درباره چی باشه؟
منم نمیتونم حتی یک ذره به قرمزها فکر کنم.حتی اگه با نتیجه گرفتن این تیم چیزی هم به استقلال برسه.درسته اما من يكي وجدانا اجازه نمي ده حتي اپسيلوني به رنگ قرمز گرايش پيدا كنم.
درباره چی باشه؟
منم نمیتونم حتی یک ذره به قرمزها فکر کنم.حتی اگه با نتیجه گرفتن این تیم چیزی هم به استقلال برسه.درسته اما من يكي وجدانا اجازه نمي ده حتي اپسيلوني به رنگ قرمز گرايش پيدا كنم.
برای من مسائل ملی مهم هست برای همین مطمئنن در اسیا پرسپولیس را نماینده کشورم می دونم و براش ارزوی موفقیت دارم به نظر من پرسپولیس و استقلال یک روح در دو بدن هستند اگه روزی یکیشون نابود شد شک نکنید اون یکی هم بعد از مدتی نابود میشه!
خود من با وجود اینکه از طرفداران سپاهان متنفرم برای تشویق این تیم در بازیهای اسیا به ورزشگاه می رفتم(هرچند چندبار با تماشاگران وحشیش درگیر شدم)
در مورد نظر سنجی من فکر نمی کنم زیاد جالب بشه یک جورای لوث می کنه تاپیک را مگر سوال خیلی خاص باشه.
پرسپولیس و استقلال یک روح در دو بدن هستند اگه روزی یکیشون نابود شد شک نکنید اون یکی هم بعد از مدتی نابود میشه!
علي رضا جان علاقه به ميهن شما تحسين برانگيز هستش اما خواهشا استقلال رو با يك تيم مثل پرسپوليس در يك پيكره و اشتراك قرار نده.حداقلش فكر كنم98 درصد استقلالي هاي فروم با اين جمله شما مخالف هستن.
استقلال و پرسپوليس هرگز در يك سيستم و رده نبودند،نيستند و نخواهند بود.
ممنونم
تاييد ميشه.خيلي هم تاييد ميشه.منم نمیتونم حتی یک ذره به قرمزها فکر کنم.حتی اگه با نتیجه گرفتن این تیم چیزی هم به استقلال برسه.
Last edited by Rjoun; 30-07-2008 at 09:33.
اقای علیرضا جان اولین شرط استقلالی بودن تنفر از شانسپولیسه حتی اگه با بردشون هم استقلال قهرمان بشه باز هم ما برای باختشون دعا می کنیم چون فقط خدا می دونه اگه با برد اونا ما قهرمان بشیم چه منتی رو سرمون میذارن
تاييد ميشه.خيلي هم تاييد ميشه![]()
یه نظر سنجی در مورد اینکه استقلال در چه جامی قهرمان میشه؟
به این قضیه فکر نکرده بودم. راست میگی. دوست ندارم این شانسپولیسیا حتی یک درصد تو موفقیت استقلال نقش داشته باشن. جا داره اینو یه مرتبه دیگه تکرار کنم:
![]()
با تشكر از امير.سعيد و unartig كه اسم گلش رو نمي دونم.
نشون داديد كه استقلالي واقعي هستيد![]()
سعید جون اصلا این طور نیست من استقلال را به خاطر تاریخش و به خاطر بازیکنان و خیلی چیزهای دیگر دوست دارم.
اما من مسائل ملی را من به سرخابی ها ترجیح می دم اگر قرار باشه پرسپولیس بره تو اسیا و نام ایران را زنده کنه من خودم میشم یک طرفدار تیفوسی اون.
پرسپولیس رقیب ما هست و اتفاقا من هم به شدت با خیلی هاشون کری دارم اما یه لحظه فکر کنید پرسپولیس نبود اون وقت ایا استقلال هم جذابیتی داشت؟همیشه باید بد باشه تا خوب معنا پیدا کنه همیشه باید شب باشه تا روز معنا پیدا کنه همیشه باید سرخ باشه تا ابی هم معنا پیدا کنه....
من استقلال را در کنار پرسپولیس دوست دارم اصلا جذابیت لیگ ما به همین رقابت سرخابی ها هست.
Last edited by Alireza Taji; 30-07-2008 at 11:21.
بيگزاده: يك گل براي پرسپوليس كنار گذاشتهام
هاشم بيگزاده هم براي خودش بازيكن عجيبي است، يك روز از ارادت قلبياش به پرسپوليس گفت و اينكه از بچگي در روياي اين تيم بوده اما پس از استعفاي اجباري حاجحبيب، او استخاره كرده و بد آمده تا با وجود قرارداد داخلي با اين تيم سر از ميز مذاكره با حاجي فتحالله دربياورد.
بازيكن سابق مقاومتسپاسي شيراز در اين فصل پيراهن آبي را خواهد پوشيد و همراه با هواداران اين تيم مقابل حريفان قرار ميگيرد و انگيزه فراوان و انرژي تمام ناشدني هاشم ميتواند رمز موفقيتش باشد كه بهخاطر عمل آپانديس، تمرينات سبك و انفرادي را در دستور كار داشت. وي اين روزها همراه با تيم تمرين ميكند و حسابي هم آماده است: «از اردوي تركيه با بچهها تمرين كردم و خيلي اميدوارم در تركيب اصلي قرار بگيرم» هاشم خيلي اميدوار نشان ميدهد و حتي اعتقاد دارد اگر در تركيب قرار بگيرد با دوندگي و جنگندگي نشان ميدهد لايق اين حضور است. او ادامه ميدهد: «ماجراي انتقالم به پرسپوليس بالا و پايين فوتبال است و من ديگر به اين مساله فكر نميكنم.
مطمئن باشيد در اين فصل بهترين بازيهايم را ارائه ميدهم و در داربي امسال يك گل هم براي پرسپوليس كنار گذاشتهام.» البته اين ادعاها را هر بازيكن جديدي كه به پرسپوليس و استقلال ميآيد تكرار ميكند ولي شرايط داربي براي هر بازيكن جديدي دلهرهآور است و حتي نيمي از قابليتهايشان به نمايش درنميآيد.
بيگزاده البته اين مساله را كري نميداند: «نه، كريخواني نيست و با تمريناتي كه در تركيه داشتيم و جديت و تلاشي كه اميرخان داشته، همهچيز در زمين مشخص خواهد شد. اينجا همه با هم يكدل شدهاند تا استقلال جديدي را به ميدان بفرستيم.» او هنوز هم هواي شيراز را در سر دارد: اين را حتما بنويسيد، دلم براي پيرواني و سردارجعفري و مردم شيراز تنگ شده، چه روزهاي خوبي در حافظيه داشتيم، دلم تنگ شده.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)