تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 2376 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بچها خوبه یه نظر سنجی برای این تایپیک ایجاد بشه؟
    درباره چی باشه؟
    درسته اما من يكي وجدانا اجازه نمي ده حتي اپسيلوني به رنگ قرمز گرايش پيدا كنم.
    منم نمیتونم حتی یک ذره به قرمزها فکر کنم.حتی اگه با نتیجه گرفتن این تیم چیزی هم به استقلال برسه.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای من مسائل ملی مهم هست برای همین مطمئنن در اسیا پرسپولیس را نماینده کشورم می دونم و براش ارزوی موفقیت دارم به نظر من پرسپولیس و استقلال یک روح در دو بدن هستند اگه روزی یکیشون نابود شد شک نکنید اون یکی هم بعد از مدتی نابود میشه!
    خود من با وجود اینکه از طرفداران سپاهان متنفرم برای تشویق این تیم در بازیهای اسیا به ورزشگاه می رفتم(هرچند چندبار با تماشاگران وحشیش درگیر شدم)
    در مورد نظر سنجی من فکر نمی کنم زیاد جالب بشه یک جورای لوث می کنه تاپیک را مگر سوال خیلی خاص باشه.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض تفاوت مهم استقلال و پرسپوليس

پرسپولیس و استقلال یک روح در دو بدن هستند اگه روزی یکیشون نابود شد شک نکنید اون یکی هم بعد از مدتی نابود میشه!

علي رضا جان علاقه به ميهن شما تحسين برانگيز هستش اما خواهشا استقلال رو با يك تيم مثل پرسپوليس در يك پيكره و اشتراك قرار نده.حداقلش فكر كنم98 درصد استقلالي هاي فروم با اين جمله شما مخالف هستن.
    استقلال و پرسپوليس هرگز در يك سيستم و رده نبودند،نيستند و نخواهند بود.
    ممنونم
    منم نمیتونم حتی یک ذره به قرمزها فکر کنم.حتی اگه با نتیجه گرفتن این تیم چیزی هم به استقلال برسه.
    تاييد ميشه.خيلي هم تاييد ميشه.
    Last edited by Rjoun; 30-07-2008 at 09:33.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

اقای علیرضا جان اولین شرط استقلالی بودن تنفر از شانسپولیسه حتی اگه با بردشون هم استقلال قهرمان بشه باز هم ما برای باختشون دعا می کنیم چون فقط خدا می دونه اگه با برد اونا ما قهرمان بشیم چه منتی رو سرمون میذارن

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علي رضا جان علاقه به ميهن شما تحسين برانگيز هستش اما خواهشا استقلال رو با يك تيم مثل پرسپوليس در يك پيكره و اشتراك قرار نده.حداقلش فكر كنم98 درصد استقلالي هاي فروم با اين جمله شما مخالف هستن.
    استقلال و پرسپوليس هرگز در يك سيستم و رده نبودند،نيستند و نخواهند بود.
    ممنونم

.
    تاييد ميشه.خيلي هم تاييد ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

یه نظر سنجی در مورد اینکه استقلال در چه جامی قهرمان میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقای علیرضا جان اولین شرط استقلالی بودن تنفر از شانسپولیسه حتی اگه با بردشون هم استقلال قهرمان بشه باز هم ما برای باختشون دعا می کنیم چون فقط خدا می دونه اگه با برد اونا ما قهرمان بشیم چه منتی رو سرمون میذارن
    به این قضیه فکر نکرده بودم. راست میگی. دوست ندارم این شانسپولیسیا حتی یک درصد تو موفقیت استقلال نقش داشته باشن. جا داره اینو یه مرتبه دیگه تکرار کنم:

نه دیگه نشد دیگه استقلال اگه استقلال هستش ایکس و ایگرگ نمیشناسه همرو میترکونه...من با حرفRjoun موافقم.
    عشقست استقلال

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

با تشكر از امير.سعيد و unartig كه اسم گلش رو نمي دونم.
    نشون داديد كه استقلالي واقعي هستيد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سعید جون اصلا این طور نیست من استقلال را به خاطر تاریخش و به خاطر بازیکنان و خیلی چیزهای دیگر دوست دارم.
    اما من مسائل ملی را من به سرخابی ها ترجیح می دم اگر قرار باشه پرسپولیس بره تو اسیا و نام ایران را زنده کنه من خودم میشم یک طرفدار تیفوسی اون.
    پرسپولیس رقیب ما هست و اتفاقا من هم به شدت با خیلی هاشون کری دارم اما یه لحظه فکر کنید پرسپولیس نبود اون وقت ایا استقلال هم جذابیتی داشت؟همیشه باید بد باشه تا خوب معنا پیدا کنه همیشه باید شب باشه تا روز معنا پیدا کنه همیشه باید سرخ باشه تا ابی هم معنا پیدا کنه....
    من استقلال را در کنار پرسپولیس دوست دارم اصلا جذابیت لیگ ما به همین رقابت سرخابی ها هست.
    Last edited by Alireza Taji; 30-07-2008 at 11:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بيگ‌زاده: يك گل براي پرسپوليس كنار گذاشته‌ام

هاشم بيگ‌زاده هم براي خودش بازيكن عجيبي است، يك روز از ارادت قلبي‌اش به پرسپوليس گفت و اينكه از بچگي در روياي اين تيم بوده اما پس از استعفاي اجباري حاج‌حبيب، او استخاره كرده و بد آمده تا با وجود قرارداد داخلي با اين تيم سر از ميز مذاكره با حاجي فتح‌الله دربياورد.
    بازيكن سابق مقاومت‌سپاسي شيراز در اين فصل پيراهن آبي را خواهد پوشيد و همراه با هواداران اين تيم مقابل حريفان قرار مي‌گيرد و انگيزه فراوان و انرژي تمام ناشدني‌ هاشم مي‌تواند رمز موفقيتش باشد كه به‌خاطر عمل آپانديس، تمرينات سبك و انفرادي را در دستور كار داشت. وي اين روز‌ها همراه با تيم تمرين مي‌كند و حسابي هم آماده است: «از اردوي تركيه با بچه‌ها تمرين كردم و خيلي اميدوارم در تركيب اصلي قرار بگيرم» هاشم خيلي اميدوار نشان مي‌دهد و حتي اعتقاد دارد اگر در تركيب قرار بگيرد با دوندگي و جنگندگي نشان مي‌دهد لايق اين حضور است. او ادامه مي‌دهد: «ماجراي انتقالم به پرسپوليس بالا و پايين فوتبال است و من ديگر به اين مساله فكر نمي‌كنم.
    مطمئن باشيد در اين فصل بهترين بازي‌هايم را ارائه مي‌دهم و در داربي امسال يك گل هم براي پرسپوليس كنار گذاشته‌ام.» البته اين ادعاها را هر بازيكن جديدي كه به پرسپوليس و استقلال مي‌آيد تكرار مي‌كند ولي شرايط داربي براي هر بازيكن جديدي دلهره‌آور است و حتي نيمي از قابليت‌هايشان به نمايش درنمي‌آيد.
    بيگ‌زاده البته اين مساله را كري نمي‌داند: «نه، كري‌خواني نيست و با تمريناتي كه در تركيه داشتيم و جديت و تلاشي كه اميرخان داشته، همه‌چيز در زمين مشخص خواهد شد. اينجا همه با هم يكدل شده‌اند تا استقلال جديدي را به ميدان بفرستيم.» او هنوز هم هواي شيراز را در سر دارد: اين را حتما بنويسيد، دلم براي پيرواني و سردارجعفري و مردم شيراز تنگ شده، چه روز‌هاي خوبي در حافظيه داشتيم، دلم تنگ شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •