تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 413 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

واكنش ادميلسون به موفقيت هاي اخير بارسلونا :
    روزهاي بحراني بارسا هم فرا مي رسد
    خبرگزاري فارس: مدافع سابق بارسلونا و حال حاضر ويارئال اسپانيا گفت: روزي شاهد شرايط بحراني بارسلونا خواهيم بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، ادميلسون عنوان كرد: اكنون بارسلونا در همه بازي هاي خود به پيروزي دست پيدا مي كند. وقتي يك تيم مدام پيروز مي شود همه چيز خوب است و كارها درست پيش مي رود.
    وي افزود: بگذاريد تا زمان بحراني بارسا هم فرا برسد آن وقت درباره پپ گوارديولا قضاوت كنيد. ريكارد در بدترين شرايط مارا به مقصود مي رساند او بهترين بود و ما بدترين.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوی به لیگ قهرمانان می اندیشد

هرناندز: منچستر شانس بزرگ، لیورپول خطرناک

ژاوی هرناندز در حالی نظاره گر قهرمانی هم تیمی هایش در فینال لیگ قهرمانان سال 2006 بود که خود بر روی نیمکت تیم بارسلونا نشسته بود. بارسلونای رویایی آن سال که رونالدینیو را نیز در اختیار داشت با اقتدار قهرمان برجسته ترین لیگ فوتبال دنیا یعنی لیگ قهرمانان اروپا شد. ژاوی در آن ایام دچار مصدومیت شده بود و به تازگی از مصدومیت بازگشته بود. هرناندز 28 ساله درباره آن روزها میگوید: من مصدومیت داشتم. من سر موقع بازگشته بودم اما برای بازی فینال لیگ قهرمانان آماده نبودم و تیم نیز به من نیازی نداشت. من می خواهم تا در فینال با بارسلونا بازی کنم و قهرمان شویم.
    بارسلونا در فصل جاری با کنار گذاشتن فرانک رایکارد و جدایی ستاره تاثیرگذارش رونالدینیو که در دوران طلایی بارسلونا نقش مهمی را بر عهده داشت کار را با پپ گواردیولای جوان شروع کرد. تیم بارسا علیرغم استارت ضعیف در ابتدای فصل اکنون قدرتمندانه در صدر لالیگا قرار گرفته است و همین هفته گذشته بود که توانست حریف قدر خود یعنی رئال مادرید را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد. بارسلونای متحول شده در لیگ قهرمانان نیز نمایش خوبی از خود به اجرا گذاشته است. ژاوی و هم تیمی هایش بعد از مشخص شدن حریفشان در مرحله اول حذفی لیگ قهرمانان که تیم ---- فرانسه است می گوید: شما هرگز نمی دانید که آیا شما شانس قهرمانی هستید چرا که همانند بارسا تیمهای خوب دیگری نیز هستند. من فکر میکنم منچستریونایتد بزرگترین شانس قهرمانی است ولی شما هرگز نمی دانید در رقابتی با قابلیت غیر قابل پیش بینی بودن لیگ قهرمانان چه می گذرد. شما کارتان را تا ماه مارس خوب انجام می دهید و در یک مسابقه شما ممکن است حذف شده باشید. شما باید در اوج عملکردتان باشید. همین مسئله دلیل سخت بودن کسب پیروزی در این رقابتهاست.
    ژاوی که همچنان نقش موثرش را در خط میانی بارسا حفظ کرده درباره لیورپول و مربی و ستاره اسپانیایی اش نیز هشدار می دهد. او می گوید: من تیم لیورپول را تیم خیلی قوی ای دیدم. آنها خیلی منسجم هستند و خیلی آماده و دقیق به همراه یک مربی باهوش. من همچنین اینترمیلان را نیز دوست دارم. آنها خیلی تهاجمی بازی نمی کنند اما گل زدن در مقابل آنها مشکل است و معدود مسابقه ای را می بازند.
    بارسلونا در فصل گذشته به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسیده بود ولی حریفشان منچستریونایتدی بود که سرانجام قهرمانی را از آن خود کردند. پیامد حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان همان تحولاتی بود که پیشتر ذکر شد. ژاوی در این باره می افزاید: ما از دو سال با کسب دو قهرمانی در لیگ و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان آمده بودیم و شاید مردم به تجدید جاه طلبی هایشان نیاز داشتند. اساساً آنچه که (گواردیولا) تغییر داده است نظمی است که برقرار شده است. ما بعنوان یک تیم از این مسئله سود برده ایم و این کار در ورزشهایی که تیمی هستند بنیادی است. در سطح فوتبالی او یک سیستم خیلی تهاجمی را اجرا کرده است که هم برای هواداران و هم برای ما خیلی جذاب است. ما در طول هر مسابقه درصد بالایی از تصاحب توپ را در اختیار داریم و این سبب میشود که هم ما و هم هواداران از بازی لذت ببرند.
    ژاوی درباره نگاهش به گواردیولا از جهتی دیگر می گوید: روابط من با پپ همیشه براساس احترام استوار بوده است. او همیشه بعنوان یک فوتبالیست تحسین شده است و من این شانس را داشته ام که شخصاً او را بشناسم. بنابراین روابط شخصی ما خیلی خوب است. این روابط همانند آن دورانی است که سه سال ما با هم تیمی بودیم و اکنون او بعنوان یک مربی شگفت انگیز است. در فوتبال، شناخت دوطرفه ما از همدیگر فوق العاده است.
    گواردیولا در سال 92 توانسته است بعنوان بازیکن افتخار کسب قهرمانی لیگ قهرمانان را تجربه کند و اکنون که مربیگری این تیم بزرگ را بر عهده دارد میتواند از این شانس بهره ببرد که همچون مربی بزرگ پیشین بارسلونا یعنی رایکارد هم در سمت بازیکن و هم مربی به این افتخار دست یابد. ژاوی در پایان درباره دشواریهای قهرمانی در این لیگ می گوید: لیگ قهرمانان چیزی است که ما را بیشتر تحریک می کند. اما اجازه بدهید که محتاط و هوشیار باشیم، بدانید که ما میتوانیم آن را ببریم ولی تیمهای دیگری نیز هستند که اینگونه هستند. در لیگ قهرمانان شما هرگز نمی دانید که چه می گذرد. یک بازی بد همراه است با اینکه شما کنار بروید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

قرعه کشی مرحله دوم لیگ قهرمانان

قرعه کشی مرحله حذفی رقابتهای لیگ قهرمانان دقایقی پیش انجام شد و بارسلونا در این مرحله به مصاف المپیک ---- می رود.

بازی رفت در تاریخ سه شنبه 7 اسفند (25 فوریه) در فرانسه و در ورزشگاه اختصاصی ---- و بازی برگشت در تاریخ سه شنبه 20 اسفند (10 مارچ) در ورزشگاه نوکمپ برگذار میشود.

دور رفت

سه شنبه 24 فوریه ( 6 اسفند )

چلسی - یوونتوس
    ویارئال - پاناتینایکوس
    اسپورتینگ لیسبون - بایرن مونیخ
    اتلتیکو مادرید - پورتو

چهار شنبه 25 فوریه ( 7 اسفند )

المپیک ---- - بارسلونا
    رئال مادرید - لیورپول
    آرسنال - آث رم
    اینتر میلان - منچستر یونایتد

دور برگشت

سه شنبه 20 اسفند (10 مارچ)

بارسلونا - ----
    لیورپول - رئال مادرید
    آث رم - آرسنال
    منچستر یونایتد - اینتر میلان

چهار شنبه 21 اسفند (11 مارچ)

یوونتوس چلسی
    پاناتینایکوس - ویارئال
    بایرن مونیخ - اسپورتینگ لیسبون
    پورتو - اتلتیکو مادرید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اینیستا: بازگشتم نزدیک است.
    این سه شنبه 6 هفته از مصدوم شدن آندرس اینیستا در دیدار مقابل بازل می گذرد. این هافبک در مصاحبه با تلوزیون بارسا، در مورد وضعیت خودش و تیم در این زمان از فصل توضیح داد.

تصویر آندرس اینیستا در حالی که در میانه بازی لیگ قهرمانان از زمین مسابقه بیرون رفت و ران راست خود را مورد مداوا قرار می داد، تصویری است که هوارداران بارسا می خواهند فراموش کنند. شش هفته بعد، او تقریبا به پایان دوران درمان خود رسیده است.

هشت امتیاز اختلاف با تیم دوم جدول و 12 امتیاز اختلاف با رئال مادرید. اکنون چه؟

خب، ادامه دادن به همین روش در آخرین بازی قبل از تعطیلات. مهمترین موضوع، استحکام روحی تیم است و ما باید تا آخر آن را حفظ کنیم.

بدون این روحیه، وقتی اتوئو پنالتی را از دست داد، ممکن بود شما برنده نشوید. اما بازیکنان رو به جلو ادامه دادند.

این یکی از نقاط کلیدی در مورد این تیم است. از همان ابتدا ما به شیوه خود بازی کردیم و رفتیم که ببریم. بعضی بازیها آسانتر هستند و برخی سخت تر، اما این روحیه است که تا پایان شما را محکم نگه می دارد.

به چه فکر می کردید وقتی درنته آن فرصت فوق العاده را داشت؟

من ایمان زیادی به ویکتور والدس دارم و او در تک به تکها واقعا خوب است. خوشبختانه توانست ضربه درنته را بگیرد و ما بردیم.

و بعد از اینکه بارسا دو گل زد، همه دیوانه شدند؟

مادرید دو فرصت داشت و ما پنالتی را از دست داده بودیم. به همین دلیل گل اتوئو حیاتی بود. و گل مسی لذت کار را بیشتر کرد و ما با مادرید 12 امتیاز اختلاف پیدا کردیم.

با هشت امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم جدول، تیم چگونه تصمیم دارد این فرم را حفظ کند؟

هشت امتیاز فاصله زیادی است اما هنوز بازیهای زیادی وجود دارند و ما باید این موضوع را همواره در ذهن خود داشته باشیم.

امروز دقیقا 6 هفته از مصدومیتت می گذرد. چه احساسی داری؟

من احساس خوبی دارم و در آستانه بازگشت هستم.

تو هفته پیش تمرین کردی. باید حس خیلی خوبی بوده باشد.

خیلی زیاد، چون مصدوم شدن بدترین اتفاقی است که می تواند برای یک بازیکن رخ دهد. وقتی به کار کردن و تمرین کردن با هم تیمی هایتان برمیگردید، احساس خیلی خوبی است. زمان زیادی طول نخواهد کشید تا دوباره بازی کنم، و این چیزی است که واقعا می خواهم.

آیا این اتفاق روز یکشنبه مقابل ویارئال رخ خواهد داد؟

من دارم به روتین عادی برمی گردم و باید ببینیم این هفته چگونه پیش می رود. هروقت آماده باشم، بازی خواهم کرد. وقتی مصدوم شدم، گفتم که تا 100% آماده نباشم، برنمی گردم. نمی خواهم زودتر از آنچه باید برگردم چون ممکن است با مصدومیتی طولانی تر روبرو شوم.

برداشتت از تیم، زمانی که خودت بیرون بودی چه بود؟

از بیرون نمی توانی کار زیادی انجام دهی و این حس خوبی نیست. اما من خوب بوده ام چون تیم خیلی خوب کار کرده است.

در مورد این فصل تا اینجا چه نظری داری؟

تیم خیلی خوب است. ما از ابتدا سخت کار کردیم و اکنون داریم نتایج آن را می بینیم. اما ما در دو بازی نخست، به نومانسیا باختیم و با راسینگ مساوی کردیم و مردم نگران بودند. از آن موقع، نتایج خوب شده اند و ما باید به تلاش ادامه دهیم تا همین روند ادامه داشته باشد.

به هوادارن چه می گویی تا این احساس خوشی زیاد مهار شود؟

مردم می دانند که بردن لیگ و برنده شدن در هر بازی چقدر سخت است. خیلی قبل نبود که ما چیزی نمی بردیم. این نشان می دهد که باید پاهایمان رو محکم روی زمین بگذاریم.

آیا می توانید اتفاقات فصل پیش را به بازیکنان جدید منتقل کنید؟

آسان است چون سال خیلی سختی بود. حال ما باید او زمانهای خوب نهایت استفاده را کنیم و از آن لذت ببریم. بعلاوه، ما می خواهیم در پایان فصل کار اصلی را انجام دهیم و فهرمانی به دست بیاوریم.

تو با وجود سن کم، چیزهای زیادی را با بارسا تجربه کرده ای. چگونه بوده است؟

اوقات خوب و همچنین اوقات خیلی بد وجود داشته اند اما همه به من کمک کرده اند رشد کنم. شما از زمانهای خوب و زمانهای بدی که می توانید نقاط مثبت آن را استخراج کنید، درس می گیرید. ما اکنون باید از وضعیتمان لذت ببریم و بدانیم که در انتهای فصل اوضاع می تواند بهتر نیز شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

همه بازیکنان آماده هستند.

تمام بازیکنان تیم اول باشگاه بارسلونا، در دومین جلسه تمرینی این هفته، برای آمادگی بازی مقابل ویارئال که در روز یکشنبه انجام می شود، حاضر بودند و کارلس پویول، رافائل مارکز و یحیی توره، همگی به تمرینات بازگشتند.

آبی اناری ها، به ال مادریگال سفر می کنند تا آخرین بازی را قبل از تعطیلات کریسمس، انجام دهند و ایالت کاتالان آماده می شود که این تعطیلات را با یک پیروزی دیگر جشن بگیرد. تمرینات سختی روز چهارشنبه انجام شد و همه بازیکنان در پست خود حاضر شدند و به تمرین پرداختند و به غیر از گابریل میلیتو، پپ گواردیولا، تمام بازیکنان خود را در اختیار داشت.

پویول، مارکز و توره

پویول، مارکز و توره، که تمرین روز سه شنبه را بدلایل مختلفی از دست داده بودند، به تمرینات بازگشتند و در تمرین روز چهارشنبه، حاضر بودند. کاپیتان پویول، به دلیل دردی که از ناحیه دندان احساس می کرد، به دندانپزشکی رفته بود، مدافع مکزیکی کشش ماهیچه ای داشت و استراحت کرد و هافبک ساحل عاجی، سردرد خفیفی داشت. این سه نفر با اینکه احساس درد داشتند، اما در تمرین روز چهارشنبه، به موقع حاضر شدند و به بقیه بازیکنان ملحق شدند.

دیدار مدرسه فوتبال استویچکف

مانند همیشه، بازیکنان به گرم کردن بدن خود پرداختند و در ادامه کار، تمرینات همیشگی خود را انجام دادند. در ادامه تمرین، بازیکنانی از بلغارستان بر روی سکوی تماشگران، به تماشای تمرین بارسا پرداختند. این بازیکنان همگی عضو مدرسه فوتبال هریستو استویچکف بودند و در روز دوشنبه در یک بازی، مقابل تیم منتخب جوانان بارسا، قرار گرفتند و تیم میزبان 1-5 به پیروزی رسید.

اتوو در بازی حمایت از بیماران مالاریا

ساموئل اتوو، بعد از اینکه در یک بازی خیرخواهانه حاضر شده بود، در تمرین صبح چهارشنبه شرکت کرد. مهاجم کامرونی، در یک بازی، که به حمایت از بیماران مالاریا انجام شده بود، شرکت کرد. این بازی بین دو تیم، یاران ایکر (کاسیاس) و یاران رافا (نادال)، برگزار شد. اتوو در این بازی، دو بار گلزنی کرد. در این بازی اشخاص مشهوری همچون کاسیاس، نادال، سانتی کازورلا، مارکوس سنا، رائول، فردریک کانوته، فرناندو آلونسو، خورخه لورنزو، آلبرتو کنتادور و نواک جوکوویچ حاضر بودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوی قراردادش را تا 2014 تمدید کرد!

ژاوی هرناندز، بعد از ظهر جمعه، تمدید قراردادش با باشگاه را به امضا رساند، که باعث می شود او تا سال 2014 در نیوکمپ باقی بماند.

قرارداد جدید بدین معنی است که این هافبک بارسا، حداقل تا 30 ژوئن 2014، در باشگاه خواهد بود؛ 4 سال بیشتر از قرارداد قبلی او که در سال 2010 منقضی می شد. قیمت فسخ قرارداد ژاوی نیز، 80 میلیون یورو تعیین شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئیس خوان لاپورتا، به همراه نماینده بازیکن، ایوان کورخا، رئیس ورزشی باشگاه، رافائل یوسته، مدیر حقوقی، خوان اولیور، عضو هیئت مدیره، آلبرت پرین، مدیر ورزشی، تیکی بگریستین و مدیر فوتبال و ارتباطات با تشکیلات ورزشی، رائول سانیهی در جلسه تمدید قرارداد ژاوی حاضر بودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسی بیشتر گل می زند.

بعد از گلزنی مسی مقابل مادرید، در حال حاضر مسی در 19 مسابقه، 16 گل بثمر رسانده است. این بیشتر از فصل های قبل بوده است.

مسی همیشه یک بازیکن دریبل زن برجسته ای بوده است چون سرعتش زیاد است و توپ در هنگام حرکت به پاهایش چسبیده است. مسی این فصل، گل های بیشتری بثمر رسانده است. گواردیولا، مسی را به محوطه جریمه بیشتر نزدیک کرده است و این باعث شده است که مرد آرژانتینی، گل های بیشتری به ثمر برساند.

هر 107 دقیقه در لیگ، یک گل

مرد شماره 10 بارسا، در 13 مسابقه ای که در لیگ انجام داده است، 10 گل بثمر رسانده است و این رکورد شگفت آوری است چون هر 107 دقیقه در لیگ، 1 گل بثمر رسانده است. در تمام فصل پیش، او در 28 مسابقه حاضر شد و 10 گل زد. در تنها فصلی که او بیشتر گل زد، برمی گردد به فصل 2006/07 که او در 26 مسابقه، 14 گل بثمر رساند و رکوردش، هر 142 دقیقه یک گل بود.

انواع گل ها

مسی، این ده گلی را که ثمر رسانده است، مخلوطی از انواع گل ها بوده است. گل های او شامل، دو پنالتی مقابل ریسینگ و اسپانیول، یک ضربه سر مقابل اسپورتینگ و دو ضربه آزاد که یکی مقابل اتلتیکو مادرید بود و دیگری نیز روی پاس ژاوی مقابل رکرتیوو بثمر رسید.

همچنین لیگ قهرمانان

لیونل مسی در لیگ قهرمانان نیز گل های زیادی بثمر رسانده است. پنج گل در پنج مسابقه. با رکورد هر 60 دقیقه یک گل. مسی فصل پیش شش گل در لیگ قهرمانان بثمر رساند. یک گل از رکورد کنونی بیشتر. و این در حالی بود که در بازی های بیشتری نسبت به این فصل انجام داده بود.

بهترین رکورد گلزنی

مسی در اولین فصل بازی در تیم اصلی بارسا، به بهترین رکورد گلزنی اش دست یافت. در فصل 2004/05، مسی بطور مداوم بازی نمی کرد ولی او هر 77 دقیقه که در بازی بود، گلزنی می کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پایان شایعه پراکنی ها در مورد آینده ژاوی در نیوکمپ

هورا اسپرت, ژاوی, هافبک سرشناس بارسلونا با تمدید قراردادش با آبی و اناری پوشان به چند ماه شایعه پراکنی در مورد آینده اش در نیوکمپ پایان داد.

با آنکه روند تمدید قرارداد ژاوی با بارسلونا کند و نه چندان آسان پیش رفت, اما با انتشار خبر تمدید قرارداد وی با این تیم به شایعه پراکنی های مستمر در مورد احتمال جدایی وی از این تیم پایان داده شد و او بر اساس قرارداد جدیدش تا سال 2014 در نیوکمپ به فوتبال خود ادامه خواهد داد.
    قرارداد فعلی این ستاره 28 ساله با بارسا تا 18 ماه دیگر اعتبار دارد, اما قرارداد جدید و طولانی مدت وی مشمول شرط 80 میلیون یورویی برای ترک این باشگاه شده است تا او با اطمینان در جمع کاتالانها بازی کند و فعلا به فکر جدایی از این تیم نباشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

12 یکشنبه اول دی ماه

بازی بعدی بارسا و شبکه های پخش کننده

ویارئـــــــــال - بارسلونـــــــــــا

ساعت 21:30 از :

Al Jazeera Sport +2
    C+ Sport 1 Poland
    Imedi TV
    Nova Sports 2
    NTV Spor
    SKY Calcio 9
    SKY Sports 1 UK (پكيج BFBS - يوتلست دبليو 3) {فقط نيمه دوم}
    SKY Super Calcio
    +Sport
    شبکه سوم سیما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لباس ویارئالو نمیدونم ولی چرا لباس پارسال بارسا رو گذاشتی؟
    ایول خوبه شبکه3 پخش میکنه.
    در ضمن دوستان رئال رو از الان باید حذف شده دونست.بیچاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •