اینیستا: بازگشتم نزدیک است.
این سه شنبه 6 هفته از مصدوم شدن آندرس اینیستا در دیدار مقابل بازل می گذرد. این هافبک در مصاحبه با تلوزیون بارسا، در مورد وضعیت خودش و تیم در این زمان از فصل توضیح داد.
تصویر آندرس اینیستا در حالی که در میانه بازی لیگ قهرمانان از زمین مسابقه بیرون رفت و ران راست خود را مورد مداوا قرار می داد، تصویری است که هوارداران بارسا می خواهند فراموش کنند. شش هفته بعد، او تقریبا به پایان دوران درمان خود رسیده است.
هشت امتیاز اختلاف با تیم دوم جدول و 12 امتیاز اختلاف با رئال مادرید. اکنون چه؟
خب، ادامه دادن به همین روش در آخرین بازی قبل از تعطیلات. مهمترین موضوع، استحکام روحی تیم است و ما باید تا آخر آن را حفظ کنیم.
بدون این روحیه، وقتی اتوئو پنالتی را از دست داد، ممکن بود شما برنده نشوید. اما بازیکنان رو به جلو ادامه دادند.
این یکی از نقاط کلیدی در مورد این تیم است. از همان ابتدا ما به شیوه خود بازی کردیم و رفتیم که ببریم. بعضی بازیها آسانتر هستند و برخی سخت تر، اما این روحیه است که تا پایان شما را محکم نگه می دارد.
به چه فکر می کردید وقتی درنته آن فرصت فوق العاده را داشت؟
من ایمان زیادی به ویکتور والدس دارم و او در تک به تکها واقعا خوب است. خوشبختانه توانست ضربه درنته را بگیرد و ما بردیم.
و بعد از اینکه بارسا دو گل زد، همه دیوانه شدند؟
مادرید دو فرصت داشت و ما پنالتی را از دست داده بودیم. به همین دلیل گل اتوئو حیاتی بود. و گل مسی لذت کار را بیشتر کرد و ما با مادرید 12 امتیاز اختلاف پیدا کردیم.
با هشت امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم جدول، تیم چگونه تصمیم دارد این فرم را حفظ کند؟
هشت امتیاز فاصله زیادی است اما هنوز بازیهای زیادی وجود دارند و ما باید این موضوع را همواره در ذهن خود داشته باشیم.
امروز دقیقا 6 هفته از مصدومیتت می گذرد. چه احساسی داری؟
من احساس خوبی دارم و در آستانه بازگشت هستم.
تو هفته پیش تمرین کردی. باید حس خیلی خوبی بوده باشد.
خیلی زیاد، چون مصدوم شدن بدترین اتفاقی است که می تواند برای یک بازیکن رخ دهد. وقتی به کار کردن و تمرین کردن با هم تیمی هایتان برمیگردید، احساس خیلی خوبی است. زمان زیادی طول نخواهد کشید تا دوباره بازی کنم، و این چیزی است که واقعا می خواهم.
آیا این اتفاق روز یکشنبه مقابل ویارئال رخ خواهد داد؟
من دارم به روتین عادی برمی گردم و باید ببینیم این هفته چگونه پیش می رود. هروقت آماده باشم، بازی خواهم کرد. وقتی مصدوم شدم، گفتم که تا 100% آماده نباشم، برنمی گردم. نمی خواهم زودتر از آنچه باید برگردم چون ممکن است با مصدومیتی طولانی تر روبرو شوم.
برداشتت از تیم، زمانی که خودت بیرون بودی چه بود؟
از بیرون نمی توانی کار زیادی انجام دهی و این حس خوبی نیست. اما من خوب بوده ام چون تیم خیلی خوب کار کرده است.
در مورد این فصل تا اینجا چه نظری داری؟
تیم خیلی خوب است. ما از ابتدا سخت کار کردیم و اکنون داریم نتایج آن را می بینیم. اما ما در دو بازی نخست، به نومانسیا باختیم و با راسینگ مساوی کردیم و مردم نگران بودند. از آن موقع، نتایج خوب شده اند و ما باید به تلاش ادامه دهیم تا همین روند ادامه داشته باشد.
به هوادارن چه می گویی تا این احساس خوشی زیاد مهار شود؟
مردم می دانند که بردن لیگ و برنده شدن در هر بازی چقدر سخت است. خیلی قبل نبود که ما چیزی نمی بردیم. این نشان می دهد که باید پاهایمان رو محکم روی زمین بگذاریم.
آیا می توانید اتفاقات فصل پیش را به بازیکنان جدید منتقل کنید؟
آسان است چون سال خیلی سختی بود. حال ما باید او زمانهای خوب نهایت استفاده را کنیم و از آن لذت ببریم. بعلاوه، ما می خواهیم در پایان فصل کار اصلی را انجام دهیم و فهرمانی به دست بیاوریم.
تو با وجود سن کم، چیزهای زیادی را با بارسا تجربه کرده ای. چگونه بوده است؟
اوقات خوب و همچنین اوقات خیلی بد وجود داشته اند اما همه به من کمک کرده اند رشد کنم. شما از زمانهای خوب و زمانهای بدی که می توانید نقاط مثبت آن را استخراج کنید، درس می گیرید. ما اکنون باید از وضعیتمان لذت ببریم و بدانیم که در انتهای فصل اوضاع می تواند بهتر نیز شود.