سلام کسی می دونه چه جوری منویی که با نرم افزار sothink dhtml menu ایجاد شده را وارد قالب جوملا کرد
سلام کسی می دونه چه جوری منویی که با نرم افزار sothink dhtml menu ایجاد شده را وارد قالب جوملا کرد
سلام
من یه تم نصب کردم
ولی وقتی اجرا میشه دو تا ارور بالا سر صفحه سایت میاد
Notice: Undefined variable: default_font in C:\wamp\www\fa-IR_Joomla_Software_Group_full.1.5.15v9\templates\t ranslucent\menu_styleloader.php on line 7
Notice: Undefined variable: default_style in C:\wamp\www\fa-IR_Joomla_Software_Group_full.1.5.15v9\templates\t ranslucent\menu_styleloader.php on line 8
علتش چیه و باید چکار کنم؟
در ضمن خیلی قالب هم بدون مشکل نصب کردم
ممنون
![]()
ویرایش شد ........
Last edited by S-M-P30; 25-02-2010 at 12:28.
سلام
لطفاً نرم افزاری برای طراحی منوی جوملا به من معرفی کنید
سلام
کی آپدیت میشه؟
هیچ تمی نمیتونم نصب کنم کمک!!!!!!!!!
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد
چی کار کنم؟
سلام
ببخشید
نمیدونم سوالم رو اینجا باید مطرح کنم یا نه ولی هر چی گشتم غیر از اینجا جایی رو پیدا نکردم
در جوملا چطور میشه زیر منو را طوری طراحی کرد که با قرار دادن موس بر روی منوی بالایی زیر منو نمایش داده بشه و احتیاجی به کلیک بر روی منو برای نشون دادن زیر منو ها نباشه؟
امیدوارم سوالم روشن باشه.
برای مثال این سایت رو ببینید
بازم ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
Last edited by reza41; 04-03-2010 at 19:25.
من قبلا به این مشکل برخورد کردم. برای حلش , در کنترل پنل سایت , نوع PHP را به fastcgi تغییر دادم و درست شد.
امیدوارم مشکل شما هم اینطوری برطرف بشه.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
سلام
من از کامپوننتهای آماده استفاده می کنم و معمولا امکان تغییرات جزیی مانند رنگ ها در این کامپوننتها وجود داره.
نرم افزار خاص جوملا ندیدم. ولی منویی که شما با برنامه های متفرقه میسازید, معمولا امکان قرار دادن در قالب جوملا را بوسیله دستکاری فایل اصلی قالب و نیز تعیین مسیر درست فایلهای جاوا اسکریپت و تصاویر در سرور , را دارد.
با سلام
من مدتی است با نصب سایت جومولای خود مشکل دارم و خطای safe mode و DisplayError می گیرد علت آن
چیست؟ لینک آنرا در زیر می گذارم با تشکر رضا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....ایا از دوستان کسی میتونه راسه تبدیل قالب 1.013 به 1.5 به من کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)