین. »

منبع:اسکای اسپورت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منچستر با همین تیمی که داره میتونه پوز رئال رو به خاک بمالونه و به همه ثابت کنه که منچستر تیم واقعی دنیای فوتباله که تنها بازیکن میسازه و اصلاً اهل ستاره خریدن نیست

به نظر من رونی میتونه کل بار منچستر رو به دوش بکشه و این تیمو دوباره قهرمان کنه

به امید قهرمانی منچستر در فصل آینده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا رئال با منچستر نباید مقایسه کرد تیمی که 6 ساله هیچ حرفی برای گفتن ندار که نباید با برترین تیم دنیا تو این چند سال مقایسه کرد
    امسال سال خونه تکونی بود این اتفاق هر چند سال یه بار میفته مثلا زمانی که کانتئنا رفت یا بعد از قهرمانی اروپا تو سال 99

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر من رونی میتونه کل بار منچستر رو به دوش بکشه و این تیمو دوباره قهرمان کنه
    این که البته اغراقه!
    اصلا رئال رو با منچستر نباید مقایسه کرد تیمی که 6 ساله هیچ حرفی برای گفتن نداره که نباید با برترین تیم دنیا تو این چند سال مقایسه کرد
    قابل پیش بینی نیست، شاید اونا هم امسال بدرخشن.
    در نهایت مهم،
    ثبات (منچستر از زمان تاسیس لیگ برتر در سال 92 هرگز خارج از سه تیم برتر لیگ انگلیس قرار نگرفت که از این حیث هیچ یک از 9 باشگاه بزرگ دیگه اروپا در این بازه زمانی چنین رکوردی رو نزدن و تا الآن هم پابرجاست؛ تعدد قهرمانیها در انگلیس و حضورهای مداوم و معمولا قابل توجه در لیگ قهرمانان هم که بر همه آشکاره) ،
    مدیریت درست(با توجه به مشکلات مدیریتی زیاد اعم از تبانی و سو ء استفاده های مالی و بحرانهای مالی که باشگاههای بزرگ زیادی در جهان باهاشون درگیر بوده یا هستن)
    و از همه مهمتر مربیگری ممتازه که منچستر رو متفاوت جلوه میده و خیلی از باشگاههای بزرگ از این فاکتورها کم بهره یا بی بهرن.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

و اینک چند خبر خوش به نقل از گل :

والنسیا رسما به منچستر پیوست :
    Breaking News: Manchester United Sign Atonio Valencia From Wigan Athletic

خبر بعدی تقریبا بنزما رو باید یه منچستری دونست :
    Benzema Is Close To Joining Manchester United - Lyon Teammate Pjanic
    گاهی اوقات بازیکنا بهتر خبر دارن .

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

و اینک چند خبر خوش به نقل از گل :

والنسیا رسما به منچستر پیوست :
    Breaking News: Manchester United Sign Atonio Valencia From Wigan Athletic

خش خبر باشي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم

ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.

2009/7/1 14:43:02

سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.

ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

متاسفانه بايد بهت بگم كه بنزما هم به رئال اومد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

متاسفانه بايد بهت بگم كه بنزما هم به رئال اومد

ونگر: چرا به رئال نرفتم

مربی آرسنال از وفاداری‌اش به توپچی‌ها گفته است.

2009/7/1 257

سایت گل: آرسن ونگر مدت‌ها مورد توجه رئال مادرید بود و این باشگاه به دنبال آن بود که مربی فرانسوی را به هدایت تیم بگمارد، اما ونگر در کنار آرسنال ماند.

او گفته است پروژه‌ای که در آرسنال شروع کرده بود دارد به ثمر می‌نشیند و به همین دلیل دوست داشت در آرسنال بماند. او همچنین گفته در آرسنال از آزادی کامل برخوردار است و شاید در تیم‌های دیگر نمی‌توانست تا این حد آزاد باشد و تیم، باشگاه و تجهیزات ورزشی را مدیریت کند. گفته می‌شود ونگر طراحی کوچک‌ترین جزئیات ورزشگاه امارات را هم به عهده داشته و او بوده که خواسته طبق رسوم فنگ‌شویی رختکن به شکل منحنی طراحی شود.

ونگر می‌گوید: «رئال مادرید یک نمایش مبتنی بر فوتبال است. اما در این ورزش جنبه‌های دیگری هم هست: این که یک تیم و بازیکنان را با فرهنگی که می‌خواهید بسازید و دانش و سبک خاص خود را در آن به کار برید اهمیت بسیاری دارد. پروژه ما در آرسنال دارد ادامه می‌یابد و می‌خواهم آن را تا پایان ببینم. از این سبک فوتبال بسیار لذت می‌برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •