تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 291 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انتقاد متزلدر به رونالدو

هورااسپرت, کریستوف متزلدر, مدافع رئال مادرید کریستیانو رونالدو, ستاره پرتغالی منچستریونایتد را مورد انتقاد قرار داد.

این ملی پوش آلمانی از اینکه رونالدو ادعا کرده است بازیکنان استثنایی 100 میلیون پوند می ارزند, ناراحت شده است.
    او در واکنش به این گفته رونالدو اظهار داشت:" آنها بازیکنانی استثنایی هستند که می توانند یک تیم را متحول کنند,اما در شرایط فعلی که همه با مشکلات مالی و بحران اقتصادی روبرو هستند , نباید گفته شود که یک بازی 100 میلیون پوند می ارزد و اتفاق نادری است."

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سانيول: مصدوميت بخشى از وجودم شده است

سرانجام و پس از ماه ها مبارزه، ويلى سانيول مغلوب مصدوميت كهنه خود شد. در حالى كه هواداران بايرن مونيخ منتظر بازگشت ويلى سانيول به ميادين بودند، اين مدافع ملى پوش فرانسوى تصميم گرفت براى هميشه با مستطيل سبز خداحافظى كند.

در حالى كه حدود يك هفته از خداحافظى سانيول مى گذرد، اين مدافع فرانسوى درباره علت تصميم خود به خبرنگار «بيلد» گفت: «ديگر خسته شده بودم. هر چه تلاش كردم بى فايده بود. هر كارى كه براى خلاصى از اين مصدوميت كردم فايده اى نداشت. اين مصدوميت لعنتى بخشى از وجودم شده، احساس مى كنم همه جا با من است و قصد جدايى هم ندارد!

سانيول در خصوص دوران نقاهت خود به خبرنگار بيلد گفت: «پس از مصدوميت با خودم عهد كردم كه از هيچ تلاشى براى بازگشت به دنياى فوتبال دريغ نكنم. واقعاً هم به عهد خود وفا كردم و با تمام تلاش سعى كردم اين مصدوميت را مغلوب كنم و دوران نقاهتم را با موفقيت پشت سر بگذارم. اگر پزشكان مى گفتند كه روزى ۲ ساعت فيزيوتراپى كنم، روزى ۳ تا ۴ ساعت اين كار را مى كردم. در طى يك سال گذشته زندگى ام در فيزيوتراپى و آب درمانى خلاصه شده بود. براى بازگشت به ميادين عزم خود را جزم كرده بودم، اما متأسفانه هفته پيش به نتيجه اى كه دوست نداشتم رسيدم. همه چيز بى فايده بود. اين مصدوميت لعنتى خيال ندارد من را رها كند. من ديگر توان مبارزه كردن با آن را ندارم. اعتراف مى كنم كه او از من قوى تر است!»
    سانيول در ادامه در خصوص تمرينات چند هفته اخير خود گفت: «وقتى پزشكان احساس كردند كه مصدوميتم تا حدى بر طرف شده به من اجازه دادند تا تمريناتم را شروع كنم. از همان اولين روزى كه دويدن و تمرينات سبكم را آغاز كردم، درد شديدى را به همراه داشت. در چند روز اول سعى كردم بدون توجه به اين درد شديد، به كارم ادامه دهم اما واقعاً بعد از چند روز به اين نتيجه رسيدم كه قادر به ادامه تمرينات نيستم. درد، تمام توانم را گرفته بود. در پايان هم مجبور شدم بر خلاف ميل باطنى ام تصميم بگيرم و براى هميشه از دنياى حرفه اى فوتبال خداحافظى كنم.»

سانيول در ادامه صحبت هايش اين تصميم را يكى از سخت ترين تصميم هاى زندگى اش خواند و گفت: «واقعاً سخت است، تلخ ترين لحظه براى انسان زمانى است كه بخواهد از چيزى كه دوست دارد جدا شود، من عاشق فوتبال بودم. بيشتر زندگى ام را با فوتبال گذرانده بودم. فوتبال به بخشى از زندگى ام تبديل شده بود. هيچ وقت، حتى در دوران مصدوميتم هم به جدا شدن از فوتبال فكر نمى كردم. واقعاً تصميم سختى بود. مى توانم به جرأت بگويم كه سخت ترين تصميم زندگى ام را گرفتم. متأسفانه ديگر نبايد به حضور در مستطيل سبز فكر كنم. تمام فكر و ذكرم بايد دنياى پس از فوتبال باشد. بايد براى خودم دنياى جديد را بسازم. در زندگى يك چيز را ياد گرفته ام. ياد گرفته ام كه نبايد حسرت گذشته را بخورم. بايد فقط به آينده فكر كنم. شايد بتوانم در آينده به عنوان يك مربى موفق به دنياى توپ گرد باز گردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سانوگو جانشين اییبسویچ

مهاجم ساحل عاجى باشگاه وردربرمن با قراردادى قرضى تا پايان فصل جارى بوندس ليگا به تيم صدرنشين هافنهايم پيوست.
    مصدوميت وداد ايبيسويچ بهترين گلزن حال حاضر ليگ آلمان كه تا پايان فصل قادر به حضور در ميادين نخواهد بود، مسئولان اين باشگاه را بر آن داشت تا يك مهاجم گلزن ديگر به خدمت بگيرند و بر همين اساس نيز بوبكر سانوگو مهاجم ساحل عاجى وردربرمن با قراردادى قرضى كه در پايان فصل جارى مى تواند تمديد شود، به تركيب اين تيم پيوست.

سانوگو در اين باره گفت: اين واقعاً شگفت انگيز و جالب توجه است. در حال حاضر هم خوشحال هستم و هم ناراحت. من در برمن راحت بودم اما مى خواستم شانس بيشترى براى بازى پيدا كنم و به همين دليل نيز به هافنهايم پيوستم.

مهاجم جديد تيم صدرنشين ليگ آلمان كه سابقه بازى در تيم هايى همچون العين امارات، كايزرسلاترن و هامبورگ را نيز در كارنامه دارد۸۴، بار در بوندس ليگا به ميدان رفته و ۲۴ گل به ثمر رسانده است. او در ۱۶ بازى ملى نيز ۸ گل وارد دروازه حريفان كرده است.

ابرارورزشي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وداع زودهنگام دورتموند از مسابقات فوتبال جام حذفي آلمان

تيم پرسابقه بورسيا دورتموند وداع زود هنگامي از رقابت‌هاي فوتبال جام حذفي
    باشگاه‌هاي آلمان (ليگا پوكال) داشت. به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات شب گذشته/ چهارشنبه/ با صعود دو تيم مدعي وردربرمن و بايرلوركوزن به جمع هشت تيم پاياني و حذف دورتموند به پايان رسيد.
    در حساسترين بازي اين مرحله تيم بورسيا دورتموند در ورزشگاه خانگي خودوست فالن با حساب ‪۲‬بر يك مغلوب وردربرمن ديگر تيم مطرح فوتبال آلمان شد.
    براساس اين گزارش نتايج مسابقات به شرح ذيل است:
    - دورتموند يك - وردربرمن ‪۲‬
    گل ها: الكساندر فري (‪ (۱۱‬براي دورتموند و هوگوآلميدا (‪ (۶۲‬و كلوديو پيزارو (‪ (۸۱‬براي وردربرمن
    - بايرلوركوزن ‪ - ۳‬انرگي كوتبوس يك
    گل ها: پاتريك هلمس (‪ ،(۱۲‬ميشل كادلچ (‪ (۲۹‬و ريناتو آگوستو (‪ (۴۳‬براي بايرلوركوزن و اروين اسكلا (‪ (۹۰‬براي انرگي كوتبوس
    - ولفسبورگ ‪ - ۵‬هانزاروستوك يك
    گل ها: گرافيته (‪ ۸۶ ،۵۸‬و‪ ،(۹۰‬كاي بولو (‪ - ۶۵‬گل به خودي) و كريستين گنتنر (‪ (۷۹‬براي ولفسبورگ و فيلينگر (‪ (۶۸‬براي هانزاروستوك
    - كارلسروهه صفر - وهن يك
    گل: كانيگ (‪ (۷۳‬براي وهن

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا/
    دژاگه غايب ولفسبورگ مقابل كلن

خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم ولفسبورگ در اولين بازي دور برگشت بوندس ليگا امكان همراهي هم تيمي هاي خود را ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس تيم فوتبال ولفسبورگ فردا(شنبه) در ورزشگاه راين انرژي ميهمان اف.ث.كلن در است.
    براي اين بازي فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ مجاز به استفاده از اشكان دژاگه نيست. اين بازيكن به علت دريافت كارت زرد در آخرين بازي دور رفت و پنج كارته شدن ،‌ محروم شده است.
    دژاگه در بازي هايي كه در جدول زير درج شده كارت زرد گرفت تا از انجام بازي با كلن محروم شود:

هفته دوم: بازي با بوخوم - تساوي 2 بر 2
    هفته سوم: بازي با فرانكفورت،‌تساوي 2 بر 2(دژاگه يكي از 2 گل تيمش را زد)
    هفته پنجم: بازي با هامبورگ ،‌برد 3 بر صفر(دژاگه يكي از گل هاي تيمش را زد)
    هفته شانزدهم: بازي با هانوفر ،‌برد 2 بر يك
    هفته هفدهم:بازي با وردربرمن،‌باخت 2 بر يك

تركيب مورد نظر ماگات اينچنين گزارش شده است:
    دروازه بان:
    بنگاليو

خط دفاع:
    ريتر، سيمونيچ،‌بارزاگلي، شفر

خط مياني:
    خوزه،‌هاسبه،‌زاكاردو، ميسموويچ

خط حمله:
    گرافيت ،‌دژكو

فرانكفورتر نويه پرسه: مهدوي كيا در آستانه بازگشت

روزنامه فرانكفورتر نويه پرسه چاپ آلمان نوشت: مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در آستانه بازگشت به روزهاي اوج خود است.
    اين روزنامه افزود، مهدوي كيا در تمرينات زمستاني پيش از شروع نيمه دوم مسابقات فصل بوندسليگا، پيشرفت خوبي از خود نشان داده است.
    مهدوي كيا به دنبال عملكردي متوسط در اوايل فصل، با بازي خوبش در ديدارهاي دوستانه اخير، توجه سرمربي تيم فرانكفورت را به خود جلب كرده است به طوريكه فردهلم فونكل ضمن ابراز رضايت از وي گفت: مهدوي كيا به زودي در تركيب اصلي تيم قرار خواهد گرفت.
    خود اين بازيكن هم اظهار داشت: در آمادگي مطلوبي به سر مي‌برم و از اينكه مي‌توانم بدون هيچ مصدوميتي بازي كنم، خوشحالم. اميدوارم در برلين در تركيب اصلي تيم قرار بگيرم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان بايرني امشب بازي بايرن مونيخ و هامبورگ رو ميتونيد از شبكه ard المان براحتي نگاه كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یک هوادار دورتمند جان خود را از دست داد

دیدار میان بورسیا دورتمند و وردربرمن در چهارچوب رقابت های جام حذفی آلمان حادثه آفرید و یک طرفدار 21 ساله دورتمند جان خود را از دست داد.

یکی از هواداران دورتمند قبل از سوت پایان دیدار که سعی می کرد از نرده های ورزشگاه بالا برود، هفت متر سقوط کرد و بطور جدی آسیب دید.
    این طرفدار جوان که به گفته پلیس آلمان مقدار زیادی الکل مصرف کرده بود، اهل " داتلن " بود و بعد از رساندن وی به بیمارستان درگذشت. همچنین به گفته پلیس در این حادثه هیچ فرد دیگری دخالت نداشته است.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باید بازی زیبایی باشه
    ان شا ا.. می بریم و انتقام نیم فصل اول رو می گیریم
    اولیچ هم که محرومه کارمون راحتتر خواهد بود

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماركوس بابل، مربي كنوني اشتوتگارت و بازيكن پيشين بايرن‌مونيخ، پس از شكست سنگين خانگي پنج بر يك برابر تيم سابق خود در جام حذفي گفت: «من خيلي خوشحال بودم كه داور سوت پايان بازي را زد.» او واقعا حق داشت. چون BMW ساخت مونيخ سه‌شنبه اين هفته در جام حذفي آلمان در زمين شهر BENZ (اشتوتگارت) آنگونه گاز داد كه همه هواداران فوتبال در آلمان انگشت به دهان ماندند. در اين بازي باز هم ثابت شد كه فرانك ريبري هنوز حرف اول را در بايرن‌مونيخ مي‌زند. ستاره فرانسوي بايرن‌مونيخ در دقيقه 16، گل دوم بايرن‌مونيخ را به ثمر رسانده بود، حتي در دقيقه 75 (كه داور يك پنالتي اشتباه را براي بايرن‌مونيخ گرفته بود) خواست توپ را با يك ضربه چيپ وارد دروازه كند چون ديده بود كه اين تصميم داور درست نبود و ينس‌لمان، دروازه‌بان اشتوتگارت توانست به راحتي توپ او را مهار كند و زماني كه پس از پايان بازي، خبرنگاران كانال ZDF آلمان از او پرسيد كه چرا توپ وارد دروازه نشده است؟ او با حالت شوخي گفت كه پاي او هنگام شليك توپ ليز خورده است. بايرن‌مونيخ چنان خوب بازي كرد كه اوتمار هيتسفلد، مربي پيشين بايرن‌مونيخ و كنوني تيم ملي سوييس، گفت: «بايرن‌مونيخ امشب برابر اشتوتگارت، نه تنها در بوندس‌ليگا بلكه حتي در ليگ قهرمانان نيز يك نامزد بزرگ قهرماني است. آنها در همه سمت‌ها واقعا عالي هستند. شواين اشتايگر در اين بازي نشان داد كه مي‌تواند در آينده به خوبي هر چه تمامتر جاي بالاك را در تيم ملي آلمان پر كند. من بايد از يورگن كلينزمان كه خيلي‌ها در شروع فصل از او ايراد مي‌گرفتند تعريف كنم كه توانسته است از شواين اشتايگر و فرانك ريبري در جناحين راست و چپ مياني خود يك زوج خوب به وجود بياورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض آينده فان بومل و زي روبرتو به زودي مشخص مي شود

باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز پنج شنبه اعلام کرد انتظار مي رود آینده مارک فان بومل و زي روبرتو بازيکنان اين باشگاه تا اواسط ماه آينده مشخص شود.
    قرارداد مارک فان بومل سي و يک ساله و زي روبرتو سي و چهار ساله ژوئن امسال به پايان مي رسد و باشگاه بايرن مونيخ به انها پيشنهاد کرده است قرارداد خود را براي يکسال با اين باشگاه تمديد کنند و منتظر تصميم اين دو بازيکن در اين خصوص است.
    يورگن کلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت : اگر فان بومل و زي روبرتو به يک يا دو هفته ديگر براي تصميم گيري نياز دارند مشکلي وجود ندارد.
    کيلنزمن خاطر نشان کرد :زي روبرتو بازيکني موثر است و در بالاترين سطح تمرين و به همين شيوه نيز بازي کرده و از ان نوع بازيکناني است که مورد نياز ماست.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين وي افزود : ما اميدواريم زي روبرتو قرارداد خود را با بايرن مونيخ تمديد کند.

Iribnews

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •