سلام
آقا یه مدافع جوون بود که فرگوسن میخواست برای فصل قبل بگیره ولی نشد و قرار شد یه فصل دیگه هم صبر کنن. اسمش الان یادم نیست. تو لیگ صربستان بازی میکرد. کسی خبری چیزی نداره؟
موفق باشین.
88/4/9
سلام
آقا یه مدافع جوون بود که فرگوسن میخواست برای فصل قبل بگیره ولی نشد و قرار شد یه فصل دیگه هم صبر کنن. اسمش الان یادم نیست. تو لیگ صربستان بازی میکرد. کسی خبری چیزی نداره؟
موفق باشین.
88/4/9
رونی: میتوانم جای خالی رونالدو و تهوز را پر کنم
Ariensport.com: " وین رونی " معتقد است میتواند در مرکز خط حمله جای خالی " کریستیانو رونالدو " و " کارلوس تهوز " را پر کند.
با انتقال 80 میلیون پوندی " رونالدو " به رئال مادرید و جدایی حتمی " کارلوس تهوز "، منچستر یونایتد سخت به دنبال جذب یک مهاجم گلزن است اما " رونی " اعلام کرد میتواند در حط حمله شیاطین سرخ بدرخشد.
" رونی " به تایمز گفت: « ما دو بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم و طبیعتاً امیدوارم بازیکنان جدیدی به خدمت بگیریم. در میان آنها کریستیانو و کارلوس در فصل گذشته و فصلهای قبل از آن گلهای زیادی برای ما به ثمر رساندنداما فکر میکنم بتوانم جای خالی آنها را پر کنم. قبلاً هم گفتهام، اگر در پست اصلی خودم بازی کنم، توانایی انجام این کار را دارم. »
ستاره انگلیسی منچستر یونایتد افزود: « میخواهم در جایی بازی کنم که احساس میکنم بهترینم. خیلی از مردم فکر میکنند بهترین پست برای من، مرکز خط حمله است نه کنارههای زمین. »
منبع:اسکای اسپورت
منچستر با همین تیمی که داره میتونه پوز رئال رو به خاک بمالونه و به همه ثابت کنه که منچستر تیم واقعی دنیای فوتباله که تنها بازیکن میسازه و اصلاً اهل ستاره خریدن نیست
به نظر من رونی میتونه کل بار منچستر رو به دوش بکشه و این تیمو دوباره قهرمان کنه
به امید قهرمانی منچستر در فصل آینده
اصلا رئال با منچستر نباید مقایسه کرد تیمی که 6 ساله هیچ حرفی برای گفتن ندار که نباید با برترین تیم دنیا تو این چند سال مقایسه کرد
امسال سال خونه تکونی بود این اتفاق هر چند سال یه بار میفته مثلا زمانی که کانتئنا رفت یا بعد از قهرمانی اروپا تو سال 99
این که البته اغراقه!
قابل پیش بینی نیست، شاید اونا هم امسال بدرخشن.
در نهایت مهم،
ثبات (منچستر از زمان تاسیس لیگ برتر در سال 92 هرگز خارج از سه تیم برتر لیگ انگلیس قرار نگرفت که از این حیث هیچ یک از 9 باشگاه بزرگ دیگه اروپا در این بازه زمانی چنین رکوردی رو نزدن و تا الآن هم پابرجاست؛ تعدد قهرمانیها در انگلیس و حضورهای مداوم و معمولا قابل توجه در لیگ قهرمانان هم که بر همه آشکاره) ،
مدیریت درست(با توجه به مشکلات مدیریتی زیاد اعم از تبانی و سو ء استفاده های مالی و بحرانهای مالی که باشگاههای بزرگ زیادی در جهان باهاشون درگیر بوده یا هستن)
و از همه مهمتر مربیگری ممتازه که منچستر رو متفاوت جلوه میده و خیلی از باشگاههای بزرگ از این فاکتورها کم بهره یا بی بهرن.
و اینک چند خبر خوش به نقل از گل :
والنسیا رسما به منچستر پیوست :
Breaking News: Manchester United Sign Atonio Valencia From Wigan Athletic
خبر بعدی تقریبا بنزما رو باید یه منچستری دونست :
Benzema Is Close To Joining Manchester United - Lyon Teammate Pjanic
گاهی اوقات بازیکنا بهتر خبر دارن .
خش خبر باشي![]()
ویدیچ: همه پیشنهادهارا رد کردم
ستاره صربستانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایش اعلام کرد که بزرگترین تیمهای اروپایی به دنبال جذب او بودند ولی او با رد تمامی این پیشنهادها تصمیم به ادامه حضور در منچستر دارد.
2009/7/1 14:43:02
سایت گل:نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی شیاطین سرخ اعلام کرد که با رد پیشنهاد بارسلونا، میلان و رئال مادرید ، تصمیم دارد تا فصل بعدی را نیز در اولدترافورد سپری کند. ویدیچ مبدل به یکی از مهمترین و کلیدی ترین بازیکنان باشگاه انگلیسی شده است و فصل گذشته توانست دو جایزه بازیکن منتخب از سوی هواداران و همچنین بازیکن منتخب بازیکنان منچستر را به خود اختصاص دهد.
ابراز تمایل برای خریداری او امری اجتناب ناپذیر است ولی ویدیچ خود را متعهد می داند و در این رابطه در گفت و گو با روزنامه سان گفته:«از تیم باشگاهی ام راضی هستم و انگیزه زیادی برای موفقیت با منچستر در فصل بعد دارم. در هفتههای گذشته پیشنهادات متعددی از باشگاه های بزرگی همچون میلان، بارسلونا و رئال داشتم ولی بسیار صادقانه تمام این پیشنهادات را به خاطر مربی ام، سرالکس رد کردم. من گقتم که سرالکس مرا پرورش داده تا بتوانم بازیکن صاحب نامی در لیگ برتر و اروپا باشم.» پس از پیشنهاد جنجالی سران بارسا برای جذب ویدیچ، سرالکس دستمزد هفتگی او را از هفته ای 20000 پوند به هفته ای 70000 پوند افزایش داد. ویدیچ ادامه داد:« پس از آنکه سران میلان و رئال برای خریداری من وارد عمل شدند، مسئولان بارسلونا از راه رسیدند. آنها آماده بودند تا باقراردادی 30 میلیون پوندی مرا به نوکمپ ببرند ولی مطمئن باشید که من تا پایان قراردادم که در سال 2012 به اتمام خواهد رسید در اولدترافورد خواهم ماند.» ویدیچ در سال 2006 به منچستر پیوست و بیش از 102 بار برای این تیم به میدان رفته است.
متاسفانه بايد بهت بگم كه بنزما هم به رئال اومد
ونگر: چرا به رئال نرفتم
مربی آرسنال از وفاداریاش به توپچیها گفته است.
2009/7/1 257
سایت گل: آرسن ونگر مدتها مورد توجه رئال مادرید بود و این باشگاه به دنبال آن بود که مربی فرانسوی را به هدایت تیم بگمارد، اما ونگر در کنار آرسنال ماند.
او گفته است پروژهای که در آرسنال شروع کرده بود دارد به ثمر مینشیند و به همین دلیل دوست داشت در آرسنال بماند. او همچنین گفته در آرسنال از آزادی کامل برخوردار است و شاید در تیمهای دیگر نمیتوانست تا این حد آزاد باشد و تیم، باشگاه و تجهیزات ورزشی را مدیریت کند. گفته میشود ونگر طراحی کوچکترین جزئیات ورزشگاه امارات را هم به عهده داشته و او بوده که خواسته طبق رسوم فنگشویی رختکن به شکل منحنی طراحی شود.
ونگر میگوید: «رئال مادرید یک نمایش مبتنی بر فوتبال است. اما در این ورزش جنبههای دیگری هم هست: این که یک تیم و بازیکنان را با فرهنگی که میخواهید بسازید و دانش و سبک خاص خود را در آن به کار برید اهمیت بسیاری دارد. پروژه ما در آرسنال دارد ادامه مییابد و میخواهم آن را تا پایان ببینم. از این سبک فوتبال بسیار لذت میبرم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)